Giwrgo file mou katharos ouranos astrapes den fovate!!!!!!!!
!!!!!
ναι γιαννη μου ''Ο ΚΑΘΑΡΟΣ'' , αυτο λεω και εγω....
ποιος ειναι καθαρος ουρανος ξερεις? αυτος που μπαινει και βλεπει των καιρο κτλ μονο.....
μπορει και οι αλλοι παροχει να ειναι ετσι αλλα τουλαχιστον δεν δοσανε τετοια διγματα και ουτε ακουστικε κατι για αυτους!
και αν νομιζετε οτι δεν παρακολουθουντε καντε 1 δοκιμη.... καντε ενα καλο σχεδιο οτι θα βαλετε ''μπουμ'' σε καποιο κτιριο σηγκεκριμενη ωρα και μερα και πατε να δειτε αν μεζευτικανε εκει...... (αν δεν σας μαζεψανε πρωτα εσας.........) το τεστ δεν το εννοω μονο για την ακατανομαστη για το τι καταγραφετε λεω
και για να το ληξουμε εδω το θεμα . ο καθενας εχει αποψη και κανει οτι νομιζει καλο για αυτον! καποιοι δεν το ρισκαρουμε, καποιοι αλλοι δεν τους νιαζει.....
opos akribos to les einai , alla auto pou perigrafeis einai mesa stis lekseis kleidia gia zitimata ethnikis asfaleias ...
den to proxorao parapera ....
Osoi einai serverades, aytoi einai poy prepei na fovountai. Gia toys ypoloipoys de syntrexei kanenas logos. Akoma den exoume ginei toyrkia, opws poly eystoxa eipe o nickman. Ta ypoloipa einai na xame na legame, opws exei dei3ei k to prosfato parel8on, oxi mono sthn ellada alla k pagkosmiws.
ετσι ακριβος........
για την ακατανομαστη ομως ειναι ζητημα δικης της ασφαλειας και πολυ ευκολα μπορει να βαλει στο ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ να ''ψαρευει της λεξεις κλειδια'' αυτα που θελει απο τους χρηστες της! δεν ειπα κατι διαφορετικο
andymal για μενα προτεραιοτητα εχει το σπιτι μου και η δουλεια μου...... οπως και η ακατανομαστη προτεραιοτητα της ειναι η προστασια της
παιδια μια απορια.. δεν ξερω αν ρωταω στο σωστο θεμα αλλα χαθηκα λιγο στα threads..
εχω ενα πιατο και πιανει στις 13Ε μοιρες hotbird και astra στις 19.2.
ειχα ενα lnb για το σαλονι (το καλωδιο επεφτε απο το πλαι της πολυκατοικιας) (μονο hotbird)..
αργοτερα εβαλα και δευτερο lnb με diseq (αν καταλαβα καλα) το οποιο το εριξα απο την πισω πλευρα της πολυκατοικιας για το υπνοδωματιο στο οποιο εβαλα εναν dreambox για astra και hotbird.
αυτο που θελω τωρα ειναι να τα εχω αναποδα, δηλαδη στο δωματιο μονο hotbird και στο σαλονι hotbird kai astra..
βλεπω απο το ενα lnb (το πρωτο που ηταν για hotbird) να φευγει ενα καλωδιακι απο κατω και απο το δευτερο που ειναι καπως παρακεντρα να φευγουν 2..
τι να αλλαξω ρε παιδια εχω μπερδευτει???
ευχαριστω προκαταβολικα