Καλησπερα.Χρειαζομαι τα φωτα σας γιατι εκανα τα εξης και απο τοτε νεκρα το 500αρακι μου..Αλλαξα σειρα τους δορυφορους και μετα πατησα να κανει ανιχνευση των καναλιων.Εκανε την ανιχνευση κανονικα αλλα μετα μαυριλα.Κανω reset και το μοναδικο που μου κανει ειναι να μου βγαζει το logo nsbilosat μετα μαυριλα και παλι μετα το logo.Και αυτο γινεται συνεχεια.Τι κανω?
Δηλαδη θα χρειαστω pc με σειριακη ετσι?Αν ειναι ετσι την πατησα.
Έχω περάσει στο 500άκι μου Nabilo Darkstar II και το πάνελ του Nabilo είναι off τελείως τώρα.Πέρασα χειροκίνητα cccam και config αλλά θέλω ελληνική γλώσσα.Ξέρω αγγλικά αλλά η γυναίκα με έχει ''πρίξει'' γιατί δεν μπορεί να δει την υπόθεση της ταινίας στον epg στα ελληνικά.Το θέμα είναι ότι τα είχα περασμένα αλλά για κάποιον λόγο έκανα ''εργοστασιακές ρυθμίσεις'' και τα διέγραψα.Καμιά ιδέα πως θα προσθέσω ελληνική γλώσα;
Από άλλο φόρουμ.....η πληρέστερη ελληνική μετάφραση για δέκτες dreambox με enigma1........του @mcelliot_g
ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ:
1. Κατεβάστε το αρχείο tuxbox-enigma.mo που επισυνάπτω (είναι μέσα στο zip αρχείο)
2. Με ένα πρόγραμμα FTP (π.χ FlashFXP) στείλτε το αρχείο στη θέση
var (usr) /share/locale/el/LC_MESSAGES/ αντικαθιστώντας το παλιό
Για το Nabilo Darkstar II του 500s η διαδρομή είναι: var/locale/el/LC_MESSAGES/
Στο darkstar αν ο φάκελος προϋπάρχει, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να κατεβάσετε πρώτα τα ελληνικά από το Addons Panel!
Με την τοποθέτηση του αρχείου εμφανίζονται τα ελληνικά στη λίστα με τις γλώσσες!
Αν δεν υπάρχει ο φάκελος locale κατεβάστε το greek language addon που λογικά θα τον δημιουργήσει και αντικαταστήστε το υπάρχον tuxbox-enigma.mo με αυτό που επισυνάπτω!
3. Κάντε επανεκκίνηση του δέκτη
ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ
1. Διόρθωση όλων των ορθογραφικών λαθών
2. Καλύτερη συντακτική τοποθέτηση
3. καλύτερη σαφήνεια
4. Ακριβέστερη μετάφραση σύμφωνα με το αρχικό αγγλικό μενού
5. Πλήρης μετάφραση όλων των μηνυμάτων και γραμμών που μπορούσαν να μεταφραστούν (κάποιοι όροι έχουν μείνει στα αγγλικά καθώς είναι γνωστοί με αυτές τις ονομασίες)
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!
1. Η μετάφραση έγινε για να λειτουργεί τέλεια σε Nabilo και με αυτό έχουν γίνει διεξοδικά test. Στα περισσότερα υπόλοιπα images, αν και δουλεύει άψογα, κάντε πρώτα backup το αρχικό .mo αρχείο σε περίπτωση που έχετε προβλήματα!
2. Η μετάφραση μπορεί να χρησιμοποιηθεί άψογα σε όλα τα μοντέλα Dreambox με enigma 1 image (500, 500+, 600, 7000, 7020)!
3. Σε όλα τα υπόλοιπα images εκτός του Nabilo μεταφράζονται όλες οι γραμμές που είναι κοινές στο enigma1! Κάποια ιδιαίτερα μενού δεν μεταφράζονται, αν και επιφυλάσσομαι μελλοντικά να τα μεταφράσω!
Γεια σας.προσπαθω να παιξω ταινιες με το vls και ενω φαινετε οτι τα εχω κανει ολα σωστα (βλεπει τον σκληρο και τους φακελους κανονικα) μολις παταω να παιξω την ταινια μου βγαζει τα παρακατω:
File reading failed:
VLC could not open the file "C:\dbmovie
\kokkinos.lofos.By.Absent.avi+:sout=#tra nscode{vcodec=mp2v,vb=2000,venc=ffmpeg{s trict-rc=1},width=352,height=288,canvas-width=352,canvas-height=288,canvas-aspect=4:3,fps=25,soverlay,acodec=mp2a,a b=128,channels=2,samplerate=44100}:std{a ccess=http,mux=ts{pid-video=68,pid-audio=69},dst=/dream456700826.ts}+:sout-all+:sout-keep".
Your input can't be opened:
VLC is unable to open the MRL 'C:\dbmovies\kokkinos.lofos.By.Absent.av i+:sout=#transcode{vcodec=mp2v,vb=2000,v enc=ffmpeg{strict-rc=1},width=352,height=288,canvas-width=352,canvas-height=288,canvas-aspect=4:3,fps=25,soverlay,acodec=mp2a,a b=128,channels=2,samplerate=44100}:std{a ccess=http,mux=ts{pid-video=68,pid-audio=69},dst=/dream456700826.ts}+:sout-all+:sout-keep'. Check the log for details.
να σημειωσω πως αυτο μου το κανει στον dm800 bl 72 ενω στον dm 7025 παιζει κανονικα.τι φταιει?
που το βρισκω αυτο το log φιλε μου?