kapios svini oti grafo ...ka8olou sosto kirie satgeo ma ka8olou .....
filika bab
Y.S:apo do ke pera 8a kratao antigrafo gia na exo apodixis den paei allo ...ne gia sena to grafo kai pali filika BAB
kapios svini oti grafo ...ka8olou sosto kirie satgeo ma ka8olou .....
filika bab
Y.S:apo do ke pera 8a kratao antigrafo gia na exo apodixis den paei allo ...ne gia sena to grafo kai pali filika BAB
babstel
View Profile Find all uploads View Forum Posts Private Message View Articles
Senior Member
Uploads:0Re: Blue Dragon - Συζητήσεις
wre ti diavazo shmera ....na po k ego kati sta parapano xerete k katalavate tora poioi to xosan sto keli 33 kapoioi pou edo mesa k se allo ekanan tous exipnous tora gia dite giati den emfanizonte dite pio palia poioi emfanizotan k oxi tora k 8a katalavete pioi htan .....
filika bab
babstel post#531
Senior Member
Remove Advertisement kapios svini oti grafo ...ka8olou sosto kirie satgeo ma ka8olou .....
filika bab
AFTA TA 2 post 8elo na me pite ti to kako exoun k paei o k.douros k ta svini den katigoro kanenan allo an iparxi miga ...pio pano grafoun eno soro gia kelia k den pigan ston kouva .......mporis na me banaris k na kanis oti 8elis den me pirazi file mou eime palios se afta k prosexe oute goustaro na malono oute tipota apla me eknevrizi afto pou kanis ....tipota allo an ke xero k afto 8a to stilis dikeoma sou den me endiaferi k oso gia to an me aresi sto pm pou me estiles dld an den maresi trava allou den me agkizi,,
YS:TO POST TOU FIKOU giati den to estiles ston kouva ?
filikotata bab
Ούτε προκαταλήψεις έχω ούτε σε ξέρω.....ούτε θέλω να σε ξέρω
Τα πόστ σου είναι άσχετα με το θέμα και βρίσκονται εδώ
Τέλος από μένα
babstel
Senior Member
wre ti diavazo shmera ....na po k ego kati sta parapano xerete k katalavate tora poioi to xosan sto keli 33 kapoioi pou edo mesa k se allo ekanan tous exipnous tora gia dite giati den emfanizonte dite pio palia poioi emfanizotan k oxi tora k 8a katalavete pioi htan .....
filika bab
babstel post#531
Senior Member
Remove Advertisement kapios svini oti grafo ...ka8olou sosto kirie satgeo ma ka8olou .....
filika bab
AFTA TA 2 post 8elo na me pite ti to kako exoun k paei o k.douros k ta svini den katigoro kanenan allo an iparxi miga ...pio pano grafoun eno soro gia kelia k den pigan ston kouva .......mporis na me banaris k na kanis oti 8elis den me pirazi file mou eime palios se afta k prosexe oute goustaro na malono oute tipota apla me eknevrizi afto pou kanis ....tipota allo an ke xero k afto 8a to stilis dikeoma sou den me endiaferi k oso gia to an me aresi sto pm pou me estiles dld an den maresi trava allou den me agkizi,,
YS:TO POST TOU FIKOU giati den to estiles ston kouva ?
filikotata bab
den exo diawasi ,den exo peiraksi ,den exo alaksi tipota apo ta grafomena sou
apla exo kairo na asxolitho mazi sou
kai giati aloste ,den aksizi ton kopo!!
opote psakse alou na wris pios sou esvise ,kai pios sou alakse ta grafomena sou !!
ys ke mia ke eise toso eksipnos ke katalawenis ti sou ginete ..otan kapios alazi i kani edit wgazi apo kato auti tin edniksi
paradigma wazo tora .. Last edited by douros; Today at 00:39:01.
opos ewgale ke se mena tora pou alaksa kati sto keimeno
elpizo tota na to katalawes,an oxi pesmou ..gia sena tha to ksanagrapso akoma mia fora..mexri na to katalawis
Ego pados exo mia original nova kai paizei kanonika...
to arxeio anevike sto aggliko kai to metaferw kai edw
Exo mia aporia re paidia. Gie den kanoun ena programataki pou na mboroume na "antigrafoume" ths gnisies kartes. Na basoume lipon tas stixia ths gnisias opos to hsn to ATR ktlp. afta lipon pou fenounda sto cam mesa sth dragon. I perisoteri exoun problimata me to CS logo ton periorismo sta 2-3 CIDs. Etsi lipon 8a exei o ka8enas ena prosopiko prive arxio.
Gia aftous pou den exoun gnisia na psakoun kapion dikotous kai 8a broun lisi.
filika