Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 50 of 91 FirstFirst ... 2540454849505152556075 ... LastLast
Results 491 to 500 of 902

Thread: Chat i pergjithshem-respektoni temat egsistuese-vetem pyetje te veçanta ketu

VIP Member fillestari's Avatar
    Uploads
    115

Re: Chat i pergjithshem-respektoni temat egsistuese-vetem pyetje te veçanta ketu

Quote Originally Posted by kapia View Post
    un dua te kem sinjal te mire me parabole te madhe dhe te zere shume satelite,pradaj mendoj per nje parbole prej 120 cm....
    OK kapia mund te zgjedhesh edhe parabolen 120cm por shiko te dhenat e motorrit se sa e ka kapacitetin mbajtes se shumica e tyre jane me ingranazhe plastike dhe nqs i ngarkon me shume se kane kapacitetin rrezikon ta prishesh motorrin

2. Advertise Here
    Contributing Member kapia's Avatar
    Uploads
    1

Re: Chat i pergjithshem-respektoni temat egsistuese-vetem pyetje te veçanta ketu

Quote Originally Posted by fillestari View Post
    OK kapia mund te zgjedhesh edhe parabolen 120cm por shiko te dhenat e motorrit se sa e ka kapacitetin mbajtes se shumica e tyre jane me ingranazhe plastike dhe nqs i ngarkon me shume se kane kapacitetin rrezikon ta prishesh motorrin
    motori eshet me ingranazhe plastike...dhe eshte turk
    kam frike se e ngarkoj,nuk kam sh besim te ky motor
    prandaj po pyes ..dhe a ben pune nje parabole 90 cm per te kapur satelite edhe et dobet psh astra 28.2???

Uploads
    115

Quote Originally Posted by kapia View Post
    motori eshet me ingranazhe plastike...dhe eshte turk
    kam frike se e ngarkoj,nuk kam sh besim te ky motor
    prandaj po pyes ..dhe a ben pune nje parabole 90 cm per te kapur satelite edhe et dobet psh astra 28.2???
    Pa merak
    Edhe 90cm ben pune.Mjaft te jete parabole e rregullt(e centruar)

Ta dhashe edhe shembullin tim me lart (me 85cm)

Senior Member
    Uploads
    0

Ore dhe une me keto levizje u mora dje lart e posht .42 east e kapa ne disa frekuenca psh nje kanal turk me echolinkun tim vente tek 32% kurse tek hellasat 39 vetem arena sport dhe nja 2 kanale greke mad tv ,per kendin do ulur pak po pak fare.respekte forumit edhe na sqaroni i cik
    pse na kap vetem ca tp mire e te tjerat hic fare ????????????
    Edhe tek 23,5 tv l1mburg e kap 71% kurse tp e kabel duchland etj hic fare??????????????

Uploads
    1

Quote Originally Posted by fillestari View Post
    Pa merak
    Edhe 90cm ben pune.Mjaft te jete parabole e rregullt(e centruar)

Ta dhashe edhe shembullin tim me lart (me 85cm)
    ehh ok...
    e centruar eshte
    por eshte si ne forme vezake dhe nuk e di a eshte mire,un dua te kete sinjal shume te mire ne 19.2 dhe ne astra 28.2

Uploads
    115

Pershendetje

Po perpiqem te hap bulsat-in ne HellasSat por s'po ja dal dot
    I fus çelsat manualisht,hapen kanalet per disa sekonda por me pas ngrin figura dhe vetem pasi e heq dhe e fus ne prize aparatin hapen prape po per disa sekonda.Ne fakt po i fus vetem 02 dhe 04 se me gjithe germimin qe po bej ne forum s'po i gjej te gjithe çelsat bashke.

