Kατανοώ ότι είμαι off topic αλλα Ηρακλή μήπως εδώ κολλάει και αυτό?
Όπως μας ενημέρωσε συνδρομητής του περιοδικού Digital TV η Nova διαθέτει στα καταστήματα της την υπηρεσία multiview δηλαδή 2 δέκτες στο ίδιο σπίτι με εξτρα χρέωση 7.5 € το μήνα, αυτό που δεν ξέρουμε είναι αν θα διατίθεται και τρίτος ή τέταρτος δέκτης στο ίδιο σύστημα, το άσχημο έχει να κάνει με την καλωδίωση η οποία είναι με καλώδιο κεραίας που δεν διαθέτουν τα περισσότερα σπίτια ενώ διαθέτουν καλωδίωση δικτύου, για υπολογιστές. Επίσης στο περιοδικό αναφέρεται η ξαφνική και χωρίς καμία προειδοποίηση κατέβασμα καρτών από το επίπεδο πρόσβασης σε 1 από 3 ( surf lock ) με αποτέλεσμα αρκετοί δέκτες της αγοράς να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα με τις εγγραφές τους σε άλλα κανάλια ή σε οικιακή θέαση 2-3 σημείων στο σπίτι τους. Αναφέρεται ενδεικτικα: Όλα κομμένα πλέον αν θέλετε να είστε συνδρομητές νόβα μόνο με εξοπλισμό νόβα. Όλοι οι υπόλοιποι δέκτες η κάτοπτρα της αγοράς εκτός.
Υ.Γ.
Το μεταφέρω μερικά από αυτά βεβαια αφορούν την κύπρο.
k i karta pvr exei mia extra sindromi opws k i ipiresia multiview apla me tin defteri lisi malon einai pio sigouroi k pio asfalis k pi8anos pio eispraktiko....
Θα εχει ενδιαφερον πως θα αντιδρασουν οι σερβιτοροι οταν ο δρακος τελειωσει. Πιστευω πως τωρα η επιλογη σερβιτορου ή ασπρουλας εχουν πλεον το ιδιο ρισκο με την εφαρμογη 3σε1.
Αληθεια πως δουλευει το μοιρασμα μεσω ομοαξωνικου καλωδιου στην υπηρεσια multiviewΧρησιμοποιηται και τριτο καλωδιο μεταξυ των 2 δεκτων (εκτος απ' αυτα που καταληγουν στο lnb)
Γιατι εκτος και τα κατοπτρα τη σχεση εχουν, μηπως ειναι υπερβολη?
Γνωστο αυτο φιλε μου, αμα περασεις τα κλειδακια βλεπεις χουντου (και αν τα βρεις βεβαια). Οι σερβιτοροι τα εχουν γιατι τα εχουν σκασει χοντρα! Αλλα τη σχεση εχει αυτο?
ισως με αυτο θελει να σου πει οτι οι σερβεραδες οπως ελυσαν το προβλημα με τα hd, ετσι εχουν λυση και το θεμα με τα 3 και τωρα με το 1 σιντ εδω και πολυ καιρο. απλα αυτο που νομιζω εγω ειναι οτι το προβλημα θα το εχουν μονο αυτοι που σερβiρουν με δρακο. οταν ελθει εκεινη η ωρα που θα βγουν off