Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 53 of 100 FirstFirst ... 32843485152535455586378 ... LastLast
Results 521 to 530 of 994

Thread: Mbyllur - Dreambox - image, firm, soft, etj.

Senior Member
    Uploads
    0

Re: Dreambox - image, firm, soft, etj.

Quote Originally Posted by xoninet View Post
    kekekeke na trego qfar image ke nese je me gemini e bejm fare leht dhe nuk e humb linjen
    xoninet pershendetje, po gemini e kam

2. Advertise Here
    Senior Member
    Uploads
    8

Quote Originally Posted by erandy View Post
    a din dikush mem tregu ku eshte dallimi mes ktyre dreambox edhe cili eshte model ma i ri ose ma i mir ose eshte i njejti e nuk e di ( DREAMBOX 800 HD PVR dhe Dreambox 800s HD )
    thjesht cili eshte ma i mir flm
    Nuk diskutohet fare qe me i miri eshte 800se pasi me ane te tij jane rregulluar te gjitha problemet qe ka 800HD normal , psh i pari eshte tuneri qe 800se e ka sh here me te mire, pastaj ftohesi qe ka brenda, procesori qe eshte 400 etj etj.

Super Moderator benardi's Avatar
    Uploads
    576

a din dikush mem tregu ku eshte dallimi mes ktyre dreambox edhe cili eshte model ma i ri ose ma i mir ose eshte i njejti e nuk e di ( DREAMBOX 800 HD PVR dhe Dreambox 800s HD )
    versioni dyte qe ka dale ne vjeshten e vitit 2010 eshte me i mire se i pari kuptohet, i pari e ka procesorin 300 Megaherz ndersa i dyti 400 megaherz

Banned
    Uploads
    22

kekekek per tja hjek e para setup pinin DM shtyp -menu- shtyp- information-gjeje shtype -enigma setup-pastaj gjeje kėt ku shkruan /elitedvb/pins/setuplock shtyp butonin e kuq dhe e ke te hjekur setup lockin dmth.kjo u kry . E dyta tash duhet tja hjekesh qe te lidhesh me pc me telnet vepron kėshtu nese ekeni tuccomander mir po nese nuk ekeni shtyp butonin blu ,shtyp ok Addons, shtyp prap ok te download (gemini-Server) gjeje -Plugins entries dhe shtyp OK ,tash gjeje Tuccom 1.16-08.04.2007 shtyp OK dhe e instalon . tash shtyp butonin e verdh ,shtype te Tuxbox commander tash shkojm aty ku shkruan VAR klikojm OK tash shkojm te ETC klIkojm prap OK tash gjejm
    ku shkruan PASSWD dhe shtypim NUMRIN 4 tash na dalin 4 rreshta ne rreshtin e par
    e klikojm OK qe ta perpunosh ta bhekesh passwordin dhe na rriten (zmadhohen) keto shkronja pra te dalin kshtu disi
    root:rIfidfjerkjuGyBlasKHJewr3rOYG:0:0:r oot:/root:/bin/sh
    kjo shenja nė tė < majtė te numri zero tek pulti, butoni funksionon per te bere delete dhe ne te djathte > punon si spacebar pra ti duhesh ta shtypesh te paren te kets shenjen e djatht >. do te thot ja hjek kta shkronja - rIfidfjerkjuGyBlasKHJewr3rOYG-
    kujdes nuk duhet hequr aty ku shkruan si psh keshtu :0:0:root:/root:/bin/sh ja hjek vetem shkronjat deri te pikat . klikojm OK dhe pastaj exit do t'ju kerkohet ti ruani keto ndryshime kliko te yes dhe kliko OK pėrsėri exit dhe pastaj yes.
    tash e hapim programin DCC te user shenojm -root kurse te password e lėjm boshe
    klikojm reconnect tash shkojm shtypim telnet shkruajm passwd shtypim enter tash lere passwordin tuaj qfar doni ju shtypim enter perseri te njejtin password enter dhe conectohu me pc po nuk je i sigurt po ta them me lajmro ne PM klmm

Senior Member
    Uploads
    0

hyra tek information dhe me del streaminfo dhe About...

