Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 150 of 203 FirstFirst ... 50100125140145148149150151152155160175200 ... LastLast
Results 1,491 to 1,500 of 2023

Thread: ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ 1

CCCAM GURU xaniaras's Avatar
    Uploads
    10

Re: ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ

Quote Originally Posted by xaniaras View Post
    kai pou milame edo...polu eine ...exete oloi maimounia ....xaxa kanete epanekinisi ta pc
    kai adi na ksekinisoun ta win ksekinaei to loader proto ...to exoun kani etsi giati eine gia pola fortomata ...na to exete proxeiro
    na min to psaxnete ,,,sto telos adi gia mozilla 8a exete drakoloader
    aaxaxaxaxa
    telos padon telos h plaka... o drakos doulevi kai uposthrizei 103 mia xara ..to os eine anava8mismeno
    pezi se olous tous dream sta sllot me thn kodi grammi 00000000000..kai pistevoume oti 8a paei arketa
    kala....yposthriksi yparxei arketh kai ta emms sto stream akomi arketa ..tora megala pedia eiste
    kade oti nomizete

2. Advertise Here
    Senior Member
    Uploads
    0

re pedia sviste toulaxiston ton loader apo ta arxeia... einai poli vasanistiko.. ego tou epitethika me linux live cd gia na ta vgalo pera

Uploads
    10

Quote Originally Posted by clouca View Post
    re pedia sviste toulaxiston ton loader apo ta arxeia... einai poli vasanistiko.. ego tou epitethika me linux live cd gia na ta vgalo pera
    xaxa vale to sosto litourgiko agori mou ...pou mas me ton bil kai ta para8iria tou ..kai trexe me emulator ta pada ola
    to skeftese na eixes server me win7 kai na to afines kamia 40ria meres anoixto ...8a eixe katapiei olh thn ram kai 8a eftiaxne kai virtual ston hdd xaxaxa

Senior Member
    Uploads
    0

nai de diafono mazi sou.. alla ante na vreis matlab spice kai protel se linux.. diskola ta pragmata.. to thema einai poies einai oi epiptoseis tou loader... ti afise piso tou kai ti pire mazi tou.. afto den mporesa na to do..

Senior Member
    Uploads
    0

xaniara file mou!!!!!!!!! pou eise???????????? mia xara ton paei ton 3001 tis nivea o dragon...Mamaei kai dernei ,exo ftiaxtei agria ...xaxaxaxa .Sovara tora gia osous exoun provlima safe mode, & regedit sto current version, run kai genika anazitisi se oli tin mnimi me ctrl+f vazoume to onoma tou loader kai opou to vriskoume to svinoume... re paidia epeidi exo xasei polla epeisodia kai variemai na diavazo kapou eida ton ferrari an den kano lathos na leei oti i gamma thelei na ginei 5.7 gia na trexei ta "NEA" arxeiakia...Kai exo tin exis aporia , giati iparxei pouthena os 5.7 gia na kanei anavathmisi tin gamma ?

Uploads
    10

Quote Originally Posted by clouca View Post
    nai de diafono mazi sou.. alla ante na vreis matlab spice kai protel se linux.. diskola ta pragmata.. to thema einai poies einai oi epiptoseis tou loader... ti afise piso tou kai ti pire mazi tou.. afto den mporesa na to do..
    kane epanafora systhmatos ...kana 2 ,3 meres piso ..den trexi tipote siga ,,den eixe tipote apla
    aftos pou to anevase to eixe se stik molusmeno kai peire autorun ...xaxaxa

Senior Member
    Uploads
    1

Megalos hacker o typos pou to anevase... me portable virus kykloforei.. opou paei na leronei.. an ton piasoun oi novites na tous mamisei to sistima
    Ara stathi.. den apokleietai kai kapoia prive arxeia na paiksoun seri kai merika minakia....

Uploads
    10

Quote Originally Posted by anezzoula View Post
    xaniara file mou!!!!!!!!! pou eise???????????? mia xara ton paei ton 3001 tis nivea o dragon...Mamaei kai dernei ,exo ftiaxtei agria ...xaxaxaxa .Sovara tora gia osous exoun provlima safe mode, & regedit sto current version, run kai genika anazitisi se oli tin mnimi me ctrl+f vazoume to onoma tou loader kai opou to vriskoume to svinoume... re paidia epeidi exo xasei polla epeisodia kai variemai na diavazo kapou eida ton ferrari an den kano lathos na leei oti i gamma thelei na ginei 5.7 gia na trexei ta "NEA" arxeiakia...Kai exo tin exis aporia , giati iparxei pouthena os 5.7 gia na kanei anavathmisi tin gamma ?
    opopo o kolitos mou...ne mamaei o prasinos drakos ...oxi mple nomizo...to os tis t3 gia 5.7 den eine publik ..mamakes eine?
    kai den eine gia gamma ..gia t3 eine...pos fiaxtikes ?? agria?? anoigi kai tsodes o drakos?? den to eiksera ...
    kana allo neoteron?

Uploads
    10

Quote Originally Posted by miltossat View Post
    Megalos hacker o typos pou to anevase... me portable virus kykloforei.. opou paei na leronei.. an ton piasoun oi novites na tous mamisei to sistima
    Ara stathi.. den apokleietai kai kapoia prive arxeia na paiksoun seri kai merika minakia....
    e tora ...eipame ,,,den eimaste mono emeis mages ...kai oi alloi kati kseroun ...ne exi fai ..apo afta pou troei
    alla poso akoma ...kai pia adidrash 8a exoume

VIP Member dyndns's Avatar
    Uploads
    7

Quote Originally Posted by anezzoula View Post
    ....
    Sovara tora gia osous exoun provlima safe mode, & regedit sto current version, run kai genika anazitisi se oli tin mnimi me ctrl+f vazoume to onoma tou loader kai opou to vriskoume to svinoume...
    αυτό ξέχασε το φιλε μου!
    όχι με ένα, με 3 αρχεία δουλεύει, μεταξύ των οποίων και το winlogon.exe

όσοι την πάτησαν, αφήστε τα προγραμματάκια σας να ψάξουν
    και στο τέλος καλέστε το "gmer" αφού διαβάσετε πως ψάχνει και τι βρίσκει.

καλή τύχη!

Advertise Here