Originally Posted by
foufoutos7
Φίλε Snakie, προφανώς κι ένας κούκος δεν φέρνει την Άνοιξη. Θα πρέπει να γίνουν συντονισμένες ενέργειες που να έχουν νομικό έρεισμα και σαφώς να μπορούν να έχουν και αντίκρυσμα. Γι' αυτό το τελευταίο διατηρώ αρκετές επιφυλάξεις, λόγω του ότι ζούμε στην Ελλάδα... Πολύ ωραία και με χαρακτηριστικό παράδειγμα το έθεσε και ο Roulitsas παραπάνω.
Μην ξεχνάς φίλε μου ότι το PVR έτσι όπως το προσφέρουν αυτοί (έναντι ξεχωριστού αντιτίμου) είναι από μόνο του παράνομο και καταχρηστικό, γιατί όπως έγραψα και χθες το pvr είναι δυνατότητα του κάθε δέκτη και όχι υπηρεσία του κάθε παρόχου. Το δε διπλό tuner ή διπλό lnb είναι απλά έξτρα κατάλληλος εξοπλισμός που χρειάζεται για την παραπάνω υπηρεσία και καμία σχέση δεν έχουν με την ταρίφα που θέλει ο πάροχος. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν χιλιάδες συνδρομητές (μέσα στους οποίους είμαι κι εγώ) που έχουμε original συνδρομή χρόνια πριν ανακαλύψει η ακατανόμαστη την δήθεν υπηρεσία PVR. Γιατί λοιπόν ο καθένας από αυτούς τους συνδρομητές να είναι αναγκασμένος να πετάξει τον όποιο εξοπλισμό ή εγκατάσταση έχει, μόνο και μόνο επειδή καταχρηστικά θέλει η εταιρεία να πουλήσει το PVR και να σε δεσμεύσει με παντρέματα και άλλα τεχνάσματα;
Το μποϋκοτάζ και οι αποσυνδέσεις που αναφέρθηκαν από άλλο φίλο παραπάνω είναι μια λύση, αλλά ξεχνάτε και τον εξής σημαντικό παράγοντα. Τώρα που έχουν στενέψει τα οικονομικά, ο καθένας ψάχνει να βρει ποιο οικονομικές λύσεις. Έτσι είναι πάρα μα πάρα πολλοί όσοι έχουν επιλέξει εναλλακτικά πακέτα, μέσω προσφορών κτλ. κι έτσι δεσεύονται με συμβόλαια συνήθως 1 χρόνου. Οπότε οι παραπάνω προτάσεις δεν έχουν αντίκρυσμα, παρά μόνο σε συμβάσεις αορίστου χρόνου.