Banned
    Uploads
    22

Quote Originally Posted by kekekeke View Post
    hyra tek information dhe me del streaminfo dhe About...
    qfar image gemini ke jan disa image 4.20 ,4.70 nuk e di pse nuk ta qet enigma setup

Senior Member
    Uploads
    0

e kam image gemini 4.20

Banned
    Uploads
    22

Quote Originally Posted by kekekeke View Post
    e kam image gemini 4.20
    sdi qka te them me teper ndoshta ka ndonji menyr tjeter te ndihmon ndokush tjeter

Member diti87's Avatar
    Uploads
    0

Re: Nextwave te gjitha versionet - Firm - Soft - Flash Etj.

Quote Originally Posted by fillestari View Post
    Keto duken si dy pika uji.
    Megjithate me butonin blu shkon te 'addons' shkarkon nje plugin qe quhet Easy-Logo.Me pas merr kete filen 'newbild' qe e gjen ketu:http://www.satsupreme.com/showthread...light=bootlogo natyrisht per E1 dhe nepermjet programit DCC e fut ne folderin TMP. Me pas me butonin e verdhe apo jeshil(plugin) shkon te 'Easy-Logo' dhe me butonin e kuq pret sa te shkarkohet pastaj ate jeshil dhe ne fund reboot DM dhe figura qe kerkoni eshte OK.

Nqs doni te fusni figuren tuaj ketu keni sqarimet ne anglisht:http://www.satsupreme.com/showthread...hlight=tmpgenc dhe me posht nje material me figura ne frengjisht:

Megjithate se kuptoj pse merreni me gjera anesore, mua si fillestar qe jam, me shume do me interesonte psh si te modifikoj apo te ndertoj nje image sipas qejfit tim.Ja pershembull une kam hedhur dy image Gemini No timebomb njeri i perpunuar(me Cccam 2.2.1 apo 2.1.3) dhe tjetri i pa perpunuar dhe nepermjet programit DCC te gjithe folderat e te dyve i kam hedhur ne PC dhe kam bere krahasimet perkatese. Kam vene re se ne imagen e perpunuar nuk kane hequr asgje,thjesht Cccam-in e kane hedhur direkt ne BIN dhe jo ne var/bin sic ndodh kur e shkarkon nga serveri apo manualisht.
    Prandaj perftojme nje % minimale 17% ne var/used me gjithe Cccam te instaluar. Jam perpjekur vete qe te nderroj folderat BIN por sme ka dhene rezultat.....Gjithmone me del perpara 'fisi' UBUNTU por duke mos qene as fillestar por me keq (krejt injorant) ne fushen e kompjuterave kam frike te bej prova te shkarkoj ubuntu se kam frike se ka perplasje me windows, dhe ceshte me e keqja ne forumin tone nuk ben dot pyetje qe ne dukje s'kane lidhje me boten satelitore por qe ne fakt lidhja eshte shume e ngushte
    Shoku fillestar,
    megjithese nuk me pelqeu aludimi qe ke bere duke thene qe keto dy postime duken si dy pika uje, une duhet te te falenderoj per shpjegimin qe ke dhene me siper.
    Arrita te siguroja nje material tjeter me te plote ne italisht qe eshte ketu poshte. Veprova ashtu sic eshte shprehur Fillestari ashtu si edhe shprehet ne kete manual, por mua nuk me funksionoi. Por i gjeta nje zgjidhje: mora nje bootlogo te gatshme dhe i bera copy name, dhe i bera paste name te file qe krijova une sipas manualeve. Keshtu ia arrita qellimit
    Gjithe te mirat.tutto per fare un bootlogo.rar

VIP Member -dr-alb's Avatar
    Uploads
    27

a e ke DM 800s HD apo DM 800SE HD?

Advertise Here