Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 68 of 100 FirstFirst ... 184358636667686970737893 ... LastLast
Results 671 to 680 of 999

Thread: Καλάθι αχρήστων Kouvas

VIP Member nikolas021292's Avatar
    Uploads
    10

Re: Καλάθι αχρήστων Kouvas

Quote Originally Posted by nikosts View Post
    delete isws na min ginontai alla mallon pernane apo logokrisia (opws mallon tha perasei kai ayto) giati den exigite alliws oti to diko mou post den dimosieytike POTE....

krima giati yparxoun poly axiologa atoma edw mesa.....
    pes mou kai vres mou ena post edw mesa pou perase apo logokrisia...min trelathoume entelws..kai pes mou poio einai to post pou egrapses kai den diavastike, se poio thread? ta mona post pou ginonte delete einai ta post se oti exei na kanei me diafimisi, kai fysika ayta ta opoia prosvaloun kai sykofantoun alla meli.

2. Advertise Here
    Senior Member
    Uploads
    0

Re: Blue Dragon - Συζητήσεις

Ασε τις εξυπνάδες και πρόσεχε. Την έκανες τώρα, κοίτα να μη την ξανακάνης.....

Peace Love Unity douros's Avatar
    Uploads
    21

Quote Originally Posted by johnp07 View Post
    >>> Στον ίδιο υπολογιστή κάθεσται? <<<<

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ : κάθεστε
    Όταν βρίσκεις ορθογραφικά λάθη.......κράτα τα (πλακίτσα κάνω)

New Member
    Uploads
    0

kalispera se ola ta kala paidia toy sat eimaste h kaliterei peirates oti kai na kanei kyria nova emeis tha eimaste ena bima emprws mi fobaste kserw enan arxeigw edw mesa poy mas agapaei olos kai ean diagrafei apw kanenan apw agapei to kanei.

Member nikosts's Avatar
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by nikolas021292 View Post
    pes mou kai vres mou ena post edw mesa pou perase apo logokrisia...min trelathoume entelws..kai pes mou poio einai to post pou egrapses kai den diavastike, se poio thread? ta mona post pou ginonte delete einai ta post se oti exei na kanei me diafimisi, kai fysika ayta ta opoia prosvaloun kai sykofantoun alla meli.
    ξέρουμε και δυο μας πολύ καλά πως δεν μπορώ να σου δείξω post που δεν δημοσιεύτηκε ποτέ....
    σχολίασα με "quote" στο post του aetos1 που δημοσίευσε ΡΜ, και για πρώτη φορά είδα πως το post μου πρέπει πρώτα να εγγριθεί απο κάποιον mod για να δημοσιευτεί.....
    και φυσικά "αφελής" όντας..... δεν κράτησα printscreen.....

ειλικρινά λυπάμαι για κάποιες αυθαίρετες χουντικές αποφάσεις απο κάποιους που δεν θέλουν να ακούφονται όλες οι απόψεις....
    να είσαι σίγουρος πως αν μπορούσα να το αποδείξω, θα είχα απευθυνθεί αλλού.....

και όπως συμπλήρωνα σε εκείνο το post....
    ..... σας χαρίζω και την δική μου καληνύχτα....

ίσως μεταφερθώ σε κάποιο ξενόγλωσσο τμήμα που ΙΣΩΣ λειτουργεί με διαφορετικές αξίες και κανόνες....

μην ψάξεται να βρήτε αφορμή να με διαγράψετε με βάση τους κανόνες του forum..... δεν θα την δώσω....
    αυθέρετα όμως, μπορείτε κάθε στιγμή.....

VIP Member dyndns's Avatar
    Uploads
    7

Quote Originally Posted by dourws View Post
    kalispera se ola ta kala paidia toy sat eimaste h kaliterei peirates oti kai na kanei kyria nova emeis tha eimaste ena bima emprws mi fobaste kserw enan arxeigw edw mesa poy mas agapaei olos kai ean diagrafei apw kanenan apw agapei to kanei.
    Για να είμαι ειλικρινής δεν πολυκατάλαβα αυτά που γράφεις..
    Μήπως έχεις την δυνατότητα να τα γράψεις σε ευνόητη
    ελληνική γλώσσα?

