Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 74 of 100 FirstFirst ... 244964697273747576798499 ... LastLast
Results 731 to 740 of 1000

Thread: Εγκατάσταση Δορυφορικής kεραίας+Δορυφορικα νεα

Contributing Member kostas1's Avatar
    Uploads
    15

Re: Εγκατάσταση & Εξοπλισμός Δορυφορικής kεραίας.

Quote Originally Posted by sokelas1 View Post
    να κανω αλλου ειδους ερωτηση.
    μηπως ξερει καποιος για 3 η 4 δορυφορους με τα αντιστοιχα lnb σε dreambox 500 με ενα απλο πιατο γυρω στο 1,2
    ποιο switch η diseqc παιζει σιγουρα?
    ευχαριστω εκ των προτερων

..Isos na ftaiei i rythmisi ston receiver(den exo DB kai den mboro na po)ektos kai einai o diakoptis disecq,an einai disecq 2.0
    prepei na einai "backward compatible" diladi na rythmizete aftomata pros ta kato=disecq 1.0-1.1-1.2 klp.
    Attached Images Attached Images

2. Advertise Here
    Banned
    Uploads
    4

oson afora ta diseqc se synergasia me ta diafora dreambox exo kataliksei sta eksis symperasmata . . .
    a ) polles fores einai problimatika ta trofodotika 12v ton dm , den apodidoun ta amper pou yposxontai . dokimaste kai ena allo statheropoihmeno trofodotiko 12v 3A . ( auti itan i lysi sto diko mou thema kai douleuei me ena ftyno diseqc 4/1 tis maximum )
    b ) polloi lene oti failsafe lysi diseqc 1.0 einai tis spaun eite 2/1 eite 4/1 ( px spaun sar 411f ) alla den to exo dokimasei .

Contributing Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by sokelas1 View Post
    μηπως ξερει καποιος για 3 η 4 δορυφορους με τα αντιστοιχα lnb σε dreambox 500 με ενα απλο πιατο γυρω στο 1,2
    ποιο switch η diseqc παιζει σιγουρα?
    Spaun και ξενοιάζεις.

Member nikosts's Avatar
    Uploads
    0

καλησπέρα,

έχω μερικές απορίες για επιβεβαίωση κυρίως επειδή η πρόσβαση στα κεραμίδια γίνεται μόνο απο την ταράτσα του διπλανού και ότι είναι να γίνει πρέπει να γίνει με τη μία....

έχω τοποθετήσει ένα 80άρι πιάτο με usals μοτεράκι το οποίο στο προηγούμενο σπίτι κατέβαζε παπάδες (τελείως ανοιχτός ορίζοντας) αλλά στο νέο σπίτι έχω περίπου στις 10ο δεξιά απο τον νότο μια 6όροφη πολυκατοικία ακριβώς δίπλα μου και άρα καμία ελπίδα να καταβάσει κάτι απο εκείνο το κομμάτι του τόξου.

επειδή γενικά η νέα περιοχή είναι λίγο δύσκολη στην λήψη (αρκετά ψηλά κτίρια γύρω) βλέπω πολύ λιγότερα απ' ότι πριν.
    Σκέφτομαι να αντικαταστήσω το 80άρι noname με το OP100L της Gibertini.... θα δώ βελτίωση??
    Αν το αλλάξω..... μπορώ να αλλάξω μόνο το πιάτο στο ίδιο mount για να γλυτώσω το κεντράρισμα??

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ των προτέρων.

Senior Member tseve's Avatar
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by nikosts View Post
    καλησπέρα,

έχω μερικές απορίες για επιβεβαίωση κυρίως επειδή η πρόσβαση στα κεραμίδια γίνεται μόνο απο την ταράτσα του διπλανού και ότι είναι να γίνει πρέπει να γίνει με τη μία....

έχω τοποθετήσει ένα 80άρι πιάτο με usals μοτεράκι το οποίο στο προηγούμενο σπίτι κατέβαζε παπάδες (τελείως ανοιχτός ορίζοντας) αλλά στο νέο σπίτι έχω περίπου στις 10ο δεξιά απο τον νότο μια 6όροφη πολυκατοικία ακριβώς δίπλα μου και άρα καμία ελπίδα να καταβάσει κάτι απο εκείνο το κομμάτι του τόξου.

επειδή γενικά η νέα περιοχή είναι λίγο δύσκολη στην λήψη (αρκετά ψηλά κτίρια γύρω) βλέπω πολύ λιγότερα απ' ότι πριν.
    Σκέφτομαι να αντικαταστήσω το 80άρι noname με το OP100L της Gibertini.... θα δώ βελτίωση??
    Αν το αλλάξω..... μπορώ να αλλάξω μόνο το πιάτο στο ίδιο mount για να γλυτώσω το κεντράρισμα??

