Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 61 of 105 FirstFirst ... 113651565960616263667186 ... LastLast
Results 601 to 610 of 1049

Thread: Συζητήσεις BD cart014

VIP Member Fhillip_Morris's Avatar
    Uploads
    1

Re: Blue Dragon - ΣυζητήσειςATR

Quote Originally Posted by konos View Post
    ayto to les esy poy den sikoses kanena arxeio kai mono eironeyese?
    oloys!!!!
    pezoyn polla arxeia poy den eidan pote net kai tha pezoyn oso oi syndromites einai ok
    και γιατι ρε κουκλε να σηκωσω αρχειο, αν εχω;; μηπως σας τα χρωστω και δεν το ξερω;;
    και αν θες να μαθεις. δεκαδες ειναι αυτοι που πηραν αρχειο με email απο εμενα.
    και για πες μου που ειναι η ειρωνεια;;; που σε ξεστραβωνω το τι συμβαινει με τα αρχεια και οτι δεν καιγονται απο το ΝΕΤ. ειδες πουθενα ειρωνικο υφος σε αυτα που εχω γραψει;;

2. Advertise Here
    Senior Member
    Uploads
    4

Quote Originally Posted by Fhillip_Morris View Post
    και γιατι ρε κουκλε να σηκωσω αρχειο, αν εχω;; μηπως σας τα χρωστω και δεν το ξερω;;
    και για πες μου που ειναι η ειρωνεια;;; που σε ξεστραβωνω το τι συμβαινει με τα αρχεια και οτι δεν καιγονται απο το ΝΕΤ. ειδες πουθενα ειρωνικο υφος σε αυτα που εχω γραψει;;
    koykle na peis ton yios soy
    i apantisei soy ta dixnei ola
    ante bye

Δεν έχουν καμια θέση εδώ επίθετα πάντως είδους, και ειδικά σε ότι έχει να κάνει με την οικογένεια κάποιου είτε είναι mod είτε απλό μέλος.

Junior Member
    Uploads
    0

den xriazete na malonete gia ta arxeia ths dragon den iparxi logos efoson den iparxoun pleon energa arxeia h karta teliose

VIP Member Fhillip_Morris's Avatar
    Uploads
    1

αστον βρε Νικολα. αφου το υποκοριστικο ''κουκλος'' το θεωρησε προσβλητικο, τι να λεμε απο εδω και περα.
    το σοβαρο ειναι οτι γραφουμε δυο πραματακια για να μαθουν και να γνωριζουν καποια πραματα και μερικοι σαν και αυτον τα εκλαμβανουν σαν ειρωνειες.

Contributing Member kurt4000's Avatar
    Uploads
    2

Paidia hremiste den irthe kai to telos tou kosmou panta otan argosvinei h karta edo mesa ginetai o xamos den gamietai!!Tha bgei nea..............Kai autoi pou phran arga pisteyo xamenoi den bgikan kai 3 mhnes na eidan aposbesh kanane,O fhillip exei dikio 100% tou bgazo to kapelo ego otan pira ta file apo ton mister henk 20 NP kaikane apo ta prota ki akoma apo ayta ta file den exoun bgei sto diadiktyon(oute 1) eno exo ena file pou akomaei girnaei sto net edo kai xrono kai paizei akoma kai tora,,Kai propanton pano ston ekneyrismo sas min xefeygetai kalo sabbatokyriako na exoume kai panta na pername kala to xompu mas kanoume

Senior Member lebowski_'s Avatar
    Uploads
    0

re paidia giati trogomaste metaksi mas??? olloi mas "sxedon" eimaste edw gia ton idio skopo....

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by nikolis123 View Post
    ke an vgike diladi ti egine 8a to pari i avon ke 8a kapsi to hsn
    aplos tora diapistosa oti merikoi (kseroun poioi) den exoun valei mialo kai epanalamvanoun (eskemmena)to idio lathos. .-

Contributing Member nikolis123's Avatar
    Uploads
    5

Quote Originally Posted by Fhillip_Morris View Post
    re an8rope ti 8elis tora na sou ta xoso ke esena

den katalaves akoma ti ginete AXARISTIA
    meta mou grafis se proigoumeno post kopse tin ironia voi8ate pion?

ke kati prosopiko file ( κουκλε ) sou pai vreeeeeeeeeeeee omorfopedo ti 8elis ke griniazis

Φίλε @nikolis123
    βλέπω μια επιθετικότητα η κάνω λάθος ,ηρέμησε και πρόσεχε τις εκφράσεις σου.
    το ότι 'βοήθησες' μερικούς δεν σου δίνει το δικαίωμα να ειρωνεύεσαι άλλους.

Senior Member ELPAN's Avatar
    Uploads
    4

Παιδια καλημερα.Παρακολουθω εδω και λιγες μερες που αρχισε η αντιστροφη μετρηση για τον δρακο αρχισανε οι καυγαδες.Παρατηρω πολλα Παιδια που δεν συμετεχουν ενεργα σε αυτο το φορουμ για μεγαλα διαστηματα η και νεα μελη να διαμαρτυρονται εντονα και πολλες φορες επιθετικα προς αλλα παλια και ενεργα μελη εχοντας την απαιτηση να τους δωσουν αρχεια.Θα μπορουσα να τους δωσω καποιο δικιο γιατι κατεχονται απο το συνδρομο στερησης(αρχειων)αλλα ειναι πολυ αδικο να τα βαζουν με τα παιδια που ξημεροβραδιαζονται εδω μεσα βοηθωντας παρα πολυ ολους.Και ξερεται κατι βοηθεια δεν ειναι μονο να σου δωσουν αρχεια, αλλα το φορουμ εχει τοσα αλλα θεματα, που πραγματικα εγω τουλαχιστον εμαθα τρομερα πραγματα (κατηγορια dreambox).
    Θα μου πειτε εσυ εισαι βολεμενος απο αρχεια και τα λες αυτα?οχι ουτε εγω εχω ειμαι σαν και σας στερημενος, απλα ειμαι συνειδητοποιημενος και ξερω πως ολα εχουν ενα τελος.Ρισκαρισα την πηρα τον Οκτωβριο την εχω 9 μηνες εκανα αποσβεση και με το παραπανω και παμε για αλλα.(αν βγει αλλη προσωπικα αν εχω την ιοκονομικη δυνατοτητα θα την ξαναπαρω).Στο ιδιο τρυπακι ειχα μπει και εγω πιο παλια με την gamma εψαχνα τον τελευταιο καιρο συνεχεια να βρω αρχεια και αγχωνομουν και λοιπον τι εγινε μπορει να ειδα 1 μηνα λιγοτερο απο οτι μπορει να ειδαν καποιοι αλλοι?Για αυτο συνιστω ψυχραιμια σε ολους.
    Υ.Γ. Και επειδη φευγω για διακοπες καλες διακοπες σε ολους?

VIP Member HOBSAT's Avatar
    Uploads
    4

@elpan καλές διακοπές να έχεις,καλή ξεκούραση.
    Για το 'δικαιολογημένο' σύνδρομο στέρησης ,έτσι είμαστε σαν λαός φίλε μου ,όλα στο πιάτο -και τσαμπέ -- τα θέλουμε οι περισσότεροι.
    Γι' αυτό πάμε κατά διαόλου τεμπέληδες και τρακαδόροι είμαστε για τον δράκο θ' αλλάξουμε.

Advertise Here