Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 17 of 101 FirstFirst ... 712151617181922274267 ... LastLast
Results 161 to 170 of 1006

Thread: ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ

Senior Member
    Uploads
    4

Re: ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ

Quote Originally Posted by ferrarif1 View Post
    den ksero an kai pote epeze den exo drako aplos emena me endiefere san sixnotita.as apantisi kapoios pou exei drako an pezei.
    pezei kanonika

2. Advertise Here
    Member
    Uploads
    0

H καρτα λογικα πρεπει να δινει προσβαση σε ολα τα ca ID (πλην καποιων εξαιρεσεων).
    Oποτε στην 10930 Η 27500 θα βρεις δυο LTV οπου το ενα απο αυτα μαλλον θα σου παιζει.
    Επισης απο την ιδια συχνοτητα το ALFA Cy μαλλον θα σου παιζει αν επιλεξεις το καναλι με την ονομασια ser3_2temp

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by ferrarif1 View Post
    Το ολλανδικό Sport1 θα προβάλει τους τελικούς του Champions League σε 3D

Το ολλανδικό premium κανάλι της Chellomedia Sport1 θα προβάλλει τους τελικούς του UEFA Champions League σε 3D για τα δίκτυα Ziggo και UPC.

Ο τελικός μεταξύ Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα λάβει χώρα στο Λονδίνο το Σάββατο 28 Μάη 2011, με το Sky να είναι ο τοπικός ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός υποδοχής. Το Sky και άλλοι ευρωπαϊκοί ραδιοτηλεοπτικοί φορείς θα προβάλλουν επίσης το παιχνίδι και σε μορφή 3D.

Μόλις πρόσφατα, το Sky Sports ανακοίνωσε νέα τριετή συμφωνία για να συνεχίσει να παρέχει εκτεταμένη κάλυψη του UEFA Champions League μέχρι το 2015.

«Εμείς εισήγαμε την εξαιρετική ποιότητα του HD, και αυξήσαμε τον αριθμό των αγώνων που προβάλλονται ζωντανά και τώρα πρωτοπορούμε στις 3D μεταδόσεις. Το UEFA Champions League εξελίσσεται από επιτυχία σε ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία, και ανυπομονούμε για την ανανέωση της σχέσης μας με την UEFA», δήλωσε ο Barney Francis, Διευθύνων Σύμβουλος της Sky Sports
    ferrari το ολλανδικο το sport 1 ανοιγει ακομα με τη gamma η μπα?? γιατι εχω αρκετο καιρο να ανοιξω τον humi......

Χρονια πολλα στους Κωσταδες τις Κωνσταντινες και τις Ελενες!!!

VIP Member ferrarif1's Avatar
    Uploads
    18

Quote Originally Posted by k_palios View Post
    ferrari το ολλανδικο το sport 1 ανοιγει ακομα με τη gamma η μπα?? γιατι εχω αρκετο καιρο να ανοιξω τον humi......

Χρονια πολλα στους Κωσταδες τις Κωνσταντινες και τις Ελενες!!!
    oxi file einai ston astra 23.5 pleon metakomise edo kai arketo kero.

Banned
    Uploads
    0

Post Re: ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ

Πηγη satleo.gr

Θα ήθελα να σας ενημερώσω εσας και τα μέλη σας σχετικά με την αντιμετώπιση που έχουν οι επαγγελματίες που είναι συνδρομητές της Νοβα. Την Κυριακή που μας πέρασε και ενω το πρακτορείο προπο που διαθέτω είχε κόσμο που περίμενε να δει τα playoff του πρωταθλήματος ο δέκτης μας άφησε χρόνους... Ο γνωστός με το παρατσούκλι patatasat στα διάφορα φόρουμ έδειχνε παντού 0% σήμα. Κάλεσαν οι γονείς μου την νοβα στις 18/5 αφού ο τεχνικός μου δε μπορουσε να έρθει και δεν έβγαλαν κάποια άκρη γιατί δεν έχουν γνώσεις τεχνικού. Βέβαια του ανέφεραν να γίνει έλεγχος του κατόπτρου

20/5 σήμερα και ήρθε ο τεχνικός.Τι δέκτη έχεις μου λέει;Το δικό τους απαντώ...Οκ εντάξει είναι το πιάτο! Πατάει επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων και όλα ω του θαύματος οκ! Παίρνω πίσω την νοβα και αφου έσπασα τα νεύρα μου με την υπάλληλο του cc έρχομαι σε επαφή με έναν προιστάμενο,τον κ.Ορφανό. Αφού του λέω όσα συνέβησαν ζήτησα την πίστωση των ημερών που δεν είχα υπηρεσίες...
    -- Δεν γίνεται μου λέει,φταίει ο δέκτης σας !!!!!
    -- Μα εσείς μου φορτώσατε σε επαγγελματικό συμβόλαιο την σαβούρα...Αφήστε με να βάλω την κάρτα στο χρυσοπληρωμένου μου dreambox που είναι ΔΕΚΤΗΣ και όχι σαβούρα σαν την δικιά σας και δε κολλάει ποτέ
    -- Αυτό δεν γίνεται
    -- Αρα τι φταίω κύριε?πόσο καιρό θα πληρώνω να είμαι όμηρος της σαβούρας εκ νοτίου αφρικής που πουλάτε?
    Να μην πολυλογώ δεν δεχόταν τίποτε και με έφτασε στα όρια μου οπότε και ζήτησα την διακοπή του επαγγελματικού μου συμβολαίου την οποία μου είπε οτι την δρομολογεί άμεσα με ιδιαίτερη άνεση...

