vgale to dream apo to reyma, krata patimeno to koumpaki pou exei mprosta sto dream kai valton sto reyma apo tin stigmi pou tha to valis ksana kai tha exeis to KOUMPI patimeno to kratas mexri na sou emfanisi mia ip mprosta stin othonitsa mono tote to afinis.
meta tin ip pou tha sou vgali anikse to mozilla i internet explorer ti exeis eggatestimeno sto pc sou kai vale aytin tin ip kai tha se vali sto webinterface tou dream ekei meta tha deis kato kato pou leei gia to firemwer pata ekei kai epelekse to image pou exeis katevasi tha deis mia mpara na fortoni kai me to pou ftasi 100% meta pata reboot kai to image einai etoimo na bootari kai kaneis tis rythmisis kai eisai ok.
ego sou protino to gemini 5.10 vevea iparxoun pola esy dialegeis ti sou aresi.
Φίλε ferrarif1 επειδή γιά πρώτη φορά ασχολούμαι μέ δέκτη Dreambox πές μου σέ παρακαλώ γιά νά κάνω τίς παραπάνω κινήσεις πού αναφέρεις πρέπει ο δέκτης νά είναι συνδεδεμένος μέ τόν υπολογιστή μου?
Για σου γιάννη με τον οδηγό για το φλασαρισμα του dream για αρχαρίους . Αλλά και πάλι έπεσε η τρελή απορία .
kalispera .pois mporei( logo toy oti eimai asxetos) na mou stili ftiagmenii me pn mia cccam configuration na diavazei
gamma card ke fun card giati ayti pou exo ne men prasinizei i kodikopoiisi alla den mou anoigei kanali.
dream box 800 hd pvr- image icvs- gemini 3 tha ime eygomon
kalimera se olous mia erotisi giati exo spasi ta nevramou edo ke merikes meres ti ri8misis xriasonde gia na epikinoni to oscam me to mgcamd
gia na diavasi tin HD PLUS tin germaniki oti vrika sto net ta dokimasa ola afou den ta tinakse to dm 800 pali kala exo kani 100 epanakinisis
i hd plus doulevi me oscam ke ta ala pou exo me mgcamd
dose rythmiseis pou exeis sta reader tou oscam , kai ti karta einai , 1830 - h 1843 ? einai energi ? exei paiksei se allo dekti ?
ela file 1843
mexri tora epeze me cccam ke oscam tora alaksa se mgcamd oscam i karta ine kanonika