Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 49 of 100 FirstFirst ... 243944474849505154597499 ... LastLast
Results 481 to 490 of 1000

Thread: Μοίρασμα κάρτας - ΜΟΝΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ !

VIP Member renaultgr's Avatar
    Uploads
    0

Re: Μοίρασμα κάρτας [cs] - ΜΟΝΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ !

Quote Originally Posted by Roulitsas View Post
    Θα μας δώσουν 2ο δέκτη τσάμπα και 2η κάρτα δώρο.

Μαντέψτε τι άλλο άκουσα εγώ σήμερα. Ενας φίλος που ήταν καλός πελάτης, του είπαν τηλεφωνικά ότι μέχρι και τον Σεμπτέμβρη, θα πληρώνει μιση συνδρομή...!!! Έτσι στο ξεκάρφωτο!!! Θα μας τρελάνουν αυτοί...

Πάντως πέρα απο την πλάκα για τα 3/1, απο ότι ξέρω δεν έστειλαν την εντολή παντού. Ίσως γιατι θέλουν πρώτα να δούν πως θα πάει σε όσους πάει, και να αντέξει και το τηλεφωνικό τους κέντρο τις κλήσεις... Τόσοι που έχουν μείνει με τις απολύσεις που έκανε και ΘΑ κάνει η Nova και Forthnet, να δω ποιος θα σηκώνει τα τηλέφωνα. H 4net πάει για 200 μεχρι τέλος μήνα (λένε οι φήμες) και τις κλήσεις απο την Γκάντζα ούτως ή άλλως τις οδεύουν στην 4net εδω και καιρό (κάμποσες). Οπότε,δεν τους έπαιρνε να κάνουν την "αλλαγή" σε όλους... Σιγά σιγά όμως...
    τους βλεπω να πανε για λουκετο και αυτοι....... αφου τους εχεις τους σταθερους σου πελατες τι θες και μπλεκεις!!!!!!
    εγω την εκανα την διακοπη μου παντος.... φτανει ενας χρονος.....

2. Advertise Here
    VIP Member nikolas021292's Avatar
    Uploads
    10

Kατανοώ ότι είμαι off topic αλλα Ηρακλή μήπως εδώ κολλάει και αυτό?
    Όπως μας ενημέρωσε συνδρομητής του περιοδικού Digital TV η Nova διαθέτει στα καταστήματα της την υπηρεσία multiview δηλαδή 2 δέκτες στο ίδιο σπίτι με εξτρα χρέωση 7.5 € το μήνα, αυτό που δεν ξέρουμε είναι αν θα διατίθεται και τρίτος ή τέταρτος δέκτης στο ίδιο σύστημα, το άσχημο έχει να κάνει με την καλωδίωση η οποία είναι με καλώδιο κεραίας που δεν διαθέτουν τα περισσότερα σπίτια ενώ διαθέτουν καλωδίωση δικτύου, για υπολογιστές. Επίσης στο περιοδικό αναφέρεται η ξαφνική και χωρίς καμία προειδοποίηση κατέβασμα καρτών από το επίπεδο πρόσβασης σε 1 από 3 ( surf lock ) με αποτέλεσμα αρκετοί δέκτες της αγοράς να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα με τις εγγραφές τους σε άλλα κανάλια ή σε οικιακή θέαση 2-3 σημείων στο σπίτι τους. Αναφέρεται ενδεικτικα: Όλα κομμένα πλέον αν θέλετε να είστε συνδρομητές νόβα μόνο με εξοπλισμό νόβα. Όλοι οι υπόλοιποι δέκτες η κάτοπτρα της αγοράς εκτός.

Υ.Γ.
    Το μεταφέρω μερικά από αυτά βεβαια αφορούν την κύπρο.

Senior Member
    Uploads
    4

Quote Originally Posted by Roulitsas View Post
    Θα μας δώσουν 2ο δέκτη τσάμπα και 2η κάρτα δώρο.

μπα αλλο εχουν στο μυαλο τους !!!!!

