Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 226 of 278 FirstFirst ... 126176201216221224225226227228231236251276 ... LastLast
Results 2,251 to 2,260 of 2776

Thread: 1-Mbyllur-Dreambox - image, firm, soft, etj.

New Member
    Uploads
    0

Re: Chat i pergjithshem-respektoni temat egsistuese-vetem pyetje te veēanta ketu

Quote Originally Posted by fiku75 View Post
    po te beri kshu linja dmth se e perdorin me shume se 1 person, mund te kesh linjen ne ndonje dhome tjeter dhe e ndez njekohesisht te dy menjehere, ose eshte linje falas publike, ose te kane vjedh user dhe pass dhe e perdor te tjeret.

por kur shef ashtu vazhdimisht kjo eshte linja perdoret nga me shume se 1 dekoder.
    Fiku flm per pergjigje,atehere ma mire qenka qe une te kontaktojj me personat qe kam bere parapagimin e nuk po provoj me rregullu vete me ndonje program.Edhe nje pyetje qe ka mundesi ,une e kam rrjetin me PTK shpejtesia e ciles nuk arrin me shume 0.43mb/s,a mund te ndikoj edhe kjo tek ngrirja e kanaleve edhe pse une kam degjuar se per DM nuk nevojitet shpejtesia te jete e madhe (Pingun e kam nder 100 - 76ms)Flm kalo bukur......

2. Advertise Here
    VIP Member missoervin's Avatar
    Uploads
    226

Re: Chat i pergjithshem-respektoni temat egsistuese-vetem pyetje te veēanta ketu

Quote Originally Posted by armagedon1 View Post
    Fiku flm per pergjigje,atehere ma mire qenka qe une te kontaktojj me personat qe kam bere parapagimin e nuk po provoj me rregullu vete me ndonje program.Edhe nje pyetje qe ka mundesi ,une e kam rrjetin me PTK shpejtesia e ciles nuk arrin me shume 0.43mb/s,a mund te ndikoj edhe kjo tek ngrirja e kanaleve edhe pse une kam degjuar se per DM nuk nevojitet shpejtesia te jete e madhe (Pingun e kam nder 100 - 76ms)Flm kalo bukur......
    per mendimin tim shpejtesine e ke ne rregull dhe ping. po kontrollo mos ndoshta ping ka shkeputje request timed out se kjo ndikon. Une e kam 512 kb/s dhe kam 2 dm dhe 3 pc ne shtepi dhe nuk kam asnje problem qe do te thote qe shpejtesia nuk eshte shume e nevojshme se sa cilesia e linjes.

Senior Member
    Uploads
    1

Quote Originally Posted by fiku75 View Post
    ka nevoje per flashim, ndonje file i korruptuar ne sistem enigma.

si fillim beji nje restart enigma
    sapo te ndizet beji nje reboot
    dhe provoje, po nuk punoi flashoje!
    ja bera restart enigma dhe menjehere pas u ndes i bera reboot dhe perseri i njejti problem.doja te dija si behet flashim respekte fiku75

VIP Member fillestari's Avatar
    Uploads
    115

Quote Originally Posted by olger View Post
    ja bera restart enigma dhe menjehere pas u ndes i bera reboot dhe perseri i njejti problem.doja te dija si behet flashim respekte fiku75
    Te tema 'Manuale perdortimi per dreambox...etj' qe ne faqe te pare te kesaj teme, ke posti nr 8 ke sqarime po prej fiku75 si ta flashosh(edhe me figura). Po aty ke dhe programet qe te duhen per kete pune.

VIP Member missoervin's Avatar
    Uploads
    226

Dreambox - Settings

Listat e reja te mara nga vhannibal dhe te edituara nga une me gjithe supersport kosova 6-7-8
    1- 13°-16°-19° + supersport 6-7-8
    2- me motor 75E->45W + sopersport 6-7-8
    3- 13°-16°-19°-9°-10°-28° +supersport 6-7-8

Banned
    Uploads
    22

sdi a eshtė e lejuar kjo ndihmė kėshtu qe po e kerkoj unė, si do qe te jetė me falni .ka ktu ne forum ndonji njohės tė mirė per DM 500s po ashtu edhe gjuha anglese , dashta te ma perktheni kėt komplet nese ka mundsi nuk mundem tja ndrroj password assesi DM ketu em duket qenkia nji zgjithje e mir por nuk jam njohes i mir i anglishtes .

