ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά ο δέκτης δεν συνδέεται με τίποτα μεσω σειριακού καλωδίου για να κάνω αναβάθμιση με dreamup.
Ο ΔΕΚΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ORIGINAL
ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά ο δέκτης δεν συνδέεται με τίποτα μεσω σειριακού καλωδίου για να κάνω αναβάθμιση με dreamup.
Ο ΔΕΚΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ORIGINAL
Πού δηλαδή γιατί έχω χαθεί εδώ μέσα
Εχω ενα DM500 και προσπαθω να του περασω το plugin Liveonsat. Βαζω το αρχειο στο φακελο tmp αλλα μετα οταν παω να κανω εγκατασταση λεει οτι δεν ειναι nabilo package. Μηπως γνωριζει καποιος τη διαδικασια ή καποιο αντιστοιχο plugin για να βλεπω το προγραμμα των αγωνων ποδοσφαιρου?
Τώρα αφού ήμουνα έτοιμος να εγκαταλείψω την προσπάθεια,τελικά με εγκατάσταση αρχικού firmware 2.8.4 βρήκε το tuner αλλά τώρα έχω άλλο πρόβλημα δεν μπορεί να βρεί κανάλια στην αναζήτηση υπόψιν ότι έχω βάλει όλους τους πιθανούς συνδυασμούς δηλαδή disceq ΑΒ HOTBIRD A ASTRA B και το αντίστροφο αλλά τίποτα.
'Οπως είπα και πρωτύτερα σε άλλα images δεν δούλευε το TUNER αλλά όλα ήταν καινούργια gemini project 2 ,pli unstable.Ποιό image να δοκιμάσω λες εσυ;by the way τι είναι το secondstage;
pos mporw na perasw to cccam sto enigma2 2.7.1 pou eirthw mazi o dm500 hd?den exei tpt sta addons