Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 29 of 99 FirstFirst ... 41924272829303134395479 ... LastLast
Results 281 to 290 of 986

Thread: Diskutime te pergjithshme mbi CardSharing

VIP Member missoervin's Avatar
    Uploads
    226

Re: Si te ndertojme nje cccam server?

Quote Originally Posted by emiljano View Post
    a mund te me thuash cjane e per ca sherbejne ate qe un u kam vendos(?)
    Me sa po kuptoj une ato te dyja ne te majte jane card reader (paisje qe lexon karten smart) ndersa ai ne te djathte eshte harddisk 2.5"

2. Advertise Here
    Contributing Member emiljano's Avatar
    Uploads
    44

Amund ti hedhi 1sy ketyre link
    1>> link1
    2>> link2
    3>> link3 ndo1 prej antareve qe marin vesh nga krijimi i nje cccam server dhe te me thone se eshte kjo nje nga menyrat e krijit te nje serveri vet???a mund te me thoni dhe pajisjet dhe programet qe duhen perdorur???ju lutem ktheni nje pergjigje.kam me mijera her qe shkruaj e rishkruaj por gjithmon devijoni nga pergjigja.

Kujdes me link te jashtem sepse mund te permbajne spam, here tjeter kamufloi
    Attached Images Attached Images

Uploads
    226

1>> link1
    2>> link2
    3>> link3 ndo1 prej antareve qe marin vesh nga krijimi i nje cccam server dhe te me thone se eshte kjo nje nga menyrat e krijit te nje serveri vet???a mund te me thoni dhe pajisjet dhe programet qe duhen perdorur???ju lutem ktheni nje pergjigje.kam me mijera her qe shkruaj e rishkruaj por gjithmon devijoni nga pergjigja.

Ketu jemi per qef dhe per pasion dhe skemi asnje detyrim, keshtu qe nuk ka devijime. Nuk eshte aq e thjeshte te ndertosh nje server dhe sbesoj te kuptohet aq kollaj duhet te lexosh shume dhe te besh prova qe arrish diku. Disa poste me larte fiku75 ka bere nje post ku tregohet se si ndertoet nje server. Per mendimin tim ti filloja njehere nese ke ndermend dhe kur te ngelesh bej pyetje.

Contributing Member MATJANI's Avatar
    Uploads
    84

[QUOTE=emiljano;755901]
    Quote Originally Posted by fiku75 View Post
    nje foto nga nje server shume "i rregullt" dhe ne "siguri" te plote

dy karta te lidhura hello hd dhe upc.
    a mund te me thuash cjane e per ca sherbejne ate qe un u kam vendos(?)
    ky recieveri eshte me dy hardisqe dhe ato me ? jane module me karta smart te vendosura

→→→Admin←←← Fiku75's Avatar
    Uploads
    40

1>> link1
    2>> link2

kto link qe ke postuar jane ato qe kerkohen per te bere nje "server" duke i rene gjat e gjat nga kina, dmth duke instaluar nje particjon linux ne sistem windows!?

pse? te vendosesh linux ne sistem windos kur mund te vendosesh linux direkt ne pc pa sistem windows?

pergjigjen me te mire sipas meje e tha missoervin, serveri nuk eshte si dreambox, dhe e vetmja menyre per ta mesuar jane provat, dhe guidat i ke te postuara nga une me siper si behet jane ne anglisht, ose ndiq guiden tende qe mu duk me e "lehte" se ka dhe figura.
    un nuk shkurajoj njeri por sinqerisht, te mos dish nuk eshte faj, por te kerkosh te dish vetem me nje shpjegim timin apo te antareve te tjere, nuk eshte e mundur po nuk lexove dhe kalove net pa gjume, si une dhe te tjeret, nese do te besh nje server linux, nese do nje server shtepiak partizançe atehere perdor nje dreambox.

ne foton qe un kam postuar, nuk kam thene qe eshte e imja se un nuk mbaj nje "rregull" te tille, por ma postoi nje shok ne email, kemi dy hdd nje 3.5" dhe 2.5" dy lexuesa smartmouse te ngadalshem por solid ne serial me ushqim te jashtem.
    sistemi eshe nje çift oscam+cccam.

kto potime sherbejne si kuriozitete sepse sinqerisht bota e linuxit nuk shpjegohet dot me nje postim.
    maksimumi mund te shpjegohet nje pyetje me nje postim kur ke ngec ne ndonje vend tek seria e gjerave ne liste qe duhet te besh.
    kaloni mire.

