Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 50 of 61 FirstFirst ... 25404548495051525560 ... LastLast
Results 491 to 500 of 607

Thread: Pantrema & Ksepantrema Nova Kartas & Se Pious Dektes Pezi!

New Member
    Uploads
    0

Re: Pantrema & Ksepantrema Nova Kartas & Se Pious Dektes Pezi!

kai ti thelis na pis me afto ... ksero giati den grafo edo kanonika ... opos to ipa i perisoteres ellines panta pesoun tous e3ipnous ...

apo edo kai pros esixia apo mena pali edo mesa ...

2. Advertise Here
    Senior Member
    Uploads
    4

Quote Originally Posted by maniat75 View Post
    Οπότε αφού είναι έτσι δεν αξίζει τον κόπο να αγοράσω τους 2 εdision , καθότι δεν είμαι και ιδιαίτερα καλός με την τεχνολογία. Ας μείνω λοιπον με τον δέκτη της nova και αργότερα ίσως βγεί κάτι που να ξεπαντρεύει την κάρτα. Ίσως διακόψω κάποια στιγμή και την συνδρομή γιατί με ενδιαφέρει περισσότερο τα Σαββατοκύριακα με τα αθλητικά και δεν είναι δυνατόν να κουβαλάω τον εξοπλισμό. Ευχαριστώ φίλε snakie
    opos eipa kai pio pano se allo post i karta anoigei me kapoio logismiko ston edision
    tora se mena den anoiksan ta HD
    tin paraskeyi perimeno allon edision namoyrthei mipos fteei kai o dektis poy den anoiksan
    perimeno kai new soft.....opote tha soy po kata sabbato meria an kai dyskolo giati tha me miristoyn na toys ksanaparo tilefono konta-konta

Senior Member
    Uploads
    4

kapoios filos exei gemato to pm toy
    as to adeiasi na dexti apantisi

VIP Member Fhillip_Morris's Avatar
    Uploads
    1

Quote Originally Posted by konos View Post
    opos eipa kai pio pano se allo post i karta anoigei me kapoio logismiko ston edision
    tora se mena den anoiksan ta HD
    tin paraskeyi perimeno allon edision namoyrthei mipos fteei kai o dektis poy den anoiksan
    perimeno kai new soft.....opote tha soy po kata sabbato meria an kai dyskolo giati tha me miristoyn na toys ksanaparo tilefono konta-konta
    κοιταξε ποιο λογισμικο εχεις βαλει στον δεκτη. γιατι την ιδια βερσιον την εχουν αλλη για hd και αλλη για sd. δες μηπως εχεις περαση αυτη με τα sd

Member
    Uploads
    0

Ante na poulithei kai kanas edision!Olo dream dream dream ...lol

Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by morten8 View Post
    Ante na poulithei kai kanas edision!Olo dream dream dream ...lol
    Αυτό θέλω φίλε μου να αγοράσω 2 edision να κάνω την δουλειά μου αλλά ο φίλος snakie μου έγραψε πως

Me simvatikous tropous oxi.Thelei mia idieteri texniki pou exei diskolies kai kindino pros esena pou eisai katoxos tis kartas.

Αν ήταν να περάσω καμιά αναβάθμιση στον δέκτη δεν υπάρχει πρόβλημα τα καταφέρνω , αλλά αν θέλει κάποια ιδιαίτερη τεχνική και είναι επικίνδυνο για μένα που έχω την κάρτα , ας μένει.
    Είπαμε να κάνω μια αναβάθμιση να μπορώ να δω τα HD σε δέκτη εκτός nova , αν είναι να μάθω τα μυστικά του irdeto για να το κάνω , δεν πειράζει θα βολευτούμε με αυτά που έχουμε .
    Σας ευχαριστώ όλους

Senior Member
    Uploads
    1

Αυτό θέλω φίλε μου να αγοράσω 2 edision να κάνω την δουλειά μου αλλά ο φίλος snakie μου έγραψε πως

Me simvatikous tropous oxi.Thelei mia idieteri texniki pou exei diskolies kai kindino pros esena pou eisai katoxos tis kartas.

