cccam.cfg: CAMKEY: /dev/sci0 00 00 00 00 00 00 00 00
μεσα στο cccam.cfg βαλε τα μηδενικα.
& μη ποσταρεις με το nick μου.LOL!!!
O parakato tropos mou ypodixtike apo ena kalo filo kai gnosti apo doriforika systimata. Ston antigrafo opos mou dothike.
"Πρώτα απ' ολα πρέπει να διαλέξεις
"μη στανταρ ρυθμιση....."
LNB0 - Astra1 (Diseqc input A)
LNB1 - Hotbird (Diseqc input B)
LNB2 - Astra2 (Diseqc input C )
LNB3 - Diseqc Motor (εβαλα το disecq motor τελευταίο γιατι κάθε φορά που προσθέτεις νεο δορυφόρο θα παίρνει το LNB3, αν δεν το βάλεις τελευταίο τοτε οτι νεο δορυφόρο θα προσθέτεις θα παίρνει το LNB που εχεις βάλει στο τέλος
Πήγαινε στον πίνακα LNB και πατα OK στο νούμερο ,
να βεβαιωθείς οτι στο LNB0 , Sat/LNB ειναι LNB0
πατα μπλε κουμπι (επομενη σελιδα)
ToneBurst : None
Diseqc mode: Version 1.0
Diseqc Parameter: A/A
SAVE
να βεβαιωθείς οτι στο LNB1 , Sat/LNB ειναι LNB1
Diseqc Parameter: A/Β
SAVE
να βεβαιωθείς οτι στο LNB2 , Sat/LNB ειναι LNB1
Diseqc Parameter: A/Β
SAVE
Ολοι οι υπόλοιποι δορυφόροι με diseqc motor
να βεβαιωθείς οτι στο LNB3 , Sat/LNB ειναι LNB3
Diseqc mode: Version 1.2
Diseqc Parameter: B/B
Diseqc Repeats : none
Ucommitted Switch : none
SAVE
Τωρα , κάθε φορά που θέλεις να προσθέσεις δορυφόρο για την επιλογή μοτέρ απλα θα πατάς το μπλε κουμπί και θα βγάζει το νέο δορυφόρο στο LNB3"
Elpizo na liseis to provlima pou exeis.
Εχω ενα 800hd και nova hd original υπαρχει καποιος τροπος να χρησιμοποιησω τον dream για να βλεπω γιατι το μηχανημα της nova ειναι απαραδεκτο
απο οτι ξερω οι καρτες ειναι παντρεμενες με τον πανασατ οποτε μαλλον δε γινεται
εμενα ο 800 κλωνος μερικες φορες μου γραφει ενα μηνυμα οτι το software εχει κατι λαθος και πρεπει να το εγκαταστησω ξανα( σε αυτη την περιπτωση το γραφει σε ενα πρασινο φοντο και κανει επανεκινηση μονο του) να του ξανα περασω το sowtware και αν ναι πως? (ειμαι αρχαριος) ευχαριστω
Μια ερώτηση ακόμα... Ψάχνωντας για μαιμού 500 παρατήρησα ότι έχουν κάποιες διαφορές... Κάποιοι λένε ότι είναι version 5, άλλοι version 8, άλλοι ότι είναι made in taiwan...
Πρακτικά υπάρχει καμιά διαφορά? Είναι κάποιος πιο αξιόπιστος από τους άλλους?
Γιατί προσωπικά καταλήγω να πάρω κάποιον που μου δίνει 2 χρόνια εγγύηση παρά κάποιον που λέει v8 και made in taiwan...
Είναι σωστό το σκεπτικό μου?
Fhillip_Morris:
.....καμια ασπρουλα irdeto δεν επαιξε ποτε στο σλοτ του δεκτη. πχ cebap k,l,pgia sas,Fhillip_Morris:
για το εσωτερικο του 500 γκαμα, τιτα δεν μου επαιξε ποτε. οχι εμενα αλλα και πολλων αλλων που ασχολουνται χρονια. τωρα αν ειναι καμια np μπινια ειναι αλλο θεμα. αλλα να μου επιτρεψεις να αμφιβαλο για αυτο μεχρι να το δω με τα ματακια μου.
kano quote gia na dievkriniso:
meta tin patata pou petaksa ksanadokimasa kai diapistosa oti den tin paizoun ola...exete dikeo....
to 500araki pou tin ixa dokimasi palia kai epaize tin tita.. paizi kai ton drako, sto esoteriko... einai clonos eagle box epano stin plaka grafi Rev. 8.1.
ena gnisio kai alo ena blackbox ta opia dokimasa den tin anagnorizoun.. opote diko mou lathos... kai sorry