mirebrema mund te me ndihmoje ndonjeri per nje c-line per kete muaj qe te shikoj programet e fund viti po me pelqej si linje do e paguaj ndoshta ka ndonjeri nje linje te mire ku permtoj se po te jete linje e mire do e paguaj
mirebrema mund te me ndihmoje ndonjeri per nje c-line per kete muaj qe te shikoj programet e fund viti po me pelqej si linje do e paguaj ndoshta ka ndonjeri nje linje te mire ku permtoj se po te jete linje e mire do e paguaj
jetmir sinqerisht per momentin nuk kam c-line po te kisha do ta jepja me gjith qef shpresoj ta gjesh se ka cuna te mire dhe te ndihmojne ketu ne forum naten plak.
Pershendetje te gjithe antareve!
per festat e fundvitit deshiroj te jap nje cline falas per secilin nga ju qe do me kerkoje nje te tille. vetem ne mp!
un momentalisht jam jashte per festat e fundvitit, por do gjej nje pc me internet dhe do shperndaj clinet per ata qe me kane derguar ne mp.
clinet do punojne nga 30/31 djetor dhe 1 janar.
sapo te kem mundesi do lidhem prap ne internet dhe do ju pergjigjem.
gezuar festat te gjitheve!
jam i ri ketu por kam disa dite qe kam blere nga HK i dreambox dhe dua qe ta ve ne pune.Ju lutem me ndihmoni se po e mbaj ketu kot.Cer duhet te bej dhe sa duhet te paguaj per te patur 1 abonim te plote per 1 vit
Place of Origin:China (Mainland)Type:Digital
Brand Name:Dreambox
FTA(Free To Air):Yes
High Definition:Yes
Model Number:DM800 HD PVR
Color:Black
clone:Yes
BL:76
Tuner:ALPS Rev M
Pershendetje... ja disa linja per naten e vitit te ri....
ju lutem qe vetem nga nje te merrni dhe te postoni se cilen e keni qe te tjeter te ken te lire..
C: skorpion.3utilities.com 13000 gjilani1 gjilani8 no { 0:0:2 }
C: skorpion.3utilities.com 13000 gjilani2 gjilani9 no { 0:0:2 }
C: skorpion.3utilities.com 13000 gjilani3 gjilani10 no { 0:0:2 }
C: skorpion.3utilities.com 13000 gjilani4 gjilani11 no { 0:0:2 }
C: skorpion.3utilities.com 13000 gjilani5 gjilani12 no { 0:0:2 }
C: skorpion.3utilities.com 13000 gjilani6 gjilani13 no { 0:0:2 }
C: skorpion.3utilities.com 13000 gjilani7 gjilani14 no { 0:0:2 }
Keto linja do te shkeputen te Dielen...
Ju uroj vitin e ri dhe shpresoj qe viti tjeter tju sjell me shum gezime dhe fat.....
Scorpion-x
Une e morra linjen e 12 Falemenderit e URIME VITI I RI
11 e mora une gezuar
Une mora kete linje:
C: skorpion.3utilities.com 13000 gjilani7 gjilani14 no { 0:0:2 }
Shume faleminderit!
Gezuar 2011!
13 e mora une faleminderit dhe gezuar