Και ερωτώ
    Ως πότε θα πληρώνουμε την πιο ακριβή σύνδεση της ευρώπης;
    Ως πότε θα τρώμε στα μούτρα τέτοιους δέκτες σαβούρας;
    Ως πότε θα μας εμποδίζουν παράνομα πιστεύω και αν κάνω λάθος διορθώστε με να μας δένουν την κάρτα με τον δέκτη;
    Ως πότε θα μας αντιμετωπίζουν έτσι στα cc τους τη στιγμή που σκάμε 90 ευρω το μήνα και δεν έχουμε υπηρεσίες εξαιτίας του δέκτη ΤΟΥΣ και να χάνουμε τόσο κόσμο και χρήματα από τα πρακτορεία μας;

Αν και το νόβα είναι απαραίτητο για το μαγαζί σε τέτοια χάλια εγω δεν λέω ναι.Το ίδιο καλώ να κάνουν όλοι οι συνάδελφοι μου και να αντιδράσουμε έτσι και στον απαράδεκτο τιμοκατάλογο τους σε ένα προιόν που μέγας χορηγός είναι ο ίδιος ο ΟΠΑΠ. Τότε να δούμε τι θα κάνει ο κάθε κ. Ορφανός με 5000 διακοπές επαγγελματικών συμβολαίων μπροστά του και τότε να δούμε τι θα κάνουν οι μανατζαραίοι της νοβα που δε θα τους βγαίνουν τα νούμερα
    Σας ευχαριστώ για την δημοσίευση
    Σγατζούρης Παναγιώτης, Πράκτορας ΟΠΑΠ

Member
    Uploads
    0

Νομιζω πως το παραπανω κειμενο ειναι χαρακτιριστικο της πολιτικης ολων των ετων λειτουργειας της Νοβα.Το ιδια ισχυουν και για τους ιδιωτες...που πρεπει να χρυσοπληρωνουν και να προπληρωνουν!..την συνδρομη τους και ακομα και αν δεν παρασχουν τις υπηρεσιες για τισ οποιες προπληρωθηκαν,η συνδρομη μενει η ιδια και δεν αποζημιωνουν ποτε τον πελατη τους(εχω ιδια εμπειρια)!!!
    Προσωπικα παροτι υπηρξα για αρκετα χρονια στην Νοβα...ποτε δεν ευχαριστηθηκα την τηλεθεαση της οσο αυτην ξενων πακετων!!!
    Βεβαια εδω υπαρχει και ενα ερωτημα...να στηριζουμε την ελληνικη επιχειρηση που απασχολει ελληνες εργαζομενους η να στελνουμε τα χρηματα μας σε συνδρομες εξςτερικου???
    Γι'αυτο περιμενω με μεγαλη ανυπομονησια το πακετο του ΟΤΕ με την περιεργεια να δω πια θα ειναι και η δικη του αντιμετωπιση απεναντι στους ελληνες???

VIP Member Roulitsas's Avatar
    Uploads
    1

Και η άχρηστη είδηση της ημέρας.....!!!

Κοίτα να δείς που ρόδα είναι και γυρίζει και δέκτες χαρίζει τώρα ο Μάκης....!!!

"....Με υποδοχή για κάρτα αποκωδικοποίησης συνδρομητικών καναλιών (NOVA κλπ)

Και το καλύτερο ????

Μπορεί να μοιραστεί την κάρτα του μέσω ΙΡ, αλλά και πολλά άλλα…"

Πλέον και με την εγγύηση του Μάκη, το Homesharing (και πολλά άλλα) είναι επίσημο και νόμιμο...!!!

Αλήθεια τώρα αναρωτιέμαι... πάνε καλα;;;; Η Ζούγκα δεν είναι που όποτε έτρεχε ο "στρατηγός" και τσάκωνε τους γυρώ γύρω και τους έκανε σημαία επιτυχίας της Αστυνομίας και της ΔΙ.ΗΛ.Ε., έβγαζε πρώτη και καλύτερη την είδηση;

Αναρωτιέμαι επίσης αν έχει περάσει το εν λόγο κείμενο απο την αρχισυνταξία...

Πάντως καλού κακού πριν το αλλάξουν/κατεβάσουν, το τραβηξα και ένα PDF...έτσι για σημείο αναφοράς....

Banned
    Uploads
    4

ma auto to eshop ( tou maki panta ) poulaei kai kati proionta nanotexnologias ... leme tora .
    sto maimoude 500ari tha kolisei ? einai paketo me piato kai 2 lnb pou den einai gia tin europi alla gia tin amerikaniki eipiro . έχουν συχνότητα τοπικού ταλαντωτή 11.3 GHz και όχι τα 9,75 και 10,6 GHz των universal που κάνουν για τους ευρωπαϊκούς δορυφόρους!

edo ellada , oti diloseis eisai . . . pateras metanastis kafetzis opos elege kai o makis sti zougla tou tarzan .

Senior Member
    Uploads
    4

Quote Originally Posted by konos View Post
    pezei kanonika
    simera to mesimeri to ltv mayrise
    to alfa pezei akoma kanonika

Junior Member mmkk777's Avatar
    Uploads
    0