Αν ήταν να περάσω καμιά αναβάθμιση στον δέκτη δεν υπάρχει πρόβλημα τα καταφέρνω , αλλά αν θέλει κάποια ιδιαίτερη τεχνική και είναι επικίνδυνο για μένα που έχω την κάρτα , ας μένει.
    Είπαμε να κάνω μια αναβάθμιση να μπορώ να δω τα HD σε δέκτη εκτός nova , αν είναι να μάθω τα μυστικά του irdeto για να το κάνω , δεν πειράζει θα βολευτούμε με αυτά που έχουμε .
    Σας ευχαριστώ όλους
    Ο φίλος snakie εννοούσε ότι πρέπει να μιλήσεις στο τηλ με την ίδια την εταιρία γι' αυτό που ζητάς. Στον μεταξύ σας διάλογο θα σε ρωτάνε διάφορα που υποτίθεται ότι θα λέει ο δέκτης τους, κι εσύ θα πρέπει να τους απαντάς. Πώς θα το κάνεις όμως αυτό, αφού την κάρτα θα την έχεις αλλού; Θα πρέπει λοιπόν να είσαι δασκαλεμένος από πριν, να ξέρεις τις ερωτήσεις τους, τις απαντήσεις, και να τους απαντάς ανάλογα. Αν ψιλοκολήσεις δεν δικαιολογείσαι, αφού θα τα βλέπεις μπροστά σου υποτίθεται, και θα σε πάρουν χαμπάρι. Έτσι ξέρω ότι πάει το κόλπο, και μάλλον αυτό εννούσε ο snakie. Αν κατάλαβα λάθος, άκυρο όλα.

Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by dj_takis View Post
    Ο φίλος snakie εννοούσε ότι πρέπει να μιλήσεις στο τηλ με την ίδια την εταιρία γι' αυτό που ζητάς. Στον μεταξύ σας διάλογο θα σε ρωτάνε διάφορα που υποτίθεται ότι θα λέει ο δέκτης τους, κι εσύ θα πρέπει να τους απαντάς. Πώς θα το κάνεις όμως αυτό, αφού την κάρτα θα την έχεις αλλού; Θα πρέπει λοιπόν να είσαι δασκαλεμένος από πριν, να ξέρεις τις ερωτήσεις τους, τις απαντήσεις, και να τους απαντάς ανάλογα. Αν ψιλοκολήσεις δεν δικαιολογείσαι, αφού θα τα βλέπεις μπροστά σου υποτίθεται, και θα σε πάρουν χαμπάρι. Έτσι ξέρω ότι πάει το κόλπο, και μάλλον αυτό εννούσε ο snakie. Αν κατάλαβα λάθος, άκυρο όλα.
    Φίλε μου αν αυτό εννοεί ο φίλος snakie , πραγματικά δεν το κατάλαβα , ίσως να υπάρχει λύση και να έχω συνδεδεμένο και τον δικό τους δέκτη σε άλλη τηλεόραση και να βλέπω τι γράφει ο δέκτης. Αν βέβαια χρειάζεται να είναι μέσα και η κάρτα δεν θα μπορέσω να το κάνω γιατί θα μου την ανοίξουν στον δικό τους δέκτη , οπότε είναι δώρο άδωρο. Σ΄ευχαριστω και σένα και τον φίλο snakie και όλα τα παιδιά που μου έδωσαν κάποια απάντηση γιατί απο όλα αυτά κάτι μένει. Άλλωστε ο φίλος Fhillip_Morris ανέφερε παραπάνω ότι υπάρχει άλλη εκδοση λογισμικού για SD και άλλη για τα HD κανάλια θα περιμένω ίσως στο μελλον μάθω η θα βγει κάτι.

Senior Member
    Uploads
    4

Φίλε μου αν αυτό εννοεί ο φίλος snakie , πραγματικά δεν το κατάλαβα , ίσως να υπάρχει λύση και να έχω συνδεδεμένο και τον δικό τους δέκτη σε άλλη τηλεόραση και να βλέπω τι γράφει ο δέκτης. Αν βέβαια χρειάζεται να είναι μέσα και η κάρτα δεν θα μπορέσω να το κάνω γιατί θα μου την ανοίξουν στον δικό τους δέκτη , οπότε είναι δώρο άδωρο. Σ΄ευχαριστω και σένα και τον φίλο snakie και όλα τα παιδιά που μου έδωσαν κάποια απάντηση γιατί απο όλα αυτά κάτι μένει. Άλλωστε ο φίλος Fhillip_Morris ανέφερε παραπάνω ότι υπάρχει άλλη εκδοση λογισμικού για SD και άλλη για τα HD κανάλια θα περιμένω ίσως στο μελλον μάθω η θα βγει κάτι.
    prosexe kati edo
    otan baleis ton dektis toys stin priza bale mesa mia ligmeni karta poyxeis dikia toys
    allios to mpoyketo toys den bgenei
    kai den tha blepeis ta noymera ton kanalion poy tha soy leei na pas.....

Senior Member
    Uploads
    0

diladi ama paro ton Argus Mini 2in1 IP COMBO tha mporo na vlepo kai ta HD me katallilo logismiko? an kserei kapios as enimerosei me pm toulaxiston... tha plironoume den tha tous klepsoume kiolas. oxi tipota allo min dosoume tzampa lefta gia ton argus

Advertise Here