Τελικά πέρασε η 20/2 και η συντέλεια δεν ήλθε ακόμη. Λέτε να ήταν κι αυτό προφητεία σαν το 2012?
Τελικά πέρασε η 20/2 και η συντέλεια δεν ήλθε ακόμη. Λέτε να ήταν κι αυτό προφητεία σαν το 2012?
Για το 2012 δεν ξέρουμε ακόμα.
ti doulia exi i profitia ton inka gia to 21-12-2012 me tin profitia tou drakou stis 20-2-2011
poli apli i eksigisi ke ta dio profities ine
H n..a estile eidi email stous dealers gia allagi karton v5 ke zeta se kappa, nomizo oti sintoma etoimazomaste gia mayrila se hd morfi.
falidis
Καλημερα σε ολους!!!
Απορω πως ειναι δυνατον να ακουγονται τετοιες προβλεψεις......πως ειναι δυνατον να σταματησει η καρτα αφου κυκλοφορουν με το τσουβαλι 5αρες καρτες.
Οταν αρχισει η αντικατασταση θα ειπωθει εδω μεσα απο πολλους οτι αλλαζει η νοβα την αυθεντικη καρτα τους.
Χωρια οτι υπαρχουν γατονια εδω μεσα που θα το μαθουν πριν καν το μαθει η ιδια η νοβα.....χαχαχα!
Μην δινεται σημασια σε τετοια και μη δινετε τροφη στους καθε λιγο και λιγακι "προφητες".
Το χειροτερο απο ολα ειναι οτι λενε και ακριβως την μερα (20/2), εγω αν δεν ακουσω και την ακριβης ωρα δεν το πιστευω.......
Καλημερα...μερικοι θελουν σε λογια να βρισκονται...ετσι για να γεμιζουν οι σελιδες....
εχω μια blue dragon την οποια δεν μπορω να την φορτοσω με το cas+3 plus η διαδικασια που κανω ειναι η εξης ανοιγω το cas studio βαζω το καλωδιο usd στο cas+3 πηγαινω στην επιλογη utillites επιλεγω φινιξ 3.68 παταω hide ανοιγω τον dragon loader (εχω δοκιμασει τις version1.0, 1.1 και 2.0) επιλεγω τον φακελο τοποθετω το rs232 sto cas και επειτα βαζω την καρτα και παταω write και μου βγαζει το παρακατω atr 3B 9F 21 0E 49 52 44 45 54 4F 20 41 43 53 20 56 35 2E 33 9E και μου γραφει no card detected. η version της καρτας ειναι 5.3 "help"