Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 58 of 61 FirstFirst ... 83348535657585960 ... LastLast
Results 571 to 580 of 607

Thread: Pantrema & Ksepantrema Nova Kartas & Se Pious Dektes Pezi!

VIP Member HOBSAT's Avatar
    Uploads
    4

Re: Pantrema & Ksepantrema Nova Kartas & Se Pious Dektes Pezi!

Quote Originally Posted by gurukos View Post
    Giati vre file Snakie? ti kaname pali? anaferame kana eptasfragisto mustiko?
    Ok, parakalw ton mr Mod na diagrapsei ta epimaxa posts loipon...
    kai sugnwmi
    Μην αρπάζεσαι ..φίλε μου πάρε το σαν προτροπή και για τους άλλους.

2. Advertise Here
    Member gurukos's Avatar
    Uploads
    0

δεν αρπάχτηκα...
    είμαι λίγο παραπονιάρης (οταν μου κανουν παρατηρήσεις...)
    τεσπα, ok, δίκιο παιδια, σωστή παρατήρηση, θα φροντίσω (-ουμε) να ειμαστε λίγο πιο προσεχτικοί!
    Χαιρετισμούς
    <

Senior Member
    Uploads
    0

γεια σας,παιδια.μου εδωσαν μια καρτα 5.8 και θελω να την μοιρασω με wireless splitter WRT-1 σε 2 δεκτες.λετε να κολλησει η καρτα η κατι αλλο προκυψει?
    ευχαριστω πολυ!

Junior Member Suarez7's Avatar
    Uploads
    0

Απο οτι ξερω οχι...

Senior Member
    Uploads
    0

διοτι με την εν λογω καρτα βλεπω τα ελευθερα (μεγα-σταρ...),ντοκιμαντερ,αλλα οχι το νοβα σπορτ και σινεμα!

New Member
    Uploads
    0

καλησπερα παιδια, αντιμετωπιζω το εξης προβλημα δεν ξερω αν υπαρχει λυση και αν το ποσταρω στο σωστο θεμα.

ειμαι συνδρομητης νοβα, πληρωνω κανονικα εδω και χρονια το φουλ πακετο.
    εως τωρα ειχα δυο παλιους αποκωδικοποιητες panasat και τους δουλευα σε σπιτι και εξοχικο μεταφεροντας την καρτα.

πριν μερικες μερες ο ενας του σπιτιου δεν εδειχνε και φωναξα εναν τεχνικο να δει τι συμβαινει.
    αυτος μου αλλαξε το μηχανημα και το lnb (αν το λεω καλα) με αποτελεσμα να κλειδωσει και η καρτα.
    επειδη το εκανε αυτο χωρις να ρωτησει ή να παρει εγκριση (ελειπα απο το σπιτι εγω, ήταν η καθαριστρια) του επεστρεψα την επομενη μερα τον αποκωδικοποιητη με την απαιτηση να ακυρωσει την αντικατασταση καθως εχω και τριτο παλιο αποκωδικοποιητη εφεδρικο και δεν επιθυμω αυτον της νοβα.

οπως θα μαντεψετε, δυο βδομαδες τωρα με εχουν γραψει στα παλια τους τα παπουτσια, ουτε μηχανημα εχω, ουτε συνδεση ουτε τιποτα.
    ο ενας με στελνει στον αλλο, δεν ειναι κανεις υπευθυνος κλπ κλπ

μηπως ξερει κανεις καποιο τροπο να κανω την κλειδωμενη καρτα να δουλεψει στους παλιους αποκωδικοποιητες?

δεν θελω να κανω κατι παρανομο, ουτε να βαλω τα γνωστα κουτια με τη συνδρομη των 5 ευρω το μηνα (αν και ολοι οι φιλοι μου με κοροϊδευουν που συνεχιζω να πληρωνω σα μ@λακας), θελω απλα να χρησιμοποιω κανονικα τον εξοπλισμο μου οπως εκανα ως τωρα.

