Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 47 of 100 FirstFirst ... 223742454647484952577297 ... LastLast
Results 461 to 470 of 1000

Thread: Μοίρασμα κάρτας - ΜΟΝΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ !

Senior Member
    Uploads
    0

Re: Μοίρασμα κάρτας [cs] - ΜΟΝΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ !

file ilikrina lipame gia sena....ilikrina se ektimousa afantasta giati exo diavasi polles voi8ies pou exis dosi sta pedia ke den to perimena....itan toso diskolo diladi na mou pi kapios pou ipirxe i eksigisi....den to sinexizo file mou ...exis voi8isi poli kosmo....an 8imosoun poso kero ime edo ke isos pios ime apo palia den 8a milages etsi....den ime pantognostis ton emu...ipa ego kaqti tetio??praktikes lisis vrisko se kapia provlimatakia pou me apasxoloun mono ke mono gia diki mou xrisi....an mou epitrepis na apantiso,mia ke ime filoksenoumenos opos oloi mas edo ke esis oi ikodespotes exo na sou po oti den milises omorfa esi tora....oli i fasaria egine giati i8ela na doso apo to DIKO MOU SERVER, STO DIKO MOU SALONI SE ENA TECVIEW POU IPARXI STO IPNODOMATIO...apla den i8ena na vgalo to ccam apo pano diati to exo setari mia xara ti 8a vlepo poso apo pou ke lipa....stin DIKI MOU KARTA pou plirono kanonika....ara isos ke na iksera ola afta pou aneferes,alla esi den mpikes kan stin diadikasia na skeftis aftin tin ekdoxi....oute to oti i karta tou asxetidi den perni serf lock...telos panton den perimeno na zitisis signomi giati 8eli poli anoterotita apo kapion na katalavi ke na paradexti to la8os tou.....kali sinexia ke na voi8as panta ta pedia.....opos vlepis na paro ta @@ mou pou les ke esi apo tin diki mou karta mallon api8ano.....filika...opos panta....

2. Advertise Here
    CCCAM GURU xaniaras's Avatar
    Uploads
    10

Quote Originally Posted by sathack69 View Post
    file ilikrina lipame gia sena....ilikrina se ektimousa afantasta giati exo diavasi polles voi8ies pou exis dosi sta pedia ke den to perimena....itan toso diskolo diladi na mou pi kapios pou ipirxe i eksigisi....den to sinexizo file mou ...exis voi8isi poli kosmo....an 8imosoun poso kero ime edo ke isos pios ime apo palia den 8a milages etsi....den ime pantognostis ton emu...ipa ego kaqti tetio??praktikes lisis vrisko se kapia provlimatakia pou me apasxoloun mono ke mono gia diki mou xrisi....an mou epitrepis na apantiso,mia ke ime filoksenoumenos opos oloi mas edo ke esis oi ikodespotes exo na sou po oti den milises omorfa esi tora....oli i fasaria egine giati i8ela na doso apo to DIKO MOU SERVER, STO DIKO MOU SALONI SE ENA TECVIEW POU IPARXI STO IPNODOMATIO...apla den i8ena na vgalo to ccam apo pano diati to exo setari mia xara ti 8a vlepo poso apo pou ke lipa....stin DIKI MOU KARTA pou plirono kanonika....ara isos ke na iksera ola afta pou aneferes,alla esi den mpikes kan stin diadikasia na skeftis aftin tin ekdoxi....oute to oti i karta tou asxetidi den perni serf lock...telos panton den perimeno na zitisis signomi giati 8eli poli anoterotita apo kapion na katalavi ke na paradexti to la8os tou.....kali sinexia ke na voi8as panta ta pedia.....opos vlepis na paro ta @@ mou pou les ke esi apo tin diki mou karta mallon api8ano.....filika...opos panta....
    pio saloni re an8rope
    pezis me thn noimosini mou
    e?>
    mas exis gia telios malakes??
    gia vlakes
    ti??
    diavase re ti grafeis ...diavaseeeeeeeeeee
    καλησπερα σε ολους.μηπως υπαρχει καποιος οδηγος για οscam??δεν εχω ασχοληθει κα8ολου και χρειαζομαι μια βοηθεια σε αυτο...θελω να κανω εγκατασταση σε ενα 500αρακι και χρειαζομαι ta config για να συνδεθω σε ccam server kai να δωσω N γραμμες σε 2 δεκτακια που εχουν μονο newcamd emu...κα8ε βοηθεια ευπροσδεκτη....

