Shioko se kompjuteri mund ti kete caktuar p.sh. porten 21 dhe ti duhet qe me pare te kontrollosh ç'fare numri i ka caktuar kompjuteri yt portes dhe me pas te provosh kete porte.
Une nuk e di se cilin Sistem Operativ po perdor ti qe te te tregoj se ku duhet te gjesh numrin e portes.
Nese kerkon ndihme, te lutem qe me pare te percaktosh ne detaje te gjitha keto gjera e me pas flasim se nuk mund te hedhim fall.
ODSLoader eshte loaderi i duhur per kete aparat.
do veprosh ashtu siq folem bashke
LordOfSat te falenderoj per punen qe ke bere me ods 3000c. A mund ta shoh Bulsatin me karten e Tringut?
Sic e kam thene edhe me pare mjafton te keni nje karte te sistemit Conax ne folene e kartes. Pra edhe karta e Tring sherben per kete qellim (me ose pa abonim te vlefshem).
@inxhinieri ose Alex_Trask. Te kam ndjekur edhe tek FTA. Se shpejti do kemi ndonje surprize te bukur edhe per ODS2000C.
LordOfSat, nqs mund te bej ndonje gje per ODS2000C mund te me kontaktosh pa problem, flas gjithnje per aq njohuri sa kam.
E kam si per kunj me ODS2000C sepse eshte nje nder ato pak gjera qe nuk kam arritur ti çoj deri ne fund.
ODS2000C Bulsat OK.
pershendetje LordofSat po per ODS3000C nuk do nxjerresh fw me Bulsat?
LORDOFSAT presim sw me Bulsat update ODS3000C.
ca do bahet me futjen e kodeve ne menyre manuale?do e hapim dot emulatorin?