Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 174 of 203 FirstFirst ... 74124149164169172173174175176179184199 ... LastLast
Results 1,731 to 1,740 of 2023

Thread: ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ 1

New Member
    Uploads
    0

Re: ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ

γεια σας παιδιά, θα ήθελα λίγη βοήθεια εφόσον καποιος γνωρίζει, εχω μια καρτα κλόνο-hacked της γνωστής συνδρομητικής μας , πως γίνεται να την αντιγράψω για να βλέπω και στην δευτερη τηλεόραση στο δωματιό μου? θέλω να παίζουν συγχρόνως αλλο κανάλι οποτε αναμεταδότης δεν μου κάνει. ευχαριστώ. όσα pm ευπρόσδεκτα.

2. Advertise Here
    Senior Member
    Uploads
    0

tha eksigisei kapios telika ti kanei afto to programma ?

Member
    Uploads
    1

apo mena afto
    682400+22F08D55AB9FE05600000000044C1C3C2 2F08D55AB9FE056

BBD67F94309410F3

Senior Member
    Uploads
    1

Loipon gia na einai swsta ta apotelesmata tha prepei na vgalei kai sto succes kai sto verify kati san
    success : 682400+22F08D55AB9FE0E4419C72CE72E204C22 2F08D55AB9FE0E4
    verify: 682400+22F08D55AB9FE0E4419C72CE72E204C22 2F08D55AB9FE0E4
    na einai idia .. Dld na exei vrei to swsto axi kai na dinei koino apotelsma kanontas decrypt kai sta 2 payload...
    Episis na vrei to swsto tha exei dimiourgisei ena arxeio found.txt kai tha vgalei ena parathiro pou tha leei oti apothikeutike...

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by miltossat View Post
    Loipon gia na einai swsta ta apotelesmata tha prepei na vgalei kai sto succes kai sto verify kati san
    success : 682400+22F08D55AB9FE0E4419C72CE72E204C22 2F08D55AB9FE0E4
    verify: 682400+22F08D55AB9FE0E4419C72CE72E204C22 2F08D55AB9FE0E4
    na einai idia .. Dld na exei vrei to swsto axi kai na dinei koino apotelsma kanontas decrypt kai sta 2 payload...
    Episis na vrei to swsto tha exei dimiourgisei ena arxeio found.txt kai tha vgalei ena parathiro pou tha leei oti apothikeutike...
    den tha mpeis ston kopo na eksigiseis ti kanei afto to prama ?

Junior Member
    Uploads
    0

Νέο μέλος στο satfriends.com-Αρχάριος στα Δορυφορικά

Γεια σας! Είμαι νεο μέλος στο satsupreme.com και αρχαριος στα δορυφορικα. Θα ηθελα να εγκαταστησω ενα δορυφορικο πιατο, για να λαμβανω σημα απο τους δορυφορους Hotbird 13E, Eurobird (πρωην Eutelsat 16E) 16A και Astra 19E. Τι μεγεθος πιατου προτεινετε (μενω Αθηνα); Τι ειδους LNB; Το κατοπτρο μπορει να σκοπευσει και με μοτερ, χωρις την χρηση πεδιομετρου;
    Όσο αναφορα τον δεκτη, πολλα εχω ακουσει απο γνωστους μου, αλλα και απο διαφορα threads σε forums στο διαδικτυο, για τους δεκτες με ethernet που "κανουν παπαδες". Εχετε να προτεινετε καποιον? Δεκτες του τυπου FunBox, NanoXX, εχουν ενεργους σερβερς (τα διαφορα ποστς που εχω διαβασει, ειναι προ διετιας και δεν με πληροφορουν για την κατασταση εν ετει 2010). Ανεφερα τους παραπανω δεκτες, επειδη εχουν (?) ετοιμους σερβερς, και ειναι συνηθως χρησιμοποιουνται ειτε απο αρχαριους, ειτε απο αυτους που δεν εχουν χρονο για να ασχοληθουν με τις συνεχεις αλλαγες στο firmware ή στους σερβερς. Και εγω ανηκω στην πρωτη κατηγορια (αρχαριος). Δεν με νοιαζει αν καποια μερα θα βυθιστω στο σκοταδι, αλλα τουλαχιστον με νοιαζει ο δεκτης να βγαλει τα λεφτα του. Επισης θα ηθελα να ρωτησω την γνωμη σας για τους Dreambox (κλωνους και original), για τον Edision Argus Mini 2in1 IP και για αλλους δεκτες που εχουν ethernet, που τους συστηνετε λογω εμπειριας.
    Ευχαριστω εκ των προτερων!