1.install tuxbox commander using addons button
    2. Start tuxboxcomander
    3.go to in /var/etc/ and open the file passwd
    4.press 4 on remote to go into edit mode.
    The first line is root: *****:0:0:root:/home/root:/bin/sh
    where the ****** delete it (by using remote arrows to move cursor right and then pressing volume minus)
    delete *** until upto :0:0:root

and press ok and exit -> save

the first line should look like this after the edit
    root::0:0:root:/home/root:/bin/sh

then login with user root and password leave empty

you could telnet and change the empty password with your own so known can easily hack into your dm box.

New Member
    Uploads
    0

Tung,

Une nuk merna shume veshme DM por po te perkthej kete text,e per ma shume info munden me te ndihmu anetaret e tjer qe kan njohuri me te mira ketu ne forum.

1-Instalo tuxbox comander duke perdoruru butonin addons
    2-Fillo me tuxboxcomander
    3-Shko tek var/etc/dhe hape faljin e paswordit
    4-Shtype numrin 4 ne pilot qe te shkosh ne edit mode
    Reshti i pare eshte root 0:0:root:/home/root:/bin/sh
    Aty ku e ke ****** fshije (duke perdorur shigjetat per ti levizur djathtas pastaj shtype volumin ne minus)
    Fshije *** deri tek :0:0:root
    Dhe shtype ok dhe del duke bere -> save(ruaje)

Pastaj logohu me user te rootit ndersa paswordin le zbraset

Ju mund ta perdorni telnet dhe ti ndroni zbrastiren ne pasword me paswordin tende,qe ne te ardhmen askush nuk mund te ju hakoj ,me lehtesi DM boxin tende

Quote Originally Posted by xoninet View Post
    sdi a eshtė e lejuar kjo ndihmė kėshtu qe po e kerkoj unė, si do qe te jetė me falni .ka ktu ne forum ndonji njohės tė mirė per DM 500s po ashtu edhe gjuha anglese , dashta te ma perktheni kėt komplet nese ka mundsi nuk mundem tja ndrroj password assesi DM ketu em duket qenkia nji zgjithje e mir por nuk jam njohes i mir i anglishtes .

1.install tuxbox commander using addons button
    2. Start tuxboxcomander
    3.go to in /var/etc/ and open the file passwd
    4.press 4 on remote to go into edit mode.
    The first line is root: *****:0:0:root:/home/root:/bin/sh
    where the ****** delete it (by using remote arrows to move cursor right and then pressing volume minus)
    delete *** until upto :0:0:root

and press ok and exit -> save

the first line should look like this after the edit
    root::0:0:root:/home/root:/bin/sh

then login with user root and password leave empty

you could telnet and change the empty password with your own so known can easily hack into your dm box.

New Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by missoervin View Post
    per mendimin tim shpejtesine e ke ne rregull dhe ping. po kontrollo mos ndoshta ping ka shkeputje request timed out se kjo ndikon. Une e kam 512 kb/s dhe kam 2 dm dhe 3 pc ne shtepi dhe nuk kam asnje problem qe do te thote qe shpejtesia nuk eshte shume e nevojshme se sa cilesia e linjes.
    Do e provoj pingun si te shkoj ne shtepi pasiqe per momentin jam ne pune e do e testoj.Ma heret bisedova me personat prej te cileve e kam mare DM me server,e do e dergoj neser per nje servis e te shiqoj inshalla rregullohet...edhe njehere flm per pergjigje.

New Member
    Uploads
    0

Cfare dekoderi me keshilloni?

Mirembrema djema,
    dua te ble nje dekoder HD me kto funksione:

1. Te jete HD
    2. Te lidhet me wireless
    3. Te levizi motorin e satelitit
    4. HDMI
    5. PVR
    6. Te punoj me cardsharing

Cfare marke dhe model me keshilloni?
    faleminderit.

Junior Member
    Uploads
    0

Ndihme si me bo backup?

Nese dikush ka mundesi me me shpjegu si me rujt c-linjen ne PC?
    Une e kam te instalum DreamBox toolsv2 ne Pc ,kam DM500s edhe po planifikoj me konektu me cross cable!
    Mundesisht me me spjegu detalisht sepse jam fillestar edhe me duhet shume ndihme.

Advertise Here