Συμβουλή ημέρας
μην αγοράζετε από καταστήματα προτιμείστε φίλους...για να έχετε ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
σωστοοοοοοοοοοοοοοοοο
γιατι τον σατμπλοκερ και τον καθε σατμπλοκερ, αντε να τον βρεις εκει που ειναι και να τον κουτουπωσεις μετα απο κανα διμηνο. ενω τον γνωστο θα τον βρεις και θα τα ριξεις τα μπουκετα σου
Παιδιά καλησπέρα . Παρακολουθώ το φόρουμ σχεδόν καθημερινά και βλέπω και πάλι μόλις πάει να βγει ακόμα μια πειρατική κάρτα να αρχίζουν οι προσωπικές αντιπαραθέσεις. Οι γνώμες διαφέρουν και δεν ξέρουμε τι κρύβεται πίσω από το κάθε ψευδώνυμο και πόσα μπορεί να έχει ο καθένας μας και τι συμφέρον έχει. Θα πω κι εγώ την άποψη μου για αυτήν την κάρτα . Πρέπει να περιμένετε να περάσει από 40 κύματα και οι περισσότερο ειδικοί θα σας πουν την γνώμη τους και νομίζω δεν θα πέσουν έξω όπως έγινε και με την titanium. Υπάρχουν εδώ μέσα αρκετά άτομα γνώστες του αντικειμένου και σε λίγο καιρό θα ξέρετε τι ψάρια πιάνει η νέα κάρτα. Εγώ προσωπικά έκοψα την nova γιατί όταν τους πήρα τηλέφωνο για να πάρω τα HD κανάλια μου είπαν πως πρέπει να πάρω τον δέκτη τους 129 ευρώ και να πάω την παλιά μου κάρτα και να πάρω την νέα που συνεπάγεται νέο συμβόλαιο με νέους όρους. Τους είπα λοιπόν ότι ευχαριστώ πολύ δεν θα πάρω και μετά 20 μέρες με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν να ξανασυνδεθω και θα έχω 2 μήνες δωρεάν , αλλά και πάλι τους είπα άν θέλεται να ξανασυνδεθώ θα γίνει με τους παλιούς όρους και όχι με νέο συμβόλαιο. Το μόνο λοιπόν που κατάλαβα είναι πως τσάμπα τόσα χρόνια , σχεδόν μια δεκαετία πλήρωνα την κυρία για να βλέπω ουσιαστικά μόνο 1-2 αγώνες το Σαββατοκύριακο. Πληρώνω λοιπόν όταν θέλω ένα καφεδάκι σε μια καφετέρια και βλέπω τους αγώνες που με ενδιαφέρουν και βλέπω και κανένα φιλαράκι . Σίγουρα υπάρχουν και πολλοί που δεν βλέπουν ούτε τα Ελληνικά κανάλια στην περιοχή που βρίσκονται και αναγκαστικά τους πληρώνουν , όμως νομίζω ότι δεν αξίζει τον κόπο να ασχολούμαστε τόσο πολύ με την nova και να έχουμε κάνει τρόπο ζωής το να την βλέπουμε νόμιμα ή παράνομα. Όσο γι αυτούς που θέλουν να πάρουν την νέα κάρτα ένα θα πω , μήπως δεν αξίζει όλος αυτός ο χρόνος , η παρανομία και ίσως το κόστος που δεν θα αποσβεστεί ,για αυτά που θα σας προσφέρει????
Αυτά που σας είπα και σε 1-2 φιλαράκια που είχαν ασχοληθεί με το άθλημα gamma, tita.
Καλό βράδυ
Δεν μπορω να καταλαβω φιλε μου γιατι δινεις συμβουλες,λες και εδω μεσα ειναι μικρα παιδια και θελουν νταντεμα.Οσον αφορα το τι πληρωνες να σαι σιγουρος οτι σ ολους ειναι αδιαφορο εκτος απο σενα.Εκανες ολη αυτη την αναφορα για να πεις αυτα που τα ξερουν ολοι,αυτος που θα θελησει να παρει καρτα η οτιδηποτε αλλο,μεγαλο παιδι ειναι και αν εχει παρει καποια αποφαση ουτε γω ουτε εσυ του αλλαζεις γνωμη.........Φιλικα.
Σαφώς ο καθένας αποφασίζει για τον εαυτό του φίλε μου. Όταν υπήρχαν οι gamma και οι tita τα μισά μηνύματα αν θυμάμαι ήταν προσωπικές αντιπαραθέσεις , για το πότε θα κρατήσει η πότε θα κλείσει η κάθε κάρτα και μετά όταν έκλεισαν οι περισσότεροι άρχισαν να τα βάζουν με όλους αν και οι γνώστες τους είχαν προειδοποιήσει. Λοιπόν πριν ακόμα βγει αυτή η κάρτα σου λέω πως είναι σίγουρο ότι το ίδιο θα γίνει και πάλι , αλλά έχεις δίκιο στο ότι ο καθένας αποφασίζει μόνος του και δεν θα ακούσει ούτε εμένα ούτε κανέναν αν έχει πάρει την απόφαση του. Όμως δεν νομίζω ότι σε μία ανοιχτή κοινότητα δεν νομίζω ότι κανένας μπορεί να μου απαγορεύσει να πω την γνώμη μου γιατί μίλησα γενικά και αόριστα και δεν μίλησα σε κανένα προσωπικά. Όπως το είπες λοιπόν , ο καθένας αποφασίζει για τον εαυτό του ,εγώ αποφάσισα για τον εαυτό μου , το ίδιο θα κρίνεις και θα κάνεις κι εσυ.
Φιλικά
Ε,οχι και να τσακωνομαστε εδω μεσα και να κονομανε αλλοι..καλο βραδυ φιλε..