В какво си сложил картата? Оригинален приемник по rs232, или ?
В какво си сложил картата? Оригинален приемник по rs232, или ?
До колкото разбирам то лога КПЦС чете булкрипта, не разбрах обаче трябва ли да се въвежда бокскей и ако да как се генерира.
П.С цената на КПЦС е 450 евро с подръжка, и 200 евро без, правилно ли съм разбрал?
150 euro
i bez bul**itpt do kolkoto uspqh da se informiram
във феникс към линукс комп., обаче нямам гаражната карта така че пробвах със старата ми ирдето
@ georgi1 правилно си разбрал, не знам как се процедира с бокскея, нито дали е нужен
от бързия преглед из форума където е пуснат файла видях отговор на питане за женена конакс че става, но не четох по-подробно
Ако можех да напиша сам софта, дали щях да покажа този лог? Още нещо, нали не си мислите, че картата трябва да е задължително в ДЪРВОТО.За тези които не знаят ще кажа , че griffin се чете перфектно с DM 800 и MPCS във вътрешния четец. А bulcrypt ... И от тази карта се виждат разни неща, но поне аз нямам нужния софт.
Здравейте колеги
Това да разбирам е лог от черджето през sniff бридж на компа?
На мене ми изглежда на лог от IR-TO ако някой си даде труд на ATR да го превърне в char ще прочете IRDETO ACS V4.1 също и CID отговаря на IRDETO
Може ли да се направи паралелен лог от 2 приемника на една програма с 2 приемника по едно и също време на черга и ir-to преди да са го спрели че иначе става трудно?
На приемника има ли записано някакво BoxID в четим вид, може ли да се види?
Може ли на записа да се даде посока ->Rx ->Tx?
Ето и моите резултати:
За сега никой софтуер не инициализира картата правилно - това е причината да не работи на друг приемник.
Всички записи и подобни неща че се чете за сега ги смятам за манипулирани.
Някои cam-ове я разпознават само но всичко спира до там.
Има подозрения за смяна на комуникационият битрейта по време на работа - това трябва да се изясни, защото простите четячки ще дават в този случай лъжлива информация, въпреки че на бридж може и да работи.
Установих отклонения от стандарта IEC 7816 - не мога да ги обясня за сега - нямам и черга с която да си играя (а и в близките 2-3 месеца няма и да имам), имам само и-то за това разчитам на ваши логове.