RE PEDIA DIEKOPSA TO STOIXIMA KAI ESTHANOME SAN NA KONOMAO :p
RE PEDIA DIEKOPSA TO STOIXIMA KAI ESTHANOME SAN NA KONOMAO :p
eimai entelos ektos thematos , zito signomi , epsaksa alla den vrika kapou na rotiso, an thelete to svinete kai signomi,
gia comcrypt 4000m 3,1 exei kapoios sxedio olokliromeno?
kai pali signomi.
Μια ερωτηση ασχετη και απο μενα για οσους γνωριζουν
Ειμαι Ροδο τι μεγεθος πιατο θα χρειαστω για να πιασω τον Hellas Sat ?
surf lock is hacked kapa card is hacked new card is ready
[info]προσπάθησε να γράφεις ελληνικά......αλλιώς ποσταρέτο στο διεθνές φόρουμ[/info]
h nova apo th stigmh pou exei th souperligka mexri to 2013 apokliete na varesei falimento mexri tote......apo kei kai pera to syzhtame eksallou me thn malakia pou ekane na valei ta emporika mats sto novasports 2,3 klp tha mazepsei kai kapoious analogikous pou meinane me to pouli sto xeri.......kapoioi tha tis fygoun gia to gamoto alla kai kapoioi tha erthoun alla mexri to 2013 einai eksasfalismeni.....giati sto podosfero sthrizetai ousiastika ta kagkouro ta vlepoune ligoi..ekei tha paixtei olo to pexnidi kai prepei o OTE pasei thisia an thelei na exei mellon na th xtipisei sto podosfero sta dikeomata ths souperligkas.......giati opos kai na to kanoume oso xalia kai na einai to elliniko protathlima afto goustarei na vlepei o ellinas...
y.g.h dikeologia tous giafto pou egine me to novasport 2 kai ta ellhnika mats einai oti osa mats paizoune se high definition prepei na ta metadidei kapoio sigkekrimeno apo afta ta kanalia kai eksartate kai apo to gipedo kai otan tous eipa giati den vgazete mia lista mexri to telos ths periodou na kserei kapoios ti tha kanei mou eipane den to kseroume akoma ti tha ginei mexri tote kai otan tous rotisa kai re pedia giati h AEK pou paizei sto OAKA to pio sigxrono elliniko gipedo thn pate sto novasport 2 dhladh sto OAKA den mporei na paixtei high definition?se afto to thema akoma perimeno apanthsh......dhladh h istoria einai na sou poune gia na eisai sigouros vale nova anti analogiko ......vevea edo pou ta leme to na dineis 40 evro gia na deis ena mats thn evdomada eno to allo paketo me mono ta athlitika na kanei 52 e den simferei outos ei allos pleon to analogiko an to doume ki apo thn alli gonia......telos panton eleftheri agora sou leei eimaste afth einai h politiki ths eterias .......ama den theleis mh valeis......kai mhn ksexname kai to allo oti prepei na skaseis kai 129 evro gia na pareis ton apokodikopoiiti me thn karta dioti me allon den pantrevete....alhtheia epeidh den exo parakolouthisei ti provlimata exoun anaferthei me ton sigkekrimeno?yparxei h dinatothta na tous peis na sou feroun allo montelo?gia diafotiste me
kai to allo anekdoto pou den sas eipa einai oti h forthnet den dexete pleon na se sindesei sto dsl ama exeis ston ote thn grammi sou efoson yparxei idiokthto diktyo sthn perioxh sou ths forthnet.......ela omos pou ego xreiazome to isdn kai mono o ote mou to parexei.....giafto tha valo connx sto internet kai den prokite na valo forthnet akrivos giafto to logo....xazomara tous....aftoi xanoune.......as prosexane........
den einai to idio o kontomhnas me aftous file mou....ase pou gia na varesei h nova dialisi prepei na varesei h forthnet afou thn exei eksagorasei....h forthnet exei to ITE apo piso diskolo na varesei falimento.......
re afoy eiste sta xeria toy papoy mhn masate mia.....
an thelete kai kafetieres sas ta kanei ta mhxanakia!! xexe
ante sbisto tora off topic eimai alla den anteksa....
to allo me ton toto to xereis...........................