η Nova διαθέτει στα καταστήματα της την υπηρεσία multiview δηλαδή 2 δέκτες στο ίδιο σπίτι με εξτρα χρέωση 7.5 το μήνα

πηγη : Digital TV

Senior Member lebowski_'s Avatar
    Uploads
    0

k i karta pvr exei mia extra sindromi opws k i ipiresia multiview apla me tin defteri lisi malon einai pio sigouroi k pio asfalis k pi8anos pio eispraktiko....

Senior Member manous's Avatar
    Uploads
    0

Θα εχει ενδιαφερον πως θα αντιδρασουν οι σερβιτοροι οταν ο δρακος τελειωσει. Πιστευω πως τωρα η επιλογη σερβιτορου ή ασπρουλας εχουν πλεον το ιδιο ρισκο με την εφαρμογη 3σε1.
    Αληθεια πως δουλευει το μοιρασμα μεσω ομοαξωνικου καλωδιου στην υπηρεσια multiview Χρησιμοποιηται και τριτο καλωδιο μεταξυ των 2 δεκτων (εκτος απ' αυτα που καταληγουν στο lnb)
    Γιατι εκτος και τα κατοπτρα τη σχεση εχουν, μηπως ειναι υπερβολη?

CCCAM GURU xaniaras's Avatar
    Uploads
    10

Quote Originally Posted by manous View Post
    Θα εχει ενδιαφερον πως θα αντιδρασουν οι σερβιτοροι οταν ο δρακος τελειωσει. Πιστευω πως τωρα η επιλογη σερβιτορου ή ασπρουλας εχουν πλεον το ιδιο ρισκο με την εφαρμογη 3σε1.
    Αληθεια πως δουλευει το μοιρασμα μεσω ομοαξωνικου καλωδιου στην υπηρεσια multiview Χρησιμοποιηται και τριτο καλωδιο μεταξυ των 2 δεκτων (εκτος απ' αυτα που καταληγουν στο lnb)
    Γιατι εκτος και τα κατοπτρα τη σχεση εχουν, μηπως ειναι υπερβολη?
    megali mpoukia fae ...megalh kouveda min les.

Uploads
    0

Γνωστο αυτο φιλε μου, αμα περασεις τα κλειδακια βλεπεις χουντου (και αν τα βρεις βεβαια). Οι σερβιτοροι τα εχουν γιατι τα εχουν σκασει χοντρα! Αλλα τη σχεση εχει αυτο?

CCCAM GURU xaniaras's Avatar
    Uploads
    10

Γνωστο αυτο φιλε μου, αμα περασεις τα κλειδακια βλεπεις χουντου (και αν τα βρεις βεβαια). Οι σερβιτοροι τα εχουν γιατι τα εχουν σκασει χοντρα! Αλλα τη σχεση εχει αυτο?
    kala edaksi ...afto katalaves?
    edaksi ..tora vres pos dinei cw ston 2 dekth tou pvr apo to 75 ri tou lnb.... meso data tranfer...power line carrier an exeis akousta
    opos dinei kai to powerline mesa apo ta 220 ..lan

VIP Member Fhillip_Morris's Avatar
    Uploads
    1

ισως με αυτο θελει να σου πει οτι οι σερβεραδες οπως ελυσαν το προβλημα με τα hd, ετσι εχουν λυση και το θεμα με τα 3 και τωρα με το 1 σιντ εδω και πολυ καιρο. απλα αυτο που νομιζω εγω ειναι οτι το προβλημα θα το εχουν μονο αυτοι που σερβiρουν με δρακο. οταν ελθει εκεινη η ωρα που θα βγουν off

Uploads
    0

Quote Originally Posted by xaniaras View Post
    tora vres pos dinei cw ston 2 dekth tou pvr apo to 75 ri tou lnb.... meso data tranfer...power line carrier an exeis akousta
    opos dinei kai to powerline mesa apo ta 220 ..lan
    Κατανοητο.....απλα ποτε δε εχω στησει pvr για να το γνωριζω.

Advertise Here