Contributing Member kostas1's Avatar
    Uploads
    15

Re: Νέο μέλος στο satfriends.com-Αρχάριος στα Δορυφορικά

Quote Originally Posted by AntonisTheGreek View Post
    Γεια σας! Είμαι νεο μέλος στο satsupreme.com και αρχαριος στα δορυφορικα. Θα ηθελα να εγκαταστησω ενα δορυφορικο πιατο, για να λαμβανω σημα απο τους δορυφορους Hotbird 13E, Eurobird (πρωην Eutelsat 16E) 16A και Astra 19E. Τι μεγεθος πιατου προτεινετε (μενω Αθηνα); Τι ειδους LNB; Το κατοπτρο μπορει να σκοπευσει και με μοτερ, χωρις την χρηση πεδιομετρου;
    Όσο αναφορα τον δεκτη, πολλα εχω ακουσει απο γνωστους μου, αλλα και απο διαφορα threads σε forums στο διαδικτυο, για τους δεκτες με ethernet που "κανουν παπαδες". Εχετε να προτεινετε καποιον? Δεκτες του τυπου FunBox, NanoXX, εχουν ενεργους σερβερς (τα διαφορα ποστς που εχω διαβασει, ειναι προ διετιας και δεν με πληροφορουν για την κατασταση εν ετει 2010). Ανεφερα τους παραπανω δεκτες, επειδη εχουν (?) ετοιμους σερβερς, και ειναι συνηθως χρησιμοποιουνται ειτε απο αρχαριους, ειτε απο αυτους που δεν εχουν χρονο για να ασχοληθουν με τις συνεχεις αλλαγες στο firmware ή στους σερβερς. Και εγω ανηκω στην πρωτη κατηγορια (αρχαριος). Δεν με νοιαζει αν καποια μερα θα βυθιστω στο σκοταδι, αλλα τουλαχιστον με νοιαζει ο δεκτης να βγαλει τα λεφτα του. Επισης θα ηθελα να ρωτησω την γνωμη σας για τους Dreambox (κλωνους και original), για τον Edision Argus Mini 2in1 IP και για αλλους δεκτες που εχουν ethernet, που τους συστηνετε λογω εμπειριας.

..Gia nanoXX edo:***.xvision.skynolimit.com/forum/ gia tous allous den ksero.

Senior Member
    Uploads
    1

Quote Originally Posted by clouca View Post
    den tha mpeis ston kopo na eksigiseis ti kanei afto to prama ?
    Prospathei dokimazontas sti seira bytes na vrei to swsto pou tha kanei decrypt to payload.. Dld psaxni na simplirosei ta ypoloipa 9 bytes apo ta 16 apo ena hsn.. Ta prwta 7 parthikan apo ti lista ton tourkon...

VIP Member snakie's Avatar
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by AntonisTheGreek View Post
    Tha valeis ena stathero 1metro stis 13 me parakentro stis 16 (xriazete 1 metro gia sosto parakentro allios tha einai poli kleista ta lnb metaksi tous ) kai tha valeis kai ena moter usals me ena piataki 80ri, oxi diseqc1.2.Dose prosoxi se afto etsi?
    Tha pareis kai ena dekti san afto pou les pou kanei papades, px Spiderbox9000HD kai tha kathese na vlepeis polla kai diafora.
    Ama thes perneis ton combo spiderbox gia na exeis kai ta epigia ekei.
    Tora an thes na pas sta pio vathia perneis ena klono dream, alla en eti 2011 den tha pareis SD, tha pareis 800 maimou HD.
    Gia ton edision ti na po, oreos dektis alla an einai psaxnese gia na deis kati , pare dream.

Junior Member
    Uploads
    0

ΟΚ. Αλλος για βοηθεια;

Advertise Here