Ben mire te hedhesh nje sy temes se manualeve ketu sepse do mesosh shume gjera per dreambox.
Ben mire te hedhesh nje sy temes se manualeve ketu sepse do mesosh shume gjera per dreambox.
O cuna . Kush me thote se si vendosen (keys) ne 1 DM800HD pvr clone. E provova me dm edit, i futa nje softcam por nuk u hap gje. DM e kam me image gemini project. Mund te me thoni se si veprohet me kete te image. Si emu cam instaluar cccam 2.1.3 & scam 3.59.
problem me dm 800,, kam paraboll me 3 koka ,, dhe sa here ndrroj kanalet pėr nė tjetrin
satelit ..19,16, 13, gati gjithmon e humb sinjalin ne njėrin apo tjetrin satelit mė duhet te hy prap
ne meny pėr ta rregulluar,, dikush mund tė me ndihmoj
Fatlum sdo kesh bere konfigurimin e portave mire tek disecq. se une dm800 e kam dhe e punoj me 8 lnb, dhe se kam kete problem qe thua ti. Vetem nese cloni i 800 qe ke ti sdo kete ndonje tuner te mire. Per mendimin tim bej nje (reset factory) dhe beje nga para, dhe zgjidh opcionin (4 satellites).
qe 3 dit kom qe nuk e shof absat csat FR qka eshte problemi ne cline e shoh qe e kam mirpo ne dreambox hiq kurfare shenje nuk jep as fake cards as kurgjo ???
nuk di kam bėrė flache ni tjeter image ,,gimini por prap e njejta gjė , kurse me telekomande dhe
bėra ,, configuration fabrik,, por prap e njejta po ndodhė,, dhe jamė i sigurtė qė dm 800 .ėshtė original,, sepse mė heret kamė pasur edhe ni clone,,
kurse nuk di si ta bej,, reset factory,,
Kam DM800 pvr clone dhe ky problem qe thoni ndodh dhe me aparatin tim,kur kalon nga njeri satelit te nje tjeter ka humbje te sinjalit,dhe nje shoku im qe e ka origjinal e ka kete problem.Une veproj ne kete menyre kur me ndodh ky fenomen,kaloj ne kanalet free dhe qe kane sinjal te fuqishem,me dy tri kalime nga nje kanal ne nje tjeter sinjali vjen....
mirbrema te gjithve di njeri si i futet logo ne dreambox kete siglen qe ka GP ME I VU NJE TJETER DUA TE VE ENDRITI DREAM SI MUND TA BEJ ME NDIHMON NJERI KA NDONEJ INFO PER KETE