egw afto pou thelw na me diafwtisei kapoios ean gnwrizei telika......1030 pernei kanonika apo c3 h cb?Ekei den kolise to thema me gamma kai tita?
ean dexetai 1030 kanonika tote proxwrame logika mexri na alaxei h kyria pali ta kolpa tis h tis kartes tis,swsta?
Sthn kalyterh periptwsh pantws tha thelame logika na dexetai EB E3 ,swsta?Yparxei periptwsh apo afta poy akoyte,vlepete na ginetai kati tetoio?
Παιδιά καλησπέρα .Νομίζω ότι όλοι χρειάζονται σ΄αυτό το φόρουμ και ειδικά άτομα με γνώσεις όπως ο xaniaras , αλλά και ο phillip morris που εμένα προσωπικά με έχουν βοηθήσει με διάφορους τρόπους και τους ευχαριστώ. Νομίζω πρέπει λίγο να περιμένουμε και θα φανεί τι είναι αυτό το καινούριο που θα βγει σε λίγο και τι ψάρια πιάνει. Το μόνο που εγώ έχω να πω ,όχι βιασύνες σε ότι αποφασίσει ο καθένας για την αγορά της κάρτας . Καλό βράδυ
Mallon to idio team pou ekane tis tites ton ekane ton drako.. autoi sinithizoun na allazoun to pragmatiko atr...
File Dimitri den kathorizei to chip tis kartas poia karta einai ...oxi apo mono tou.. Tha mporouse kai to gammateam na sou vgalei mia karta se titanium kai na einai mia gammacard... To thema einai to os pou einai fortomeno stin karta , oxi to chip... To onoma tis i gamma apo to team to pire..
με συνχωρεις φιλε φιλιπ αλα αν εβλεπες σε ενα μαγαζι δυο ιδια προιοντα με διαφορετικο ονομα και πιθανον
διαφορετικη τιμη θα ελεγες οτι ειναι ιδια;αν η παρατηριση μου ηταν χαζη η ασχετη ζηταω συγνωμη.δεν ειμαστε ολοι
πολυξεροι αλα προσπαθουμε να μαθουμε και να καταλαβουμε καποια πραγματα.
Σε διπλανό φόρουμ κυκλοφόρησε ένα αρχείο και ο loader της blue dragon
Επειδή δεν μπορεί κανείς να πει άν είναι γνήσια, θέλω να επιστήσω τη προσοχή στο loader καθώτι το virustotal το βρίσκει μολυσμένο
to eset paidia bgazei oti exei trojan.prosoxh