une e kam flashuar gjithmone me dreamup me miniusb service port, duke instaluar driverat VPC dhe lidhet shume mire me dreamup vetem me ate qe me postove ti nuk lidhet.
une e kam flashuar gjithmone me dreamup me miniusb service port, duke instaluar driverat VPC dhe lidhet shume mire me dreamup vetem me ate qe me postove ti nuk lidhet.
Aparati eshte i ri, cfaredolloj image qe i hedh per sim ferrari me del nje tabele ku thote< YOU are really sorry. your dreambox have e sw problem. please contact dream multimedia for your problem> dhe ben vetem restart
TE gjitha fashimet i kam kryer me ate dreamup 1.3.3.7 Ferrari, problemi qendron ketu , une nuk kam problem flashimet ato aparati i merr ne rregul por kur e ndez ai ben vetem restart dhe nxjerr mesazhin e mesiperm.
Une tegjitha flashimet i kam kryer me dreamup e mesiperm 1.3.3.7 Ferrari, dhe nuk kam problem me flashimin ato behen ne rregull problemi qendron pas flashimit kur e ve ne priz dhe ben restart.
Pershendetje!
Kam nje dreambox 500s e flashoj inormalisht i hedh program cdo gje ecen normalisht dhe pas nje jave aparati nuk nxjer gje ne ekranin e televizorit. I ndrova ushqyes prape e njejta gje. Cfare me sugjeroni?
provoni me kete programin per enigma2