Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 43 of 100 FirstFirst ... 183338414243444548536893 ... LastLast
Results 421 to 430 of 1000

Thread: Μοίρασμα κάρτας - ΜΟΝΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ !

Banned
    Uploads
    4

Re: Μοίρασμα κάρτας [cs] - ΜΟΝΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ !

μια καλη περιπτωση ειναι το image gsf4.70 που εχει ενεργο το camserver , μεσα απο το gsf plugin , το κατεβαζεις το εγκαθιστας και μετα εδω ειμαστε για το config που μπορεις να το κανεις και μεσα απο το webinterface αρκετα ευκολα .
    μου φαινεται οτι οτι εχεις αγχωθει και δεν προσεχεις τι διαβαζεις . χωρις παρεξηγηση παντα .

2. Advertise Here
    Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by nickman9271 View Post
    μου φαινεται οτι οτι εχεις αγχωθει και δεν προσεχεις τι διαβαζεις . χωρις παρεξηγηση παντα .
    gemini 4.7...δεν προσεξα την συντομογραφια....
    αυτο φοραγε οταν τον πηρα και απο emu δεν μου εδινε τιποτε,γι~αυτο και το εβγαλα.
    που μπορω να το κατεβασω??

βρηκα ενα gemini με ονομασια Gemini 4.70 Non Bomb DM500 Maxvar CCcam 2.1.3 original Mod Borsalino 21.12.09.
    το περναω με το κολπο της μετονομασιας??

**σορι παιδια για κανα ασχετο που πεταω-ειναι μεχρι να μαθω...

VIP Member Roulitsas's Avatar
    Uploads
    1

Πας εδώ!. Δεύτερο αποτέλεσμα απο το blog του mivotavrs. Ακολουθείς τα links στο κάτω μέρος της σελίδας και κάνεις εγγραφή στο GSF. Το κατεβάζεις και παίζεις. Απλά το OSCAM είναι ευδιάθετο και στριμένο ταυτόχρονα αν δεν σου κάτσει.

P.S.: Στην θέση σου θα έπαιρνα μια μαϊμού ακομα και θα πέταγα τον spider!!!

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by Roulitsas View Post
    Πας εδώ!. Δεύτερο αποτέλεσμα απο το blog του mivotavrs. Ακολουθείς τα links στο κάτω μέρος της σελίδας και κάνεις εγγραφή στο GSF. Το κατεβάζεις και παίζεις. Απλά το OSCAM είναι ευδιάθετο και στριμένο ταυτόχρονα αν δεν σου κάτσει.

P.S.: Στην θέση σου θα έπαιρνα μια μαϊμού ακομα και θα πέταγα τον spider!!!
    μην ξηγιεσαι...απλο δεκτακι,με πολυ καλη εικονα χωρις κολληματα.
    εαν τον πουλουσα θα επαιρνα καποιον hd Linux(μου αρεσει το τρυπακι του dream)αλλα τωρα δυσκολες εποχες για τετοια πραγματα.

thx..

Banned
    Uploads
    4

να σου πω ξανα πιο αναλυτικα οτι βαζοντας το image που λεμε με το dreamup , μετα τα βασικα πατας δυο φορες το blue button και βρισκεις το gsf plugin εκει μεσα ειναι ο camserver οπου και θα βρεις το oscam .
    εγω αρχισα να ασχολουμαι με το εν λογω cam όντας ιδιόκτητης ενος sab ultimate hd super plus που ενω εχει και cccam kai newcamd client πηγε να με τρελανει με τα σπασιματα και τα κολληματα που εκανε και κανει ... μονο ως πελατης newcam5,25 στο oscam συμπεριφερεται σχετικα λογικα και αυτος ειναι ο λογος που στο προτεινω . επισης εχω φτασει στο συμπερασμα οτι μονο οι δεκτες με ε1 - ε2 συμπεριφερονται σωστα με τα γνωστα emu , σε ολους τους άλλους δεκτες ειναι μπασταρδεμενα με τα γνωστα προβληματα .

