Prepei na doseis piso tin karta se kali fisiki katastasi , kai na pareis neo dekti me nea karta.
Tha ithela na toniso kati se afto to simeio.
Exete sizitisei diafora sta forum, edo kai allou,vgazete plirofories pros ta ekso pou den eprepe na diadonte toso efkola.
Tha erthoun ta pragmata se mia fasi pou tha einai diskolo na vgei akri kai tha travame oloi omadikos ta mallia mas.
I kiria idi arxise antimetra prin apo liges meres me nea emm,giafto mazeftite ligo epidi opios thelei ta polla,xanei kai ta liga.
edo na epembo!!!
oi pantremenes kartes theloyn na ksanapareis tilefono nanoiksoyn sallon dekti
thanks oloys toys filoys gia to info
γιατι απλα αν καποια πραγματα βγουν φορα παρτιδα στην επιφανεια, μετα απο λιγο καιρο θα παψουν να υπαρχουν. και οι εχοντες λυσεις σε καποια πραματα το γνωριζουν πολυ καλα αυτο. τωρα εμεις που δεν ξερουμε που παν τα τεσσερα (δεν ειναι για σενα αυτο, γενικα μιλαω) ε φυσικο ειναι να γραφουμε κατι τετοια ποστ
Ante tora na ta vro kai na grapso xoris na pareksigitho,
re file, einai oreo pragma na moirazese gnoseis.OTAN OMOS ginete "polemos" den thes o exthros sou na kserei ti ksereis.
Kai stin periptosi afti tou thematos, i kiria exei to pano xeri mazi me tin idioktitria tou sistimatos.
Tora giati den kathese na skefteis ligo kai na peis, o allos prin ligo oti irthan nea emm, gia na ginei afto simenei oti o exthros emathe idi oti ksero kai prospathei na allaksei taktiki.
Simenei oti o exthros vlepei edo oti vlepeis kai esi.Kai se rotao, na ton apodinamoseis thes? i na ton dinamoseis kai allo?