Originally Posted by
sm6
καλησπερα παιδια, αντιμετωπιζω το εξης προβλημα δεν ξερω αν υπαρχει λυση και αν το ποσταρω στο σωστο θεμα.
ειμαι συνδρομητης νοβα, πληρωνω κανονικα εδω και χρονια το φουλ πακετο.
εως τωρα ειχα δυο παλιους αποκωδικοποιητες panasat και τους δουλευα σε σπιτι και εξοχικο μεταφεροντας την καρτα.
πριν μερικες μερες ο ενας του σπιτιου δεν εδειχνε και φωναξα εναν τεχνικο να δει τι συμβαινει.
αυτος μου αλλαξε το μηχανημα και το lnb (αν το λεω καλα) με αποτελεσμα να κλειδωσει και η καρτα.
επειδη το εκανε αυτο χωρις να ρωτησει ή να παρει εγκριση (ελειπα απο το σπιτι εγω, ήταν η καθαριστρια) του επεστρεψα την επομενη μερα τον αποκωδικοποιητη με την απαιτηση να ακυρωσει την αντικατασταση καθως εχω και τριτο παλιο αποκωδικοποιητη εφεδρικο και δεν επιθυμω αυτον της νοβα.
οπως θα μαντεψετε, δυο βδομαδες τωρα με εχουν γραψει στα παλια τους τα παπουτσια, ουτε μηχανημα εχω, ουτε συνδεση ουτε τιποτα.
ο ενας με στελνει στον αλλο, δεν ειναι κανεις υπευθυνος κλπ κλπ
μηπως ξερει κανεις καποιο τροπο να κανω την κλειδωμενη καρτα να δουλεψει στους παλιους αποκωδικοποιητες?
δεν θελω να κανω κατι παρανομο, ουτε να βαλω τα γνωστα κουτια με τη συνδρομη των 5 ευρω το μηνα (αν και ολοι οι φιλοι μου με κοροϊδευουν που συνεχιζω να πληρωνω σα μ@λακας), θελω απλα να χρησιμοποιω κανονικα τον εξοπλισμο μου οπως εκανα ως τωρα.
δεν βλεπω το λογο να πληρωσω στη νοβα νεο αποκωδικοποιητη τον οποιο θα μου κλειδωσουν κιολας, και να μην χρησιμοποιωσω καποιον παλιο, ή να μην αγορασω καποιον αλλο απο το εμποριο!!!
καθε βοηθεια ευπροσδεκτη, ευχαριστω...