SettingsMaker 1.5 Software per te ndertuar settings 'liste kanalesh'
Sidoqoft flm per pergjigjje,I njejti problem se di qfar ka rrjetit ja bona restart me router me dreambox po se di qa munet me pas a munet me ndiku edhe synin e kam shume te vjeter te satelitit?
Edhe nje pytje kame psh a muj mi kqyr programet qe jane per Big brother albania tash ? se ne list sum kan dal a ka naj mundesi mi lyp
Pershendetje Drilon
Keshtu si e shpjegon ti kam pershtypjen qe kanalet e sky italia apo total tv ti ka bllokuar ai qe te jep linjen. Pyete njehere ate qe ka serverin dhe besoj se do ta rregullosh problemin. Nese ke sinjal atehere nuk ka te bej syni qe e ke te vjeter me bllokimin e ketyre kanaleve.
Per Big brother downloado settings te vhannibalit ose beji nje skanim aparatit ne frekuencen 11639 H 27900 fec 2/3 dhe do te dalin kanalet e big brother. Por me sa di une 1 jave mund ti shofesh nese ke cline pastaj do te kalojne me pagese extra si digi gold.
Kalofsh mire
A din dikush te me tregoj se a duhet patjeter qe te jete i lidhur risiveri ne LNB
ne parabolle(saq)poqese e ben server,po mendoj psh dreambox 500s.
A ka ndonje problem nese nuk eshte i konektuar ne satelit.
Faleminderit
PERSHENDETJE , me falni por nuk dita ku te shruaj ,por nese mundet dikush te me tregoj se a mund te dekodohen kanalet e pakove tring dhe digialb me dbox2 ju falimenderit per mirkuptim
Lista e kanaleve per dm500s 13-16-19-28 East shtuar big brother 1 dhe 2 dhe mediaset, mare nga vhannibal dhe edituar na une
pershendetje gezimi90 nuk duhet te jete patjeter dm500 me LNb kur ben sharing ose me shkurte kur don ta beshe server vetem ne fillim kur te aktivizoshe karten duhet te jet patjeter i lidhur me LNB ne paraboll masandej nuk ke nevoi asnjehere ,perveq per qdo ri si ose pages qe bene extra brenda asaj kartele si p.sh nese don ta paguash digi gold ne dga atehere para se ta besh pagesen duhet ta vesh dreamboxin ne LNB (paraboll) deri sa te aktivizohet pagesa ne Dg shprespoi se te dhash pergjigjejen