Mbase ka ndonjeri miresine ti postoj te gjithe çelsat e Bulsatit natyrisht te tema perkatese e 'çelsave' ose se paku te me adresoni ku ti gjej

Ju faleminderit

Uploads
    1

Quote Originally Posted by Albivbhv View Post
    Ore dhe une me keto levizje u mora dje lart e posht .42 east e kapa ne disa frekuenca psh nje kanal turk me echolinkun tim vente tek 32% kurse tek hellasat 39 vetem arena sport dhe nja 2 kanale greke mad tv ,per kendin do ulur pak po pak fare.respekte forumit edhe na sqaroni i cik
    pse na kap vetem ca tp mire e te tjerat hic fare ????????????
    Edhe tek 23,5 tv l1mburg e kap 71% kurse tp e kabel duchland etj hic fare??????????????
    duhet ti besh manovrimet vete me kendi edhe duke rotulluar pak koken dhe duek pare sinjalin si te vjen.un me usals e kam dhe jam shume i kenaqur ze shume satelite

VIP Member
    Uploads
    3

kush me tregon pse veq ne mbremje me hapen sky news sky sports 4 sky 2 sky 3 eurosport 2 uk kurse tek sky movie nuk me jan hapur kurr Sky Movies Action & Adventure
    Sky Movies Comedy
    Sky Movies Sci-Fi & HorrorSky Movies Classics
    Sky Movies Indie
    Sky Movies Family
    Sky Movies Drama & Romance
    Sky Movies Modern Greats

5000k SkinArt's Avatar
    Uploads
    2

fillestari une mbarova pune me kodin I 060400 04 731BB81185609CFA22F8B039C253E3BD ;Bulsat (39°E) aparati STARSAT SRX6300CU SUPER e gjeta pozicionin, kete here e gjeta me i here, sa ja vura kodin arenat e sport i hap me nje here, te tjerat e paketes si kam provuar. Arena 2, 3, 4 po ecen prej 30min deri tani okay. Po me duket se nuk e hap te gjithe paketen sepse disa prej kanaleve nuk hapen.

Hapen keto frekuenca
    12.524 H 30000 (pjeserisht)
    12.565 H 30000 (pothuajse te gjitha)
    12.647 H 30000 (pothuajse te gjitha)
    12.688 H 30000 (pothuajse te gjitha)
    Shikoje ketu paketen dhe frekuencat

Frekuenca 11.012 V eshte MPEG4 dhe se kam provuar ne HD,
    deri tani kodet ecin nuk ngecin fare, me vjen cudi se nuk hap Arena 1 disa kanale serbe si RTS ose ndonje tjeter, megjithate kanalet kyresore hapen.

Uploads
    115

Quote Originally Posted by SkinArt View Post
    fillestari une mbarova pune me kodin I 060400 04 731BB81185609CFA22F8B039C253E3BD ;Bulsat (39°E) aparati STARSAT SRX6300CU SUPER e gjeta pozicionin, kete here e gjeta me i here, sa ja vura kodin arenat e sport i hap me nje here, te tjerat e paketes si kam provuar. Arena 2, 3, 4 po ecen prej 30min deri tani okay. Po me duket se nuk e hap te gjithe paketen sepse disa prej kanaleve nuk hapen.

Hapen keto frekuenca
    12.524 H 30000 (pjeserisht)
    12.565 H 30000 (pothuajse te gjitha)
    12.647 H 30000 (pothuajse te gjitha)
    12.688 H 30000 (pothuajse te gjitha)
    Shikoje ketu paketen dhe frekuencat

Frekuenca 11.012 V eshte MPEG4 dhe se kam provuar ne HD,
    deri tani kodet ecin nuk ngecin fare, me vjen cudi se nuk hap Arena 1 disa kanale serbe si RTS ose ndonje tjeter, megjithate kanalet kyresore hapen.
    Me behet qejfi qe paske kryher pune me pozicionin dhe me çelsat.
    Gjithashtu flm per infon e çelsave.
    Megjithese u morra thuajse gjith diten me te, perfundimi ishte 0.Hapen 5min pastaj nderpriten e rrin 1-2min ne erresire,shkurt s'ja vlen.
    Dikush kishte lajmeruar te seksioni i aparatit qe kam une, qe po t'i hidhje firware te re hapeshin.Po me sa duket edhe ai tipi duhet ti kete hapur ne kete menyre,pra 5 me hiç.Keshtu qe une hoqa dore.

Gjithsesi faleminderit per infon e detajuar me lart

Advertise Here