"Χτυπάει" τα ελεύθερα κανάλια το Conn-x TV
Την αναμετάδοση του σήματος των σταθμών εθνικής εμβέλειας θα διεκδικήσει, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο ΟΤΕ για την πλατφόρμα του Conn-x TV. Ο ΟΤΕ που σχεδιάζει να ξεκινήσει τις δορυφορικές συνδρομητικές υπηρεσίες το Δεκέμβριο, θέλει τουλάχιστον να έχει στην πλατφόρμα της, το σήμα των ιδιωτικών καναλιών, τα οποία όμως το 2009 υπέγραψαν 3ετή σύμβαση αποκλειστικής μετάδοσης από τη Nova.
Στόχος του ΟΤΕ είναι να σπάσει τη συμφωνία αποκλειστικότητας με το επιχείρημα πως πρόκειται για αδειοδοτημένα κανάλια ελεύθερης μετάδοσης (free-to air), οπότε δεν μπορούν να κλειδώνονται σε μια πλατφόρμα. Στόχος είναι η προσφορά χαμηλότερων πακέτων από το Conn-x TV ειδικότερα στην επαρχία, όπου η διείσδυση της Nova είναι μεγάλη, εξαιτίας της μετάδοσης του προγράμματος των σταθμών εθνικής εμβέλειας. Οι σχετικές επαφές με τους τηλεοπτικούς σταθμούς ξεκίνησαν το περασμένο καλοκαίρι. Το σχέδιο περιλαμβάνει και τη (δικαστική) διεκδίκηση διάθεσης των καναλιών novasports και novacinema από τη nova στην πλατφόρμα του Conn-x TV, έναντι αντιτίμου που θα καταβάλει ο ΟΤΕ στη Forthnet .
satleo.gr
Betorium TV11319.50 V - Hot-bird νεο στοιχηματικο ελληνικο καναλι .το σαββατοκυριακο με αγωνες β' αγγλιας live
εχω βαλει καινουργιο πιατο αλλα εχω αφησει το παλιο καλωδιο (εξαετιας) που φευγει απο το disqc και παει στο δεκτη (περιπου 25 μετρα). σκεφτομαι να το αλλαξω επειδη ειναι παλιο. υπαρχει καποιο καλωδιο που κανει τη διαφορα σε συγκριση με καποιο απλο. και αν ναι απο που το αγοραζω??? ευχαριστω
cavel sat 752 ~ 1 euro / m
Κεντρικός αγωγός : Καθαρός χαλκός
Διάμετρος αγωγού : 1,13mm
Εξωτερική μόνωση : PVC/μαύρο
Διάμετρος : 6,60mm
Διηλεκτρικό : Φυσικός διηλεκτρικός αφρός
Διάμετρος Διηλεκτρικού : 4,8mm
Εξασθένιση : 862MHz/100m : 16.7dB
Εξασθένιση : 2150 MHz/100m : 27.5dB
Θωράκιση : Με φύλλο χαλκού
Πλέγμα : Καθαρού χαλκού
αποψη μου ... καλο value for money .
οσο για το " απο που " κανε μια αναζητηση στο γοογλη ... λογικα θα βρεις ευκολα αυτο που σε βολεύει περισσότερο