εχω image pli και θελω να μαθω τον τροπο εγκαταστασης σε αυτο μια και το βλεπω αρκετα σταθερο

metaferthike edo den htan anagki na anoiksis neo thema.

--για να συνδεθω σε ccam server kai να δωσω N γραμμες σε 2 δεκτακια που εχουν μονο newcamd emu---
    ti les edo ?

ama re eixes diki sou karta ti to 8es to oscam??
    ti?
    vazis cam data kai cam key 2 f line ston 500 me cccam 213
    kai dineis se allous 2 DM500 sfera...
    to oscam DEN XREIAZETE///
    KSERIS GIATI TA PERNO??GIATI MAS EXETE GIA VLAKES ..AFTO ME EKSORGIZI
    OXI OI HLI8IES EROTHSHS SAS POU EXOUN APADI8I APO 100 FORES
    H KOROIDIA ME TRELENI

OSO gia thn karta sou kai to serflock sou...magia sou krata ta gia parth sou ..emena den me endiaferi...

Uploads
    10

Quote Originally Posted by xrhstos33_ View Post
    Kalhmera!
    kana delivera gia HD exoume?
    Eyxaristw
    esy proto post kai HD.?..des ta sd ,,,kai ase ta xoudou ..eine akriva ta tweakers,,,

Senior Member
    Uploads
    0

εγκατασταση σε ενα 500αρακι και χρειαζομαι ta config για να συνδεθω σε ccam server kai να δωσω N γραμμες σε 2 δεκτακια που εχουν μονο newcamd emu..
    ti grafo eki mou les???iremise file mou...den ine kako na paradextis to la8os sou kamia fora....exo tecview ke argus pinglux...an exis diavasi aftos an sinde8i se server me ccam kani treles meta apo ora...kolai 13 deftera ke pezi alla tosa...ara po na doulepsi aftos???mono me os cam pezi...alla o teckview??pos na peksi aftos???gia pes mou....exis allo tropo??anakefaleosi....saloni me ccam ke tecview ke pinglux na sinde8oun se afton....toso diskolo ine??giati ise kaxipoptos diladi???ke giati na min dokimaso kati kenourgio????toso kako to vriskis???ke giati na prospa8iso na koroidepso delivera afou exo diki mou karta???giati tosi kaxipopsia diladi???isos na min katalaves oti o ccam server pou elega itan o dikos mou dektis o 500aris...katanoito....alla an ego ipa mia aprepi ekfrasi esi diavases poses ipes???mia matia sto post sou 8a se diafotisi...alla fisika esena den mpori na sou stili proidopiisi kanis...ara oi ekfrasis me ta genitika organa tous asxetidides,an ksero akousosn akouson emm ke config tou ccam.ola epitreponte......ke gia mia fora stin zoi sou skepsou oti kapios mpori na ixe mia ilikrini aporia,ke esi na antedrases adikeologita asxima....

