DJEMA mund te me jepni ndonje keshille tjeter se me iku truri kam tere naten qe po merem me dm 500s duke e flashuar me dreamup sepse me flashwizard nuk lidhem dote, cdo gje me vete ne rregull ne fillim erase flash pastaj i hedh gemini no bomb ne fund boxi pluskon drita ne display dhe thote box flashing succefuly por nuk reagon kur e heq dhe e ve nga piza vetem drita jeshile ri ndezur ne display dhe ai nuk merr asnje komande dhe figure nuk ka, av scart e njeh.
e provova me sifteam prape e njejta gje ndrova dreamup, tani kur i bej erase flash thote results 0, edhe kure mbaron procedure thote flash completed results o duket sikur nuk e merr image a mund te me postoj njeri ndonje image tjeter edg nemesis apo nabilo qe te jete sa me i lehte apo si veprohet per bootloader. flm
ju pershe. e kom 1 pytje e kom bo edhe ma heret po tash pom intereson me pyt thjesht e kom dreambox800hd edhe kur e ndezi ne display e qet no cam found look at dm7020... deshta me pyt a rregullohet ky dream a nuk regullohet e kom mar lir shum po du pi pervojes dikujt me dit a rregullohet po jo flm kaloni mir
[B]Perve kesaj, une do shtoja dhe kete:
Te gjithe anetareve te forumit u lutemi qe kur kerkojne ndonje ndihme dhe u jepet ajo ndihme te japin rezultatin e ndihmes.
Nqs mbaroi pune te thote qe mbarova pune, ne menyre qe nje tjeter ta ndjeki ate rruge pa pyetur serish te njejtat gjera,
dhe nqs se nuk mbaron pune le te shprehet, se mbase del ndonje anetar tjeter qe e ndihmon. FLM
Shoke te dashur a mundet dikush te me ndihmoje te ndryshoj picturen e backgroundit te nje dm500s me gemini 4.7 non bomb.
Shume faleminderit.
DOWNLOAD
Backup dm500s me gemini 4.7 non bomb. 21 03 2011
KUJDES!! Kamuflo link here tjeter Nuk lejohen link e jashtem
Pershendetje,
Kam nje DM 800 HD PVR cfare duhet me bere me pa nqs eshte clone ose jo? ka E2 keshtu thote diku kur hapet.
Si shikohet se cfare sofware (tip apo version) ka dhe si mundet me updatuar me software te fundit nepermjet DreamUP?
Si mund te programohet me e perdor me single lnb, me diseque 4/1 ose me motor, me cf lloj setting nepermjet DreamBox edit?
Nuk shikoj qe ne forum te kete cikel komentesh mbi kete lloj DM apo une nuk kam pare mire qe te gjithe forumin?
Si ta vendos nje cline kur me thot se ka Cccam 2.0.11...