κατάντησε κουραστική αυτή η ιστορία του παίζει δεν παίζει......κάτι άλλο έχετε να πείτε ή θα συνεχίζετε αυτό το βιολί επ'αόριστο?πώς την έχετε δει ορισμένοι δεν έχω καταλάβει......
κατάντησε κουραστική αυτή η ιστορία του παίζει δεν παίζει......κάτι άλλο έχετε να πείτε ή θα συνεχίζετε αυτό το βιολί επ'αόριστο?πώς την έχετε δει ορισμένοι δεν έχω καταλάβει......
Παιδιά δε παίζει τίποτα
Συνέχεια της πλακίτσας που ξεκίνησε ο Αμπελιώτης, ήταν κι αυτή
Δε νοείται καθώτι ξεκαθαρίστηκε ότι είναι πλακίτσα......να ρίξω κάρτα(εγώ τουλάχιστον δε θα το κάνω)
Λίγος χαβαλές δε βλάπτει......αρκεί να είναι σε κάποια όρια.......να ελέγχεται και να μη καταντήσει όπως έγινε σε γνωστό ''μαύρο φόρουμ''
Pantos se auto to mavro forum idi egine anafora se kainouria karta ... kai mallon oi piges tou user pou to leei einai aksiopistes
^Μαρτυριάρη Γιώργη
Έσπασες την ομερτά........χαχαχχαχα
dhladh pali na dinei kapoios 200arika gia na pernei karta h opoia tha kleinei kai tha ksananoigei kathe ligo kai ligaki?ti eidous aksiopisth ipiresia einai kapoia h opoia na mhn sou eksasfalizei esto to minimum ths theasis xoris provlimata kai diakopes?asto pethane to paramithi afto akoma kai na vgei kenouria karta etsi opos ginete to ergo einai apo thn arxh pethameno.....kalitera kafeneio para koroidia......
Ούτε μία στο εκκατομύριο να καταντήσουμε σαν από δίπλα........αν όλοι συνυσφέρομαι για την καλλή ''ποιότητα'' αυτού του φόρουμ
Βγήκαμε και λίγο offtopic....αλλά δε πειράζει