Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 54 of 100 FirstFirst ... 42944495253545556596479 ... LastLast
Results 531 to 540 of 999

Thread: Tregu KERKOJ - SHES - BLEJ

Banned
    Uploads
    0

Re: Tregu KERKOJ - SHES - BLEJ

Quote Originally Posted by agra11 View Post
    Pershendetje
    Me nevojitet nje Diseq 8x1 kualitativ. A mund te blihet ne Kosove ose Shqiperi, ku mund ta gjeje dhe sa kushton??

Faliminderit
    Une per Kosove nuk e di po ne Shqiperi (Vlore) une kam blere nje DISEQ 8x1 10mije leke STARGOLD ,vajta 1 vit qe e perdor dhe deri tani me ka vajte mire etiketa shkruan Made in Korea,po nuk ma mer mendja te jete orgjinal,kurse nga Italia me ka ardhur nje Diseq 9x1 EMP-CENTAURI prodhuar ne republiken CEKE 8 hyrje jane per satelitorin dhe 1 hyrje eshte per toksorin dhe ka nje dalje te vetme,sipas meje me aq sa kam lexuar ne forum ky eshte nga DISEQI me cilesor

2. Advertise Here
    Moderator kapoaug's Avatar
    Uploads
    18

Quote Originally Posted by balili View Post
    Une per Kosove nuk e di po ne Shqiperi (Vlore) une kam blere nje DISEQ 8x1 10mije leke STARGOLD ,
    o Balil ke kaluar me 8x1 ore. po ca satelitesh ke shtuar me. Po ate diseq. te bebeti e ke marre, se STARGOLD e mora dhe une, dhe jam shume i kenaqur.

→→→Admin←←← Fiku75's Avatar
    Uploads
    40

Quote Originally Posted by balili View Post
    Une per Kosove nuk e di po ne Shqiperi (Vlore) une kam blere nje DISEQ 8x1 10mije leke STARGOLD ,vajta 1 vit qe e perdor dhe deri tani me ka vajte mire etiketa shkruan Made in Korea,po nuk ma mer mendja te jete orgjinal,kurse nga Italia me ka ardhur nje Diseq 9x1 EMP-CENTAURI prodhuar ne republiken CEKE 8 hyrje jane per satelitorin dhe 1 hyrje eshte per toksorin dhe ka nje dalje te vetme,sipas meje me aq sa kam lexuar ne forum ky eshte nga DISEQI me cilesor
    me shume se dy vjet qe i perdor 9x1 EMP-CENTAURI pa humbur asnje decibel nga cilesia.

Senior Member drtn74's Avatar
    Uploads
    7

me intereson te blej nje mikrobox.a ka ndonje?

VIP Member mile kristo's Avatar
    Uploads
    268

shes 4 tunera satelit per dreambox 500s 20e copa kush esht i interesuar te kontaktoi ne pm

Senior Member
    Uploads
    0

O cuna jam i intersuar per te blere nje perfortesues (deri ne 65-80 db max) sinjali tokesor me 4 hyrje (2 hyrje VHF dhe 2 hyrje UHF) per apartamente me dy dalje. Te tregu elektrik nuk behet fjale te kete. Faktikisht kete paisje e kam blere per nje shokun tim para 2 vitesh dhe me eshte dukur profesionale e eshte shume e mire kur ja kam vene ne pune shokut. Kur vajta me e ble per vete kete jave marr vesh qe dyqani eshte mbyllur dhe personat nuk dihen nga kane vajtur per te punuar, me tel nuk kontaktohen dot sepse kan nderruar celular. Flitet per dyqanin qe ishte prapara shkolles 11 janari (dyqan satelitor).

Kush mund te kontriboj me informacion dhe me ndonje keshille se ku mund te gjenden kesilloj paisjesh ne Tirane eshte i mirepirtur dhe gjitheashtu, dua te blej dhe nje anten vetem VHF po nuk ka gjekundi ne treg tek elektrik.

faleminderit dhe me shkruani dhe ne PM

Awaiting Email Confirmation
    Uploads
    0

pershendetje te gjithve jam i interesuar per nje q box hd mini a di njeri kushiten dhe sa kushton. a ka ne shqiperi. pres pergjigje ne se mundeni . faleminderit

Super Moderator benardi's Avatar
    Uploads
    576

Quote Originally Posted by tir2 View Post
    O cuna jam i intersuar per te blere nje perfortesues (deri ne 65-80 db max) sinjali tokesor me 4 hyrje (2 hyrje VHF dhe 2 hyrje UHF) per apartamente me dy dalje. Te tregu elektrik nuk behet fjale te kete. Faktikisht kete paisje e kam blere per nje shokun tim para 2 vitesh dhe me eshte dukur profesionale e eshte shume e mire kur ja kam vene ne pune shokut. Kur vajta me e ble per vete kete jave marr vesh qe dyqani eshte mbyllur dhe personat nuk dihen nga kane vajtur per te punuar, me tel nuk kontaktohen dot sepse kan nderruar celular. Flitet per dyqanin qe ishte prapara shkolles 11 janari (dyqan satelitor).

Kush mund te kontriboj me informacion dhe me ndonje keshille se ku mund te gjenden kesilloj paisjesh ne Tirane eshte i mirepirtur dhe gjitheashtu, dua te blej dhe nje anten vetem VHF po nuk ka gjekundi ne treg tek elektrik.

faleminderit dhe me shkruani dhe ne PM
    ke nje dyqan ne durres ,merr atobuzin e shkozetit-nish tulla, qe shkon ne shkozet, dhe zbrit te kthesa nuk e di se cfare stacioni i bie i dyti apo i treti por eshte kthesa qe merr autobuzi kur kthehet per shkozet, aty ke nje dyqan qe i merr paisjet dhe furnizimin nga italia dhe i ka cilesore mallrat,dhe aty i gjen me siguri ato qe kerkon,me shume nuk di se cfare te them,dyqani ka mallra te ndryshme ne fushen e ndertimit por ke edhe ato qe kerkon ti

ishallah mbaron pune

Super Moderator benardi's Avatar
    Uploads
    576

Quote Originally Posted by totila View Post
    pershendetje te gjithve jam i interesuar per nje q box hd mini a di njeri kushiten dhe sa kushton. a ka ne shqiperi. pres pergjigje ne se mundeni . faleminderit
    ne itali shiten ne internet, ne shqiperi nuk di se cfare te them por te tregu elektrik ne tr mund te japin info besoj

Senior Member
    Uploads
    30

Re: Amiko 8000 cicrx hd

kam nje amiko alien e shes 130 euro
    ( te me falin moderato per ngaterrim sektor )

Kjo eshte tema per Shit-Blerjet

Advertise Here