kalispera mia voitheia .pos tha engatastiso ena usb ke ti rythmiseis prepei na kano gia grafo filme me timer se enan dream 800hd
?
kalispera mia voitheia .pos tha engatastiso ena usb ke ti rythmiseis prepei na kano gia grafo filme me timer se enan dream 800hd
?
ego aderfe den ta katafera perasa enan esoteriko an ta kataferis sfira isos iparxi kapio kolpo
καλησπέρα,
νέος κι εγώ στο άθλημα, με ένα μαιμούνη 800 hd 2.01 UNOFFICIAL DREAM ELITE V.133DV3 PHOENIX EDITION
έχω διαβάσει αμέτρητα posts και έμαθα μερικά πραγματάκια, έχω όμως κάποιες ερωτήσεις
1. μπορώ να κάνω stream το πρόγραμμα στην wifi TV που είναι συνδεδεμένη στο ίδιο router?
2. ένα usb wifi USR που έχω, υπάρχει περίπτωση να παίξει?
3. επειδή έχω διαβάσει διάφορες απαντήσεις και πιο πολύ με μπέρδεψαν, θα ήθελα απο κάποιον που έχει εγκαταστήσει ρυθμίσεις για μοτέρ, να μου πεί τον σωστό τρόπο.
Ευχαριστώ.
Καλημερα.Παιδια λυστε μου ενα προβλημα:περασα σκληρο εσωτερικο στον dm800 τον βλεπει κανει εγραφες κανονικα αλλα δεν αναπαραγει τις εγγραφες.τι συμβαινει?
Παιδια που εισαστεεεε ολοι διακοπες φυγατε???καμια απαντηση?
για παρε την ταινια απο το hdd/movie στον υπ/τη σου παιζει? πατησε τo pvr βλεπεις την ταινια?
cris το δοκιμασα και τις παιζει με το vls