Me behet qefi qe e zgjidhe. Nga njehere zgjidhja me e shpejte eshte reset factory sa te lodhesh kot por do te keshilloja ty dhe antaret e tjere qe e mira eshte qe kur dm e keni ne gjendje te mire dmth te konfiguruar mire me plugin etj qe ju pelqen e mira eshte te beni nje backup te imazhit dhe e keni gjithmon ne gadishmeri per cfaredo qe te ndodhi i beni nje restore dhe e keni ne gjndjen e meparshme.
ke shume te drejte une ashtu e kam gemini 4.70 no bomb cccam 2.1.3 dhe punon ne menyre te shkelqyer duke pare edhe internetin me albtelecomin qe eshte cope cope punon shume mire.
rrofsh MISSOŠERVIN.
Doja te dija nese ka ndonje manual apo post qe te shpjegoje ne menyre jo te hallakatur proceduren pasi ke flashuar Dreambox500S kur e ke Sacin me Motorr ??
Te them te drejten une me motor e kam dhe nga kjo jam nisur te bej backup imazhit, sepse eshte shume e lodhshme te gjesh satelitet dhe me sinjal te mire. Menyra me e mire eshte ajo me usals qe ka shpjeguar fillestari, eshte pak e lodhshme ne fillim sa ti gjesh satelitin e pare dhe pastaj ske me probleme.
faleminderit MISSOŠERVIN
per shpejtesi a ma indikon temen/forumin ku fillestari e ka postuar?
Ketu andushi tek tema e manualeve
jam i ri ne kete forum, por kam shum nevoje per ndihme, kam nje dekode dreambox dm500 s dhe deshta te di se si mund ta konfiguroj dhe cfar me duhet per te shikuar supersportin dhe kanalet e tjera te digitalb-it?
Me e mira do ishte te prezantoheshe njehere te tema 'Prezantimet e anetarit te ri'. Eshte si rregull i seksionit Shqip, natyrisht rregull miresjellje. Me pas te jesh i sigurt qe do kalosh shume mire ketu dhe do mesosh shume gjera sic kemi mesuar te gjithe.
Per te tjerat shiko te tema 'Manuale perdorimi.........'