Uploads
    44

Quote Originally Posted by fiku75 View Post
    kto link qe ke postuar jane ato qe kerkohen per te bere nje "server" duke i rene gjat e gjat nga kina, dmth duke instaluar nje particjon linux ne sistem windows!?

pse? te vendosesh linux ne sistem windos kur mund te vendosesh linux direkt ne pc pa sistem windows?

pergjigjen me te mire sipas meje e tha missoervin, serveri nuk eshte si dreambox, dhe e vetmja menyre per ta mesuar jane provat, dhe guidat i ke te postuara nga une me siper si behet jane ne anglisht, ose ndiq guiden tende qe mu duk me e "lehte" se ka dhe figura.
    un nuk shkurajoj njeri por sinqerisht, te mos dish nuk eshte faj, por te kerkosh te dish vetem me nje shpjegim timin apo te antareve te tjere, nuk eshte e mundur po nuk lexove dhe kalove net pa gjume, si une dhe te tjeret, nese do te besh nje server linux, nese do nje server shtepiak partizançe atehere perdor nje dreambox.

ne foton qe un kam postuar, nuk kam thene qe eshte e imja se un nuk mbaj nje "rregull" te tille, por ma postoi nje shok ne email, kemi dy hdd nje 3.5" dhe 2.5" dy lexuesa smartmouse te ngadalshem por solid ne serial me ushqim te jashtem.
    sistemi eshe nje çift oscam+cccam.

kto potime sherbejne si kuriozitete sepse sinqerisht bota e linuxit nuk shpjegohet dot me nje postim.
    maksimumi mund te shpjegohet nje pyetje me nje postim kur ke ngec ne ndonje vend tek seria e gjerave ne liste qe duhet te besh.
    kaloni mire.
    flm shum per kete pergjigje te gjate e te sakte.vetem nje gje kisha vella keto serverat me dm si behen se kam degjuar dhe diku tjeter dhe cfare duhet???klm dhe shum flm

→→→Admin←←← Fiku75's Avatar
    Uploads
    40

flm shum per kete pergjigje te gjate e te sakte.vetem nje gje kisha vella keto serverat me dm si behen se kam degjuar dhe diku tjeter dhe cfare duhet???klm dhe shum flm
    serverat me dreambox nuk behen sepse jane te tille, ashtu dalin nga fabrika te lindur linux dhe ske ça i ben. jane gati vetem ti fusesh nje CCcam.cfg ne var/etc te konfiguruar me cline dhe fline dhe mbaroi.

kte file (Cccam.cfg) e ke tek tema e manualeve te postuar, ndersa menyra e futjes me ftp po ashtu ke guida ne temen e manualeve si te besh kur ke dreambox dhe nuk din asgje.

Uploads
    226

Te ta bej kot nje pyetje. A e ke lexuar ndonjehere temen e manualeve? Eshte shqip ta sygjeroj ti hedhesh nje sy. Nese se di nga bie po te ndimoj une ketu e ke njeren nga menyrat se si konfiguroher cccam.cfg per server dhe per klient. Po te lexosh akoma me shume po ne ate theread ndoshta sdo kesh me nevoj per ndime.

Uploads
    44

Quote Originally Posted by missoervin View Post
    Te ta bej kot nje pyetje. A e ke lexuar ndonjehere temen e manualeve? Eshte shqip ta sygjeroj ti hedhesh nje sy. Nese se di nga bie po te ndimoj une ketu e ke njeren nga menyrat se si konfiguroher cccam.cfg per server dhe per klient. Po te lexosh akoma me shume po ne ate theread ndoshta sdo kesh me nevoj per ndime.
    nga te gjitha ca lexova vetem nje gje nuk kuptova si ta bejme nje dm server dhe smart kart nga keta marrin key duhet te jen te abonuara apo jo?

Uploads
    226

nga te gjitha ca lexova vetem nje gje nuk kuptova si ta bejme nje dm server dhe smart kart nga keta marrin key duhet te jen te abonuara apo jo?
    Patjeter duhet te jene te abonuara dhe te mbushuara sepse karta behet share (ndahet) me te tjere. Imazhi eshte thjeshte per tu hedhur dhe te ngelet vetem per konfigurimet e cccam.cfg. Se kush dm eshte me stabel per server nuk mund te them sepse nuk e di.

Advertise Here