Cuna Flm. Mbreme e provova sic ishte dhe nuk ma hapi. E provova pastaj ashtu sipas udhezimeve qe dha durresi dhe cdo gje ne rregull. Ju flm
Pershendetje cuna Kam nje problem me aparatin TST 1000 Ne ka ngelur i bllokuar aparati dhe ne display me nxjerr 8888 nje zarf dhe celesin me ngjyre te kuqe .kush ka mundesi te me ndihmoje per kete problem.
pershendetje te gjithve!
Kam nje problem dhe do doja te me ndihmonit ne qofte se mundeni!
Kam nje aparat technomate 5500 DA dhe do doja te me ndihmonit se si mund ti hap keto kanalet qe jan biss si psh. idman, trt 3, ntv spor etj, sepse mundohem dhe nuk arrij te gjeje tek menuja per te futur celesat e biss! Keni ndonje ise se si te veproj. Tek menuja e aparatit technomate mund te bej edit pid dhe te vendos codet e dex vpid,apid dhe pcr.
Ju lutem po mundet te me ndihmoni si te veproj. faleminderit!
Pershendetje Durresi. E provova me aparat tjeter dhe nuk me reagoi Me sakte veprova keshtu: 1)Bera lidhje te dy aparat me rs232 . 2)Hapa aparatin e regullt. 3) Prita sa aparati i regullt Nxori kanalin televiziv.4)Ndeza aparatin tim i cili direkt me nxori ne display nje zarf ,8888, nje celes si muzike dhe celesin POWER nje reth me vize ngjyre te kuqe 5) Elashe per nje kohe reth 10 min se mos kryente azhornimin me display te bllokuar .
gjithashtu tani qe aparati ka kete problem nuk me nxjerr asnje lloj video ne TV (pra nuk ndizet) Ne se jam shpjeguar qarte per sa me lart dhe nese ka ndonje menyre tjeter per riparim me shkruani. shendet dhe gjithe te mirat.
p.sh.te gjitheve .kam nje tring INTEK kur ndezet ne fillim me jep ne dysplay F711 pastaj BOOT me von vetem kater viza ---- nuk merr asnje komand ne tv jep ''tring digital'' .ju lutem kush mund te me postoj programin per kete aparat bashk me loaderin.faleminderit
o vlla dreamer a kemi dicka te re per aparatin Tring Tst 1000 flm per kohen