Για σας, είμαι η μάνα του γαμάτα.
θέλω να βεβαιώσω ότι η κάρτες δουλεύουν.
Μου την έγραψε ο γιος μου με αυτό το hsn:xxxxxxxxxx
ithela na iksera ti akrivos einai o gamata...
o dimiourgos tis BD?
tou exoun pesei oi douleies kai kathe fora mas prizei me tin karta tou pou doulevei astamatita?
emeis lalakes eimaste pou tin agorasame kai den mporoume na doume pano apo merikes ores kathe fora?
nai alla den mporei na mpenei kathe toso kai na mas spaei ta fridia kathe fora pos i karta tou paizei astamatita kai eseis eiste lalakes pou i diki sas den paizei...
an eimoun mod tha ton eixa steilei adiavasto apo to forum....
Καλησπερα και απο εμενα φιλοι μου.
Ζηταω συγνωμη προκαταβολικα γιατι και εγω ειμαι off topic εδω και δεν θα με ενοχλησει καθολου αν διαγραφει τελειως αφου πρωτα μεινει λιγο να διαβαστει ο σχολιασμος μου.
Αλλωστε και μακαρι να βγω ψευτης (μονο και μονο επειδη πολοι φιλοι την πατησαν και εδωσαν χρηματα για μια χαρα που κρατησε καποιες ωρες μονο) βλεπω και το θεμα του δρακου η οπως λεει ο φιλος μου ο Νικολας του ασβου να κλεινει οπως εκλεισε της τιτα.Χιλιοειπωμενο πια αλλα σαν την γατα καμια τελος το εμπεδωσαμε αυτο.
Μην το πεις ουτε του παπα φιλε μου.
Μονο οτι δεις με τα ματια σου πιστευε φιλε μου.
Συμφωνω 100% η καλυτερη συμβουλη ειναι αυτη.
Εχουν γνωση οι φυλακες φιλε μου μην ανησυχεις καθολου.
Αυτος ακριβως ειναι και ο λογος του ποστ μου,οπως εγραψα και παραπανω εχουν γνωση οι φυλακες,εχουν αντιμετωπισθει και πολυ χειροτερες καταστασεις στο παρελθον αποδεδειγμενα πολυ αποτελεσματικα.
Ευχαριστω πολυ για την ανοχη σας στο off topic μου.
Φιλικα Τζιμακος![]()