Originally Posted by
douros
Εγώ θα διαφωνήσω εν μέρη με τα παιδιά παραπάνω και θα πω τι δικιά μου γνώμη, μιας και όλες οι γνώμες είναι δεκτές, αρκεί να είναι μέσα σε πολιτισμένο κλίμα
Το @tzanampetis το ρώτησα να μου δείξει σε ποιό πόστ έγραψε admin, ότι τώρα μαζεύτηκαν όλοι......του έστειλα και πμ και το μόνο που έκανε ήταν να μην απαντήσει
Εγώ αυτό το λέω λάσπη, όσο αναφορά το προσωπό μου
Επί της ουσίας τώρα
Σε αυτά τα φόρουμ κυκλοφορούν 4 κατηγορίες μελών
1)Τα αρωστάκια χομπίστες (βρέξει, χιονίσει, πάνω σε ταράτσες, με μια κάρτα στο χέρι, σκαλίζουν δέκτες, μαθαίνουν)
2)Όσοι έχουν συμφέροντα (εμπόροι, υπάλληλοι δαφόρων υπηρεσιών και εταιριών)
3)Αρπαχτικά και παρτάκηδες (να τσιμπήσουν την οποιαδήποτε πληροφορία και να τη μεταφέρουν στα δικά τους φόρουμ, να το παίξουν ξερόλες, ότι την έχουν ''μεγαλύτερη'' από τους άλλους και έχουν γνώσεις, καθώς και αυτοπροβολή)
4)Άτομα τα οποία βρέθηκε μια καρτούλα ή ένας δέκτης στα χέρια τους και δεν έχουν το χρόνο να είναι online στα φόρουμ.....δεν τους ενδιαφέρει πως δουλεύει το σύστημα κωδικοποιήσης.....δεν είναι εξικοιωμένοι με τη τεχνολογία....και το μόνο που θέλουν είναι να βρούνε τη πληροφορία τους, να πούνε ένα ευχαριστώ και να φύγουνε.......δε βρήκανε τη πληροφορία τους, αφήνουν τη καρτούλα στο συρτάρι μέσα και τι είχανε τι χάσανε........για μένα αυτοί είναι αξιοπρεπέστατοι, καθώς δε δημιούργουνε προβλήματα και δεν παραβιάζουν τον οποιοδήποτε κανονισμό
Οπότε όλοι συνυπάρχουμε και στεγάζομαστε στο ίδιο φόρουμ, αρκεί οι συμπεριφορές μας να είναι πολιτισμένες και εντός κανονισμών