ppo trimi ipko i ka fajet q ei ak mbyll kta porta
ppo trimi ipko i ka fajet q ei ak mbyll kta porta
me fal se ste kuptova ngaqe jam fillestar. ip e dremabox duhet te vej apo jo dhe se mos ngatrohesh ip qe kam vene eshte ip adreess ip qe shikohet te ipconfig.dhe dicka ip deri te 192.168.3 e ka vet te vendosur routeri ndersa te dreambox e kam 192.168.0.3(pS apo mos duhet ndo nje abonim tjeter qe ti kerkosh me porta te hapura)
ku mund te gjej nje transistor per dm 500 qe ndodhet ne zonen Q72 ne bord, eshte nje qark i vogel dhe me eshte djegur duhet ta zvendesoj
e provova edhe me ip e drembox prap asigje kur shkoj te check port prap mbyllur. mos ka te bej edhe kjo lidhje e bej te tille nga wifi router ne laptop nga laptopi lan ne dreambox
Kujt i ka ndodhur nje gje e tille, flashova dm500 me nje imazh gemini 4.7 no bomb, dhe nuk me dilte ne menu konfigurimi i sateliteve i bera dhe restore default dhe prap njesoj. u futa me setup manual dhe shikoj qe nuk ekzistonte fare ne menu, service searching. e ktheva prap ne sifteam dhe prap e njejta gje, dhe me backup qe kisha per kete prap nuk me del. si eshte e mundur mos eshte demtuar tuneri?
missonervin shiko <ketu> se dhe problemin qe ke mund ta rregullosh.
missonervin shiko <ketu>