Επίσης θέλω να ρωτήσω εάν το nickname που διάλεξες
    ήταν τυχαία επιλογή.
    Δικαίωμά σου βέβαια να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει,
    αλλά μην θεωρείς τους υπόλοιπους αφελείς.

VIP Member dyndns's Avatar
    Uploads
    7

Quote Originally Posted by nikosts View Post
    ξέρουμε και δυο μας πολύ καλά πως δεν μπορώ να σου δείξω post που δεν δημοσιεύτηκε ποτέ....
    σχολίασα με "quote" στο post του aetos1 που δημοσίευσε ΡΜ, και για πρώτη φορά είδα πως το post μου πρέπει πρώτα να εγγριθεί απο κάποιον mod για να δημοσιευτεί.....
    ........................................ .............
    Φίλε μου, εάν πραγματικά post σου δεν δημοσιεύτηκε,
    να είσαι σίγουρος πως πρώτα θα βρεθεί και κατόπιν
    θα επανέλθουμε στα θέματα που θίγεις.

VIP Member aetos01's Avatar
    Uploads
    100

Quote Originally Posted by dyndns View Post
    Φίλε μου, εάν πραγματικά post σου δεν δημοσιεύτηκε,
    να είσαι σίγουρος πως πρώτα θα βρεθεί και κατόπιν
    θα επανέλθουμε στα θέματα που θίγεις.
    Καλημέρα σ όλους.. είμαι αναγκασμένος να εμπλακώ στο θέμα μια και σχολιάζετε το πρώην ψευδωνυμό μου Αετός1 (που έπεσε ηρωικά μαχώμενο για την ελευθερία του λόγου και της σκέψης ).. Για να μην υπάρχουν άλλες παρεξηγήσεις .. το αετός1 το θυσίασα για να δείξω σε κάποιον μικρό άνθρωπο ότι είναι λάθος να πιστεύει πώς μπορεί να επίβάλει τη σιωπή (τα λόγια του:bithisoustisiopisou) Ήταν το λιγότερο που μπορούσα να κάμω όταν ιστορία του Ελληνισμού υπάρχουν χιλιάδες που θυσίασαν για την ελευθερία την ζωή τους και όχι ένα ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ...Καλή Κυριακή....

Banned
    Uploads
    4

Quote Originally Posted by PARON View Post
    Καλημέρα σ όλους.. είμαι αναγκασμένος να εμπλακώ στο θέμα μια και σχολιάζετε το πρώην ψευδωνυμό μου Αετός1 (που έπεσε ηρωικά μαχώμενο για την ελευθερία του λόγου και της σκέψης ).. Για να μην υπάρχουν άλλες παρεξηγήσεις .. το αετός1 το θυσίασα για να δείξω σε κάποιον μικρό άνθρωπο ότι είναι λάθος να πιστεύει πώς μπορεί να επίβάλει τη σιωπή (τα λόγια του:bithisoustisiopisou) Ήταν το λιγότερο που μπορούσα να κάμω όταν ιστορία του Ελληνισμού υπάρχουν χιλιάδες που θυσίασαν για την ελευθερία την ζωή τους και όχι ένα ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ...Καλή Κυριακή....
    εγω σε αποκαλω ασυστολο ψευτη και σε προκαλω να υποδειξεις επιτελους ποιο μηνυμα σου διαγραφηκε .
    το οτι δεν απανταω τοσες μερες μερες στα στην ασυδοσια και τα ασυστολα σου ψεματα να εισαι σιγουρος οτι δεν δηλωνει αδυναμια , αλλα πολυ μεγαλη υπομονη .
    ζηταω απο τον διαχειριστη να σου διαγραψει και αυτο τον πολλαπλο λογαριασμο σου , να κανει ban την ip σου ,και επιτελους να υποστεις τις συνεπειες για τις πραξεις σου .

Banned
    Uploads
    69

Quote Originally Posted by dourws View Post
    Prepei na broyme thn giafka ths dragon gia na paroyme to arxeia poy den mporei na ta klisei h nova. to na bgenoyn sto sat kai na zeitane arxeia ayto prwsopeikimoy gnomei den lei.
    δεν μου λες φίλε dourws μήπως είσαι ξάδελφος με κανένα εδώ μέσα χαχαχα , τα ίδια μας έλεγε και αυτός πριν μας εγκαταλείψει

Advertise Here