δεν κατάλαβα σε αυτήν την πουτ@να τη ζωή γιατί μέχρι και για να την παίξεις θα πρέπει να πληρώσεις........
[warning]για πρόσεξε λίγο της εκφράσεις σου........δε βρήσκεσαι σπίτι σου.......σε δημόσιο φόρουμ είσαι[/warning]
δεν κατάλαβα σε αυτήν την πουτ@να τη ζωή γιατί μέχρι και για να την παίξεις θα πρέπει να πληρώσεις........
[warning]για πρόσεξε λίγο της εκφράσεις σου........δε βρήσκεσαι σπίτι σου.......σε δημόσιο φόρουμ είσαι[/warning]
έλα συγνώμη παραφέρθηκα......
ta idia pantelaki mou ta idia panteli mou
oso keros ke na perasi mono mali alazi !!
ξέρει κανείς πώς μπορώ να δω kontra channel του Κουρή με οποιοδήποτε τρόπο α)Στην Κρήτη και β)στα νότια προάστια της Αθήνας αν π.χ. παίρνω από Υμηττό?κάπου διάβασα επίσης ότι θα ενταχθεί στο CONNX TV ισχύει κάτι τέτοιο?ευχαριστώ
Αν παίρνεις σήμα από Υμηττό, τότε πρέπει να το βλέπεις το κανάλι
Επίσης λέγεται ότι έχει προστεθεί στο connx.tv........αλλά εγώ δεν έχω otenet........οπότε θα μας το διαβεβαιώσει κάποιος συνδρομητής του connx.tvΕχτές Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου ξεκίνησε το πρόγραμμα του, το νέο τηλεοπτικό κανάλι του Γιώργου Κουρή, το Kontra Channel. «Κόντρα σε όλους - Κόντρα σε όλα», ο νέος τηλεοπτικός σταθμός εκπέμπει από την συχνότητα του ΤΗΛΕΦΩΣ. Οι εγκαταστάσεις του βρίσκονται στον Ταύρο, στα παλιά στούντιο του Alter. Oι ιθύνοντες του καναλιού ξεκίνησαν ήδη επαφές στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου το Kontra Channel να φτάσει και στην Βόρεια Ελλάδα. ©satleo (14/09/2010)
[QUOTE=douros;669366]Αν παίρνεις σήμα από Υμηττό, τότε πρέπει να το βλέπεις το κανάλι
Επίσης λέγεται ότι έχει προστεθεί στο connx.tv........αλλά εγώ δεν έχω otenet........οπότε θα μας το διαβεβαιώσει κάποιος συνδρομητής του connx.tv[/QUO
epiveveono molis to diavasa to epsaksa kai paizei kanonika.den ksero pote mpike ala mpike.
[/url] [/url] [/url] [/url] [/url] [/url] [/url] [/url] [/url] [/url]
kserei kaneis an thelo na vlepo tous agones ths AEK an tha mporo na tous do apo to novasport 1 me analogiko apokodikopoiiti h tha prepei na eggrafo sto paketo kai na pliroso mpouketo nova epeidh kapoia mats ta exoun metaferei sto novasport 2?kserei kaneis na mou pei ti ginete me thn sigkekrimeni istoria?vlepo pollous kai diamartironte kai anisixo......me endiaferei mono gia thn AEK