δεν βλεπω το λογο να πληρωσω στη νοβα νεο αποκωδικοποιητη τον οποιο θα μου κλειδωσουν κιολας, και να μην χρησιμοποιωσω καποιον παλιο, ή να μην αγορασω καποιον αλλο απο το εμποριο!!!

καθε βοηθεια ευπροσδεκτη, ευχαριστω...

VIP Member Fhillip_Morris's Avatar
    Uploads
    1

Quote Originally Posted by sm6 View Post
    καλησπερα παιδια, αντιμετωπιζω το εξης προβλημα δεν ξερω αν υπαρχει λυση και αν το ποσταρω στο σωστο θεμα.

ειμαι συνδρομητης νοβα, πληρωνω κανονικα εδω και χρονια το φουλ πακετο.
    εως τωρα ειχα δυο παλιους αποκωδικοποιητες panasat και τους δουλευα σε σπιτι και εξοχικο μεταφεροντας την καρτα.

πριν μερικες μερες ο ενας του σπιτιου δεν εδειχνε και φωναξα εναν τεχνικο να δει τι συμβαινει.
    αυτος μου αλλαξε το μηχανημα και το lnb (αν το λεω καλα) με αποτελεσμα να κλειδωσει και η καρτα.
    επειδη το εκανε αυτο χωρις να ρωτησει ή να παρει εγκριση (ελειπα απο το σπιτι εγω, ήταν η καθαριστρια) του επεστρεψα την επομενη μερα τον αποκωδικοποιητη με την απαιτηση να ακυρωσει την αντικατασταση καθως εχω και τριτο παλιο αποκωδικοποιητη εφεδρικο και δεν επιθυμω αυτον της νοβα.

οπως θα μαντεψετε, δυο βδομαδες τωρα με εχουν γραψει στα παλια τους τα παπουτσια, ουτε μηχανημα εχω, ουτε συνδεση ουτε τιποτα.
    ο ενας με στελνει στον αλλο, δεν ειναι κανεις υπευθυνος κλπ κλπ

μηπως ξερει κανεις καποιο τροπο να κανω την κλειδωμενη καρτα να δουλεψει στους παλιους αποκωδικοποιητες?

δεν θελω να κανω κατι παρανομο, ουτε να βαλω τα γνωστα κουτια με τη συνδρομη των 5 ευρω το μηνα (αν και ολοι οι φιλοι μου με κοροϊδευουν που συνεχιζω να πληρωνω σα μ@λακας), θελω απλα να χρησιμοποιω κανονικα τον εξοπλισμο μου οπως εκανα ως τωρα.

δεν βλεπω το λογο να πληρωσω στη νοβα νεο αποκωδικοποιητη τον οποιο θα μου κλειδωσουν κιολας, και να μην χρησιμοποιωσω καποιον παλιο, ή να μην αγορασω καποιον αλλο απο το εμποριο!!!

καθε βοηθεια ευπροσδεκτη, ευχαριστω...
    οχι φιλε μου την στιγμη που εχεις απο τα παλια συμβολαια, και η καρτα σου ειναι να παιζει σε οποιοδηποτε δεκτη του εμποριου. ειναι υποχρεωμενοι να σου κανουν αντικατασταση της καρτας και να σου δωσουν αλλη που θα την ενεργοποιησης στον δικο σου δεκτη.
    παρε τηλεφ και ζητα τον υπευθυνο και βαλε και τις φωνες, αλλιως θα σε εχουν μπαλακι απο εδω και απο εκει.

Contributing Member
    Uploads
    0

Λογικά ο τεχνικός άλλαξε τον panasat με pace. Από τη στιγμή που το έκανε αυθαίρετα, ο φίλος μπορεί να απαιτήσει ξεπάντρεμα της κάρτας.

Senior Member
    Uploads
    10

diladi an valw tin kappa mou (h opoia den einai pantremeni) mesa se pace tha pantreutei mazi tou?

Contributing Member
    Uploads
    0

Νομίζω πως ναι.

Page 58 of 61 FirstFirst ... 83348535657585960 ... LastLast
Advertise Here