Pershendetje kisha nje pyetje per cfare sherben ky plugini Cccam update, cfare te mirash ka
Pershendetje kisha nje pyetje per cfare sherben ky plugini Cccam update, cfare te mirash ka
ka shume mundesi ngaterrohesh vet.
bej njehere kto prova.
vendosi image vetem me dreamup universal pa ndihmen e ethernet.
futi nje gemini dhe provoje passin duhet te jete dreambox
pastaj merr nje image te paster sifteam nese do jo backup etj dhe flashoje.
pasi ta flashosh nuk e kuptoj pse shkon dhe ngaterrohesh me tuxcommander apo reset_password, ske nevoje pasi ke flashuar me sifteam passin e ke sifteam ska ku te shkoje.
perndryshe ka ndonje problem aparati ti mendon se e flashove dhe ai realisht nuk flashohet thelle, por vetem siperfaqesisht ose problem tjeter.
merri pak me qete keto procedura se ska gje per tu shqetesuar ndonje harrese e vogel te ben te humbesh kohe, dhe na thuaj
Me qe kam pas nje image gemini ,amund ti hedh perseri nje tjeter dhe te mos kem problem per ndonje bllokim me qe eshte clon?Me jepni nje image gemini, se nese nuk kam problem me codin po mbaj ate.Me ben pershtypje kur bej erase pa network,kalon ne proces clearning lock bit, por me pas perseri resetting lock bit.Pra e rivendos codin bllokues.Ndersa kur e bej bashke me network/ippc/ip dream, ben vetem clering proces por nuk vazhdon me tej,bllokohet.
Fillestari po duket se ky imazhi i darkstar 2 e ka te bllokum se anje pllugin nuk po ma qet ,butoni i verdh nuk e jap anje plugins po a ka ndonje menyr tjeter per ta shpetuar linjen sepse nuk mund ta merr mo po e prrovoj ate qe the ti po e shkarkoj po ne butonin jeshil nuk e jap asgje ne ekran
Mua s'me ka bere vaki asnjehere mos te shkakoj dot TuxCom-in ne te gjitha imazhet e DM500s.Perjashtim ben vetem imazhi neutrino qe s'me ka pelqy dhe se kam mbajtur me shume se 10min.Me ka rastis qe tuxcom te kete pasword,por qe te arrij mos ta shkarkoj,s'me ka ber vaki asnjehere. Vetem nje gje nuk e kuptoj, e ke permend 2 here butonin jeshil,nderkohe qe une ne asnje rast nuk kam fol per kete buton.
Shiko njehere kete variant,se ndoshta mbaron pune:
http://www.satsupreme.com/showthread...916#post683916 nga Andihoxha.Une vet nuk e kam testu qe te te them dicka me shume.
Jane dhe dy variante te tjera, por jane per imazh Gemini(njerin e ke te tema e manualeve faqe4 nga Missoervin) . Nje nga keto dite po perpiqem ti testoj ne DarkstarII dhe po te them. Sot e neser s'ma ha menja se jane ndeshjet.
Miredita.Doja nje konfirmim.Po provoj tani tek sky it.Nuk po hapen sky calcio 1 deri te 15.Hapet vetem sky supercalcio.
E kam vetem une kete problem apo eshte ne pergjithesi.Duket me teper si problem sinjali,ne pergjithesi te sky calcio e vonon
pak sinjalin por hapeshin.Sot nuk po funksionon.Kush ka mundesi ta provoje te ktheje nje pergjigje.Kam dm 500.
pershendetje dikush mund te me japi nje konfigurim te cccam.cfg te gatshme qe vetem punen e serverave te kem? dua edhe nje plugin te cccan info
Pershendetje te gjitheve !!!!!!!!!!
Ne se ka mundesi njeri te me sqaroj per me i fut c-liniet ne mgcam ,normal ne cccam e kam provu me "lech ftp" dhe eshte ok se kam cccam konfig dhe e realizoj, por ne mgcam se kam idene se ku duhet ti fus c-linirt se sky deutschland me funksionon me mgcam qe punon me mire pa shume freez "thojn kjo varet edhe nga servei mendoj une"e desha me e provu se me cilin image punon me mire dreambox 500hd. Ok me rrespekt sv2008