Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here

View Poll Results: Ще има HD шер скоро?

Voters
68. You may not vote on this poll
  • Да.

36 52.94%
  • Не.

10 14.71%
  • Вече е възможно.

22 32.35%
Page 39 of 84 FirstFirst ... 1429343738394041444964 ... LastLast
Results 381 to 390 of 837

Thread: Bulcrypt CAID 5581-част1

Super Moderator turbopower's Avatar
    Uploads
    129

Re: Bulcript

Quote Originally Posted by amadeosko View Post
    хахха Тая снимка е моя .. делтата, паркета и ипбокса също .. ама е нормално като се има впредвид какви сме комплексари българите да дойде чак до тук :) А на въпроса за пиковете .. на платката отдолу са пиковете . ЗАКЛЮЧЕНИ естествено :)
    Е какво като е твоя златен медал ли искаш. Ти май си комплексаря щом първо си я снимал, второ като си дошъл да се хвалиш тук. Снимката е добавена тук за образователна цел каквато е целта и на форума - да се разберат как работят нещата. Ти като си искал да не се разпространява защо си я снимал и качил някъде?

2. Advertise Here
    Contributing Member mminkov's Avatar
    Uploads
    7

хахха Тая снимка е моя .. делтата, паркета и ипбокса също .. ама е нормално като се има впредвид какви сме комплексари българите да дойде чак до тук :) А на въпроса за пиковете .. на платката отдолу са пиковете . ЗАКЛЮЧЕНИ естествено :)
    Ако е твоя, можеш да докажиш като направиш още 2 снимки, еднака покрай конектора на COM-a, където е запоен белия (самия) кабел и другата - интерфейса за четене на картата, интегралната схема май беше 8004 (или 8024) не помня вече!

New Member
    Uploads
    0

1.jpg1.jpg2.JPG

единия е pic16f628a а другия шкурка № 100 , естествено че ще са заключени :-s
    Които го е страх от мечки - не ходи в гората : какво още някоя кодировка ли те е страх че ще "измислят".

Докато има програмисти - ще има и хакери : не е ли това тръпката

Uploads
    129

Quote Originally Posted by petar258 View Post
    "Заради образователни бастуни като теб спряха ирдето" - не, спират го заради съвсем други икономически и технологични интереси
    и по-скоро на малка група хора им се иска всичко да е скрито-покрито за да извличат максимална печалба
    Много точен отговор браво. Виж онзи необразованият бастун го е яд че е дал камара пари за да препродава и като стане публик не може да си прави далаверата. Такива хора не искат да има публик понеже са егоисти.

В отговор на убидите му ще пиша само едно нещо " Никой не може да спре прогреса. Той и подобните на него са мишки на който единствено мога да се присмея" Относно за ирдетото да прав си наистина имам принос да спре, за да започне да се продава булкрипт на такива като теб, може аз да съм ти продал сървара с два пика кварц 4MHZ резисторите са по 4,7к haha дали това е съвпадение, че го знам сам се замисли :)

Uploads
    129

Колеги апелирам дасе игнорират разните дразнители и да си продължим темата само в технически план. Най-лошото е тук да стане като нашенските форуми само караници и никакво съществена информация.

Видяхме хардуера софтуера е качен в ъплоуда. Значи трябва делта и I/O на картата да преминава през процесора. Другият вариант е приемник с четец който да прихваща BOX key на картата за да се имитира това връзката между карта и оригинален приемник както е при NDS явно е нашите момчета са крали от където са се сетили. Толкова знам толкова и пиша който има такъв приемник може да логне трафика към картата, за да се анализира. Другият вариант е праща се приемник до разработчиците на даден cam и те да се пробват да адаптират нещата както стана с DRE crypt.

Junior Member
    Uploads
    0

Нека само да се защитя и да приключа писането ми в тази тема. Ако прочетете поста който съм писал става ясно че наричам комплексар човека който е дал снимката на моята делта ,като съм го помолил да не го прави. Този човек за мен все още е комплексар тъй като се е праскал и правил на велик пред други като вас (хора които търсят решение ,но не го намират). Първия който обижда и кълне се вижда (комплексаря - такова членуване няма, също така малко по долу и мишка ) .. В тази тема минимум на 20-30 човека съм обяснил че аз с правене на делти не се занимавам ,но мога да ви насоча към който ги прави. Аз от тая работа пари не вземам и нямам нужда да вземам. После - думата сървър за тая делта е думичка която неможе да се ползва и пак ще ви кажа защо. С една делта може да се шерне на 5-6 човека или макс на 8-10 ако са отворили канали с различен тайминг. Това ако е сървър :). Аз моята я ползвам за вилата ми където има някакви си телевизори ,но нямам интернет и затова съм я купил. По въпроса за Ирдето .. аз до колкото знам булсат ще си го ползват до края на годината ,но махането на канали от него е точно заради Аривите и шеринга с който се тръби постоянно. И така накрая да спомена че снимките на пиковете пак са от моята делта :) ... и съм навит да дам делта на някой да я копира ,но мисля че това е абсолютно невъзможно ,защото пиковете са заключени и няма как да се разбере какво има в тях.
    И най накрая да ви кажа и защо аз лично неискам да има публичност. Всъщност да се повторя - тази тема я четат и тези хора на които работата им е да направят така че ние телевизия да нямаме. Като толкова много ви се обсъжда това направете си един чат в скайпа, съберете се и обсъждайте.

Uploads
    129

За да спазя добрият тон искам да ти се извиня понеже останах с впечтление, че продаваш шеринг.
    За това че и въпросните господа четат тук е ясно ами да си четат за това им плащат и да се страхуват защото тук сме много мислещи хора, а теса малко така че няма смисъл да "пикаят срещу вятъра". Най-накрая така ще се оплетат от постоянните човъркания по нищо нечуваната от никой посвета авторска кодировка, че всичко ще спре. Като ни заличиха като клиенти понеже не искаме да използваме операторският им боклук или сме инвестирали пари в скъпоструваща техника, която няма да заменим с някое дърво само защото те така са решили какво очакват. Ами ще гледаме на шеринг след като не ни оставят никакъв избор и неискат да ни вземат парите. Тези които продават шеринг ясно е щом печелят, че няма да оставят булкрипта да не се шерва и ще си плащат за поддръжката на тоя проект като могат да си ползват програмисти от целият свят щом се дават пари.

Според мен това, че обсъждаме няма нищо апокрифно и това няма да спре този процес в бъдеще ако условията останат такива.

Поздрави на всички сат хора.

Junior Member
    Uploads
    0

Може да дам един жокер на бул-а ама все пак да си кажа защо тия снимки нямат работа тук, не защото са на моята делта и не защото е моя паркет ,а защото се вижда че ползваната делта е с ком порта ,а както всички знаем не са много тези делти останали на пазара и лесно могат да се изтеглет.

Uploads
    129

Може да дам един жокер на бул-а ама все пак да си кажа защо тия снимки нямат работа тук, не защото са на моята делта и не защото е моя паркет ,а защото се вижда че ползваната делта е с ком порта ,а както всички знаем не са много тези делти останали на пазара и лесно могат да се изтеглет.
    Жокера не помага булкрипта се шерва и през дрийм компютър и всичко на линукс и от рутер става, а линукса няма как да изтеглят от пазара :)
    Аз също ще им дам жокер да пуснат ca модул който става за всякакви приемници и ще могат да привлекат обратно бившите си клиенти, които се отиват при Сателит БГ или при шарингджийте.

Member
    Uploads
    0

А никой нищо не каза за самия фърмуеър на делтата,друг ли е набит или е моднат операторкия софт.

Advertise Here