Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 68 of 100 FirstFirst ... 184358636667686970737893 ... LastLast
Results 671 to 680 of 1000

Thread: Εγκατάσταση Δορυφορικής kεραίας+Δορυφορικα νεα

Member
    Uploads
    0

Re: Εγκατάσταση & Εξοπλισμός Δορυφορικής kεραίας.

Quote Originally Posted by kostas1 View Post
    ..Edo tha deis oplous tous syndiasmous,keraias kai dekti. h@@p://www.satlex.net/el/2participants.html ..PS:Grafeis "panasat" kai les gia ton palio dekti tis nova kai oxi gia ton kainourgio HD giati aftos den ypostirizei "dicecq" kai tha exeis provlima(megalo an eisai eksoteriko).
    ναι για τον παλιο λεω και ειμαι ελλαδα
    ευχαριστω αν και δεν καταλαβα πολλα απο αυτα εγω εννοω οτι θα εχω κοντα τους δυο απωκ. αν μπορω π.χ. να βαλω την κεραια στον εναν (και αν ναι σε ποιον) και με ενα καλωδιο να συνδεσω αυτα μεταξυ τους

2. Advertise Here
    Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by arxontas7 View Post
    Γεια σας παιδες.εχω θεμα κ δεν ξερω την λυση λογο οτι ειμαι ασχετος.εχω προβλημα με τις εξης συχνοτητες απο hotbird 10.930-10.971-11.034-10.971-10814--11.137-11.242- 11.411-12.207(λιγες ε?)δεν βλεπω κανενα καναλι απο αυτες τις συχνοτητες.κ αν παιξει ανοιγει καναλι μετα απο κανενα 5λεπτο.αλλαξα lnb,σκεφτομαι κ καλωδιο.υποψιν εχω 80αρι πιατο.εχετε καποια γνωμη στον νεουδι εδω τι να κανω?
    παιδες αλλαξα κ καλωδιο κ δεν εγινε τπτ εχω παλι προβλημα.μια βοηθεια please αν ξερετε???

Member
    Uploads
    0

παιδες αλλαξα κ καλωδιο κ δεν εγινε τπτ εχω παλι προβλημα.μια βοηθεια please αν ξερετε???
    Ta evlepes prin ola?
    Xanakatevases ta kanalia?
    Sou kollane ta elefthera?
    Mipos exeis line apo kapou kai sou kollane ta siggekrimmena?
    Mipos xreiastei na xanagrapseis to image pali....
    Tha sou poune kai oi pio gnostes.

Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by brel View Post
    Ta evlepes prin ola?
    Xanakatevases ta kanalia?
    Sou kollane ta elefthera?
    Mipos exeis line apo kapou kai sou kollane ta siggekrimmena?
    Mipos xreiastei na xanagrapseis to image pali....
    Tha sou poune kai oi pio gnostes.
    με το που εγινε εγκατασταση ειχα αυτα τα προβληματα δεν τα εβλαπα δηλ.ο τεχνικος εχει παθει πλακα κ αυτος.τα ελευθερα δεν κολλανε αλλα δεν μπορω να τα ξανακατεβασω .ΜΟΛΙΣ δοκιμασα κατι.οταν βγαζω το καλωδιο πισω απο τον δεκτη κ το ξαναβαζω,στις συγκεκριμενες συχνοτητες τα δειχνει οκ,αλλα οταν θα αλλαξω συχνοτητα που ηδη επαιζε κ το γυρισω παλι στις συχνοτητες που δεν παιζανε εχω το ιδιο προβλημα.,....μια βοηθεια εχουμε τι γινεται?εχω παθει πλακα.

Contributing Member kostas1's Avatar
    Uploads
    15

με το που εγινε εγκατασταση ειχα αυτα τα προβληματα δεν τα εβλαπα δηλ.ο τεχνικος εχει παθει πλακα κ αυτος.τα ελευθερα δεν κολλανε αλλα δεν μπορω να τα ξανακατεβασω .ΜΟΛΙΣ δοκιμασα κατι.οταν βγαζω το καλωδιο πισω απο τον δεκτη κ το ξαναβαζω,στις συγκεκριμενες συχνοτητες τα δειχνει οκ,αλλα οταν θα αλλαξω συχνοτητα που ηδη επαιζε κ το γυρισω παλι στις συχνοτητες που δεν παιζανε εχω το ιδιο προβλημα.,....μια βοηθεια εχουμε τι γινεται?εχω παθει πλακα.

..Dokimases ton dekti pou kanei provlima se alli engatastasi kai antistrofa,kseno dekti(apo filo)stin dikia sou keraia.
    Kapou tha yparxei to lathos,isos kai stin rythmisi tou LNB ston dekti(universal-9750-10600).

Member
    Uploads
    0

..Dokimases ton dekti pou kanei provlima se alli engatastasi kai antistrofa,kseno dekti(apo filo)stin dikia sou keraia.
    Kapou tha yparxei to lathos,isos kai stin rythmisi tou LNB ston dekti(universal-9750-10600).
    OXI den ta exv tsekarei ayta tha tsekaro to lnb tora k tha soy po file moy.se eyxaristo

Member
    Uploads
    0

kai to lnb einai ok h rytmish ayth.e re poy@#$%%^^moy.....

Member
    Uploads
    0

τελικα τα συνδεσα μεταξυ τους με ενα απλο καλωδιο και απλα πρεπει να ειναι τουλαχιστον στο στανμπαι το ενα για να παιζει το αλλο
    αλλιως μπλοκαρει

Junior Member
    Uploads
    0

Καλημερα παιδια εχω ενα μικρο προβλημα εχω εγκαταστηση προσφατα ενα πιατο στον hellassat βρησκω κανονικα σημα στησ περισοτερες συχνοτητες εκτος απο την συχνοτητα που θα ειναι το conn-x tv ξερει κανεις γιατι μπορει να συμβαινει αυτο

Peace Love Unity douros's Avatar
    Uploads
    21

Quote Originally Posted by gbitsakakis007 View Post
    Καλημερα παιδια εχω ενα μικρο προβλημα εχω εγκαταστηση προσφατα ενα πιατο στον hellassat βρησκω κανονικα σημα στησ περισοτερες συχνοτητες εκτος απο την συχνοτητα που θα ειναι το conn-x tv ξερει κανεις γιατι μπορει να συμβαινει αυτο
    Γιατί οι συχνότητες αυτές είναι κλειστές αυτή τη στιγμή και δεν εκπέμπουν

Advertise Here