Originally Posted by
eandas
@ HOBSAT
δεν με καταλαβες απο την αρχη...... θα το πω πιο απλα για να γινω κατανοητος .........και επισης σου λεω οτι "δεν αφορα εσενα"!!!!!!
Το οτι εισαι mod καποιου φορουμ δεν σημαινει οτι πρεπει να εχει αποψη για ολα τα πραγματα και το χειροτερο να σχολιαζεις και καθετι που θα πει καποιος!!!
Μιλαω παντα να εισαι εντος θεματος και οχι οτι να ναι!!!!
Οπως ισχυει για ολους.....καποια ειδηση (εντος θεματος, το ξαναλεω) μπορει για καποιους να ειναι χρησιμη και για καποιους οχι!
Να βγαινουμε ολοι δηλαδη και να λεμε την ειρωνεια μας αν ειναι.....εκτος και αν αυτο ειναι μεσα στις αρμοδιοτητες των mods!!!
Eπισης απο οτι εχω καταλαβει γινεσαι mod εθελοντικα, εφοσον πληρεις καποια πραγματα βεβαια, οποτε η πληρωμη δεν ισχυει ( αυτο εχει ειπωθει και στο παρελθον και απο αλλους mods, απλα πιαστηκα απο τα λογια σου).
Ακομη το λιγο διαστημα που ειμαι μελος σε αυτο το φορουμ εχω παρατηρησει οτι παιδια που εγιναν mod αλλαξαν εντελως....
Αυτο το αντιγραφεται απο τους παλιους...βεβαια εδω θελω να πω οτι οι πιο παλιοι mods ειχαν να κανουν με ενα φορουμ μπαχαλο (2009) οπου οι βρισιες και οι απειλες ηταν καθημερινο φαινομενο και μονο ετσι θα "επιβιωναν". Τωρα το φορουμ ειναι πολυ καλυτερο (μην πω τελειο) σε σχεση με τοτε και στο κατω κατω οι "παλιοι" το εχουν κοψει ή το εχουν περιορισει οι περισσοτεροι!
Υ.Γ 1. Το λεω αλλη μια φορα οτι δεν αφορα εσενα γιατι πολυ απλα δεν ειρωνευεσαι
Υ.Γ 2. Μιλαω για ειρωνεια που θιγει καποιον ως ατομο και οχι την "ειρωνεια" που βασιζεται στο χιουμορ!!