VIP Member ferrarif1's Avatar
    Uploads
    18

εγκατασταση σε ενα 500αρακι και χρειαζομαι ta config για να συνδεθω σε ccam server kai να δωσω N γραμμες σε 2 δεκτακια που εχουν μονο newcamd emu..
    ti grafo eki mou les???iremise file mou...den ine kako na paradextis to la8os sou kamia fora....exo tecview ke argus pinglux...an exis diavasi aftos an sinde8i se server me ccam kani treles meta apo ora...kolai 13 deftera ke pezi alla tosa...ara po na doulepsi aftos???mono me os cam pezi...alla o teckview??pos na peksi aftos???gia pes mou....exis allo tropo??anakefaleosi....saloni me ccam ke tecview ke pinglux na sinde8oun se afton....toso diskolo ine??giati ise kaxipoptos diladi???ke giati na min dokimaso kati kenourgio????toso kako to vriskis???ke giati na prospa8iso na koroidepso delivera afou exo diki mou karta???giati tosi kaxipopsia diladi???isos na min katalaves oti o ccam server pou elega itan o dikos mou dektis o 500aris...katanoito....alla an ego ipa mia aprepi ekfrasi esi diavases poses ipes???mia matia sto post sou 8a se diafotisi...alla fisika esena den mpori na sou stili proidopiisi kanis...ara oi ekfrasis me ta genitika organa tous asxetidides,an ksero akousosn akouson emm ke config tou ccam.ola epitreponte......ke gia mia fora stin zoi sou skepsou oti kapios mpori na ixe mia ilikrini aporia,ke esi na antedrases adikeologita asxima....
    yparxei kai to newcs mia xara douleia kanei, den einai aparetito na valis oscam, n line dini kai to newcs.

Uploads
    10

Quote Originally Posted by dr_virus View Post
    Μαλλον εννοεις ecm
    nai sosta ecms ...enoo.. emms dinei to stream

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by dr_virus View Post
    Μαλλον εννοεις ecm
    asto file mou ego den to sxoliasa kan....ke zito signomi opou esfala...makari na ixan to 8arros ke alloi na to kanoun.....as teliosi edo.....

Uploads
    10

asto file mou ego den to sxoliasa kan....ke zito signomi opou esfala...makari na ixan to 8arros ke alloi na to kanoun.....as teliosi edo.....
    ore an8rope ..ti na afisi ...epidi adi gia ecms egrapsa emms ..e ke?
    afto dikaiologi afto pou agrapses esy...??
    diavase ti grafeis ...epitelous
    για να συνδεθω σε ccam server kai να δωσω N γραμμες σε 2 δεκτακια που εχουν μονο newcamd emu---

ti noima vgazeis?? cccam server ...na synde80???

e?

eprepe na grapsis exo 2 dektes pou pernoun N LINE kai 8elo na moiraso apo 1 500
    afto vgazei nohma...vale newcs 8a sou ellegan ..alla kai to oscam kanei..
    afto pou egrapses esy ........
    vgazei allo nohma ...ti den katalavenis na sto zografiso...
    telos apo mena ..den asxoloume allo...kalo kalokairi...

New Member
    Uploads
    0

Παιδιά καλησπέρα, είμαι καινούργιος στον χώρο και θέλω να στήσω έναν σερβερ για 2-3 φίλους. Το πρόβλημα είναι οτι η κάρτα μου είναι αυθεντική και μου είπαν οτι με cccam server περνάει το id? της κάρτας και μπορούν να βρούν ποιος είμαι. Υπάρχει καποιος άλλος σερβερ που να κάνει τον σερβιτόρο χωρίς να μεταφέρονται αυτό το id ή όπως λέγεται?

Ευχαριστώ.

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by KirreGia View Post
    Παιδιά καλησπέρα, είμαι καινούργιος στον χώρο και θέλω να στήσω έναν σερβερ για 2-3 φίλους. Το πρόβλημα είναι οτι η κάρτα μου είναι αυθεντική και μου είπαν οτι με cccam server περνάει το id? της κάρτας και μπορούν να βρούν ποιος είμαι. Υπάρχει καποιος άλλος σερβερ που να κάνει τον σερβιτόρο χωρίς να μεταφέρονται αυτό το id ή όπως λέγεται?

Ευχαριστώ.
    Φήμη είναι αυτό για το id που άκουσες.. Από την στιγμή που θα είστε όμως 2-3 φίλοι τι σε νοιάζει?

Advertise Here