Originally Posted by
foufoutos7
Satgeo, συνεχίζεις να μου επιτίθεσαι με δηκτικό μάλιστα τρόπο και τόνο χωρίς κανένα απολύτως λόγο και χωρίς καν να έχω δώσει το δικαίωμα για κάτι τέτοιο, όχι μόνο χθες/σήμερα, αλλά ποτέ πριν εδώ μέσα!
Εγώ, απλά ρώτησα από περιέργεια, χωρίς καν να ξέρω ποιος έχει μεταφέρει τα posts (άρα δεν αναφερόμουν καν σ' εσένα προσωπικά), γιατί ένα post που ενώ ήταν στο σωστό θέμα και διόρθωνε ένα προβληματικό link (εξαιτίας της "ιδιοτροπίας" της vbulletin) μεταφέρθηκε εδώ μέσα (όπου θα ήταν δύσκολο να το βρει όποιος ενδιαφερόταν) και τίποτα παραπάνω. Άλλωστε το θέμα δεν λέγεται "Logs χωρίς σχόλια", όπως το αντίστοιχο με τα αρχεία που δεν μπορεί να γράψει κανένας τίποτα σχετικά με αυτά. Συνεπώς, ούτε από τη μία είχα ασκήσει κάποια αρνητική κριτική για τη συγκεκριμένη πράξη, αλλά ούτε και από την άλλη καυχήθηκα ότι τα logs ήταν δικά μου ή κάτι αντίστοιχο για να βρίσκομαι και κατηγορούμενος από πάνω. Έτυχε να προσέξω την απορία του harrys13 και έγραψα για να βοηθήσω. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.
Παρεμπιπτόντως, το διορθωμένο link λειτουργούσε κανονικά μέχρι χθες. Τώρα που το έλεγξα κι εγώ, πράγματι, δεν κατεβαίνει τίποτα. Όμως δεν είναι δικό μου log/upload για να ξέρω τι ακριβώς έχει αλλάξει ή τι έχει συμβεί στην πορεία και τον server που το φιλοξενεί.
Εν τέλει, ακόμα και λάθος εκτίμηση να είχα κάνει, δεν καταλαβαίνω γιατί να υπάρχει τέτοια ένταση στην απάντησή σου απένατί μου.
Όπως και να έχει, το λήγω οριστικά και αμετάκλητα εδώ!