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by nickman9271 View Post
    να σου πω ξανα πιο αναλυτικα οτι βαζοντας το image που λεμε με το dreamup , μετα τα βασικα πατας δυο φορες το blue button και βρισκεις το gsf plugin εκει μεσα ειναι ο camserver οπου και θα βρεις το oscam .
    εγω αρχισα να ασχολουμαι με το εν λογω cam όντας ιδιόκτητης ενος sab ultimate hd super plus που ενω εχει και cccam kai newcamd client πηγε να με τρελανει με τα σπασιματα και τα κολληματα που εκανε και κανει ... μονο ως πελατης newcam5,25 στο oscam συμπεριφερεται σχετικα λογικα και αυτος ειναι ο λογος που στο προτεινω . επισης εχω φτασει στο συμπερασμα οτι μονο οι δεκτες με ε1 - ε2 συμπεριφερονται σωστα με τα γνωστα emu , σε ολους τους άλλους δεκτες ειναι μπασταρδεμενα με τα γνωστα προβληματα .
    dream up,χλωμο...εχω win 7 και οταν το προσπαθησα,δεν μπορουσε να δει τον δεκτη.
    να κανουμε κατι πιο απλο??
    να βρω το τελευταιο oscam για pli,να μου πειτε τον τροπο που θα το περασω manual και να δουμε πως θα παιξει ετσι?
    αφου ουσιαστικα μονο το oscam με ενδιαφερει,γιατι να αλλαζω image?

Senior Member
    Uploads
    0

μηπως τα κολληματα αυτα εχουν να κανουν με την ασυρματη επικοινωνια??
    πως μπορω να τσεκαρω το κατα ποσο εχει συνεχομενη ροη ο 500αρης απο το δικτυο??

update:

βρηκα το telnet στα win 7.
    τι γραφω στην γραμμη εντολων για να δω εαν εχω ομαλη επικοινωνια ο 500αρης??

VIP Member Roulitsas's Avatar
    Uploads
    1

Quote Originally Posted by dmtrpapa View Post
    μηπως τα κολληματα αυτα εχουν να κανουν με την ασυρματη επικοινωνια??
    πως μπορω να τσεκαρω το κατα ποσο εχει συνεχομενη ροη ο 500αρης απο το δικτυο??

update:

βρηκα το telnet στα win 7.
    τι γραφω στην γραμμη εντολων για να δω εαν εχω ομαλη επικοινωνια ο 500αρης??
    Ξεφεύγει η κουβέντα όμως off-topic.

Σε command prompt γράφεις:

ping xxx.xxx.xxx.xxx -t
    όπου xxx.xxx.xxx.xxx είναι η ip του Dreambox. Το ίδιο μπορείς να κάνεις ταυτόχρονα προς τον spider σε άλλο παράθυρο. Αν έχεις request timeouts, έχεις δικτυακό αν και το αποκλείω στο 99%. Πρέπει να είναι αυτό που σου λέμε.

Επίσης οδηγός για το oscam εδώ.

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by Roulitsas View Post
    Ξεφεύγει η κουβέντα όμως off-topic.

Σε command prompt γράφεις:

όπου xxx.xxx.xxx.xxx είναι η ip του Dreambox. Το ίδιο μπορείς να κάνεις ταυτόχρονα προς τον spider σε άλλο παράθυρο. Αν έχεις request timeouts, έχεις δικτυακό αν και το αποκλείω στο 99%. Πρέπει να είναι αυτό που σου λέμε.

Επίσης οδηγός για το oscam εδώ.
    υπαρχει καποια εντολη να τον φορτωσω πακετα δεδομενων για να δουμε τι κανει(δηλαδη ενα ping διαρκειας κατ ακαποιον τροπο)

παιδια ευχαριστω πολυ...πολυτιμη η βοηθεια σας....!

Banned
    Uploads
    4

Quote Originally Posted by dmtrpapa View Post
    dream up,χλωμο...εχω win 7 και οταν το προσπαθησα,δεν μπορουσε να δει τον δεκτη.
    να κανουμε κατι πιο απλο??
    να βρω το τελευταιο oscam για pli,να μου πειτε τον τροπο που θα το περασω manual και να δουμε πως θα παιξει ετσι?
    αφου ουσιαστικα μονο το oscam με ενδιαφερει,γιατι να αλλαζω image?
    ego to douleuo me win7x64 ti problima sou bgazei ?

Advertise Here