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ των προτέρων.
    βελτιωση θα δεις εκει που εχεις οπτικη επαφη οταν δεν υπαρχει αυτη και τρια μετρα πιατο δεν κατεβαζη τπτ.αν υποθεσω οτι εισαι αθηνα αν θες να αλλαξεις το πιατο διχως ρυθμησεις πηγενε αυτο που εχεις στης 23.5Ε και κανε την αλλαγησου διχως να πειραξεις την ανυψωση του μοτερ μονο το πιατο και μετα θα εισαι ενταξη. τωρα για της 10 μοιρες που αναφερεις και νοτιοτερα αναφερεσαι για τον πραγματικο νοτο που ειναι στην αθηνα 23.5 η για το 0 του γκρινουιτς. πεσμας που εισαι.

Senior Member jon-pac's Avatar
    Uploads
    0

paidia o hellas sat katebenei me 60ari piato i thelei 80 kai pano perioxi santorini

VIP Member andymal's Avatar
    Uploads
    2

Quote Originally Posted by jon-pac View Post
    paidia o hellas sat katebenei me 60ari piato i thelei 80 kai pano perioxi santorini
    και με 60αρη εισαι οκ.footprint_Hellas2_F1_beam.jpg

New Member
    Uploads
    0

καλημερα παιδια.
    Εχω ενα προβλημα και χρειαζομαι βοηθεια.
    Εστησα ενα δορυφορικο πιατο για τον Hotbird και μετρημενο με πεδιομετρο εχω σημα κοντα στα 90%.
    Κατεβαινοντας ομως στο διαμερισμα βλεπω οτι δεν εχει σημα στα καναλια novacinema2,novasport3,animal planet και μετα απο ψαξιμο ειδα οτι δεν παιζουν τα καναλια απο τη συχνοτητα 10930.
    Υπεθεσα οτι δεν κεντραρισα σωστα το πιατο και εβαλα το πεδιομετρο πριν το dreambox και βλεπω σημα 90%. Μολις ξαναβαζω την κεραια στο dreambox το σημα εφτασε στο 90% και τα καναλια ανοιξαν.
    Πηγα σε οσα δεν επαιζαν και ειδα οτι παιζουν ολα. Μολις ομως πηγα σε καποιο αλλο καναλι αλλης συχνοτητας, ξαναεπεσε το σημα στο 65%. Βγαζω την κεραια, την ξαναβαζω 90% το σημα και μολις αλλαξω συχνοτητα, ξανα τα ιδια.
    Θα ελεγα οτι φταιει το dreambox αλλα εχω περασει αλλα 3 σε φιλους σε 1 εβδομαδα και οι 2 εχουν το ιδιο προβλημα.
    Τι μπορει να συμβαινει ? Μηπως ειναι καποια ρυθμιση στο dreambox ?

Member nikosts's Avatar
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by tseve View Post
    βελτιωση θα δεις εκει που εχεις οπτικη επαφη οταν δεν υπαρχει αυτη και τρια μετρα πιατο δεν κατεβαζη τπτ.αν υποθεσω οτι εισαι αθηνα αν θες να αλλαξεις το πιατο διχως ρυθμησεις πηγενε αυτο που εχεις στης 23.5Ε και κανε την αλλαγησου διχως να πειραξεις την ανυψωση του μοτερ μονο το πιατο και μετα θα εισαι ενταξη. τωρα για της 10 μοιρες που αναφερεις και νοτιοτερα αναφερεσαι για τον πραγματικο νοτο που ειναι στην αθηνα 23.5 η για το 0 του γκρινουιτς. πεσμας που εισαι.
    ontos eimai apo A8hna kai milaw gia 10o dexia apo ton pragmatiko noto tis 23.7 kai fysika rwtaw gia veltiwsh mono ekei pou vlepw orizonta.
    oso gia tin allagh tou piatou, to kentrarisma ehei ginei me ton pio aplo tropo pou vrhka (isws oxi kai pio swsto): entolh sto moteraki na paei stis 13o, sterewma ston isto, kai kentrarisma tou piatou ston hot.
    Ara opws to katalavaino o notos mou einai sto shmeio 0 tou moter, opote "goto 0", ry8mizw anypswsh tou piatou, gyrisma ston hot kai teliko kentrarisma...... swsta?

Senior Member tseve's Avatar
    Uploads
    0

υπαρχει δορυφορος εκει ο astra 3a/3b κατεβασε ενα καναλι απο την δεσμη pan-europe και μετα κανε την αλλαγη του πιατου μην επαναπαυεσαι στο go to 0 σιγουρεψετο οπως σου λεω. καλη επιτυχια.

Advertise Here