Ore dhe une me keto levizje u mora dje lart e posht .42 east e kapa ne disa frekuenca psh nje kanal turk me echolinkun tim vente tek 32% kurse tek hellasat 39 vetem arena sport dhe nja 2 kanale greke mad tv ,per kendin do ulur pak po pak fare.respekte forumit edhe na sqaroni i cik
pse na kap vetem ca tp mire e te tjerat hic fare ????????????
Edhe tek 23,5 tv l1mburg e kap 71% kurse tp e kabel duchland etj hic fare??????????????
Pershendetje
Po perpiqem te hap bulsat-in ne HellasSat por s'po ja dal dot
I fus çelsat manualisht,hapen kanalet per disa sekonda por me pas ngrin figura dhe vetem pasi e heq dhe e fus ne prize aparatin hapen prape po per disa sekonda.Ne fakt po i fus vetem 02 dhe 04 se me gjithe germimin qe po bej ne forum s'po i gjej te gjithe çelsat bashke.
Mbase ka ndonjeri miresine ti postoj te gjithe çelsat e Bulsatit natyrisht te tema perkatese e 'çelsave' ose se paku te me adresoni ku ti gjej
Ju faleminderit
kush me tregon pse veq ne mbremje me hapen sky news sky sports 4 sky 2 sky 3 eurosport 2 uk kurse tek sky movie nuk me jan hapur kurr Sky Movies Action & Adventure
Sky Movies Comedy
Sky Movies Sci-Fi & HorrorSky Movies Classics
Sky Movies Indie
Sky Movies Family
Sky Movies Drama & Romance
Sky Movies Modern Greats
fillestari une mbarova pune me kodin I 060400 04 731BB81185609CFA22F8B039C253E3BD ;Bulsat (39°E) aparati STARSAT SRX6300CU SUPER e gjeta pozicionin, kete here e gjeta me i here, sa ja vura kodin arenat e sport i hap me nje here, te tjerat e paketes si kam provuar. Arena 2, 3, 4 po ecen prej 30min deri tani okay. Po me duket se nuk e hap te gjithe paketen sepse disa prej kanaleve nuk hapen.
Hapen keto frekuenca
12.524 H 30000 (pjeserisht)
12.565 H 30000 (pothuajse te gjitha)
12.647 H 30000 (pothuajse te gjitha)
12.688 H 30000 (pothuajse te gjitha)
Shikoje ketu paketen dhe frekuencat
Frekuenca 11.012 V eshte MPEG4 dhe se kam provuar ne HD,
deri tani kodet ecin nuk ngecin fare, me vjen cudi se nuk hap Arena 1 disa kanale serbe si RTS ose ndonje tjeter, megjithate kanalet kyresore hapen.
Me behet qejfi qe paske kryher pune me pozicionin dhe me çelsat.
Gjithashtu flm per infon e çelsave.
Megjithese u morra thuajse gjith diten me te, perfundimi ishte 0.Hapen 5min pastaj nderpriten e rrin 1-2min ne erresire,shkurt s'ja vlen.
Dikush kishte lajmeruar te seksioni i aparatit qe kam une, qe po t'i hidhje firware te re hapeshin.Po me sa duket edhe ai tipi duhet ti kete hapur ne kete menyre,pra 5 me hiç.Keshtu qe une hoqa dore.
Gjithsesi faleminderit per infon e detajuar me lart